بهترین روش تمرین و یادگیری در فارکس

سلام دوستان
وقت بخیر
همونطور که میدونید تمرین کردن خیلی مهم هست . صرفا دیدن یک فیلم آموزشی یا خواندن یک کتاب کافی نیست و کسی تریدر نمیشه . باید تمرین کرد . تمرین تمرین تمرین
از دوستانی که تجربه خوبی در آموزش و تمرین دارن تقاضا دارم که تجربیات خودشون رو در اختیار بزارن لطفا
بهترین و موثرترین روش تمرین کردن در بازار فارکس چیه ؟؟ چه مراحلی دارد ؟
بهترین ابزارها و پلتفرم ها برای تمرین و آموزش دیدن معرفی کنید.
آیا بکتست گرفتن مفید است ؟ اگر نیست لطفا توضیح دهید …
ممنون میشم از کسایی که وقت میزارن و تجربه هاشون رو عنوان میکنن

1 لایک کرده

فقط و فقط کندل . CANDEL BY CANDEL .

ممنون
میشه بیشتر توضیح بدی ؟

اول توی اون بازه زمانی که واقعا میخوای بشینی پشت چارت مثلاً من ۶ تا ۹:۳۰ لندن فقط هستم. بعدش نیستم و نمیام حتی اگر اون روز ۳ تا ضرر متوالی کنم و مارکت ساعت ۹:۳۱ شروع به حرکت کنه.

برو یک سال اخیر رو در سه فاز تقسیم کن و نگاه کن.

فاز رنج

فاز صعودی

فاز نزولی

ببین استراتژی شما چند بار ورود داده. و نتیجه هر فاز استراتژی شما بصورت چشمی در برآیند مثبت بوده یا نه؟

حالا که دیدی و چشم مبارکت آشنا شد.

بروی توی سافت فور اف ایکس soft4fx همون سال رو با همون فاز ها بگیر. کندل به کندل. بعد بیا ببین چطوری عمل کردی. چقدر نزدیک بوده به اون بکتست چشمی.

بعدش اگر مثبت بودی. اگر تقلب نکردی. اگر overfit نکردی. بیا توی دمو تست کن. اگر اونجا هم حداقل سه ماه همونی که بکتست گرفتی رو بدون انگولک بازی تونستی اجرا کنی. شما مجازی بری ریل کار کنی اونم با حساب کوچیک فقط به قصد انگشت کردن احساسات و تصمیمات خودت.

2 لایک کرده

سلام
ممنون از راهنمایی
این بخش یعنی بکتست گرفتن درسته ؟
این soft4fx رایگانه یا باید لایسنس بخریم ؟
روش جالبی پیشنهاد دادی … اول بصورت بکتست بدون ترید در گذشته یعنی فقط پیدا گردن ستاپ های معاملاتی … دوم همون تاریخ همون بکتست فقط ایندفعه بکتست با ترید :face_with_monocle:
مرسی از راهنمایی
راستی من ICT دارم آموزش میبینم … فیلم های استاد ذاکر در فراچارت دیدم … حتی نوت برداری هم کردم … الان مشکلم در تمرین هست که این تاپیک زدم … به محض اینکه در لایو بازار … البته دمو … میخوام تمرین کنم یا نمیتونم مطالب رو اجرا کنم یا اگر هم اجرا میکنم مارکت در راستای تحلیل من جلو نمیره … میدونم که باید در گدشته چارت تمرین کنم اما روش تمرین خوب و موثر بلد نیستم … فارکس مثل درس و دانشگاه نیست که اونجوری بشه تمرین کرد

بگذار یک راهنمایی بهتر بهت بکنم.

بروی توی آپارات و علی قلمبر رو سرچ کن.

روی یورو یک ستاپ مکانیکی داره توی تایم فریم ۵ دقیقه. توی حوالی ۲۰ دقیقه آموزشش داده. برو همون رو یاد بگیر و یک سال اونجوری که گفتم بکتست بگیر.

اون زمان خیر و برکت توی یوتیوب لایو برگزار می‌کرد.

بقیش میشه ذهنیت خودت

1 لایک کرده

موقع تشکیل هر کندل در هر تایم فریم چهارتا عدد تشکیل میشه . OPEN , HIGH, LOW, CLOSE این چهارتا عدد صددر صد به کندل قبل از خودش ربط داره . باید اینقدر روی این چهار تا عدد تمرین کنی و تجزیه تحلیل کنی تا بی نیاز از هر اندیکاتور و وب سایت های آموزشی بشی. کار مشکل و زمانبری. این چهارتا عدد روند مارکت را برای لحظات بعد از نظر SELL , BUY بودن مشخص میکنه.

1 لایک کرده

ممنون از راهنمایی
راستش من خیلی روی ICT وقت گذاشتم
ترجیح میدم که همین سبک رو دنبال کنم
از بس که از این شاخه به اون شاخه رفتم دیگه خسته شدم
تقریبا از هر سبکی یه ناخونک زدم !!!
ولی اینبار میخوام تمرکزم رو روی همین سبک بزارم ضمن اینکه احساس میکنم میتونه نتیجه بخش باشه برام و ارتباط بگیرم.
آقای ذاکر هم که دیگه ایشون نیازی به معرفی ندارن… کانال تلگرامی ایشون که دنبال میکردم اکثر دانشجوهاشون نتیجه گرفتن و خیلی ها تونستن پراپ پاس کنند . خود ایشون هم که نفر اول پراپ شده بودن و جایزه 300k گرفتن و استیتمنت هم دادن … با همین روش ساده …
باز هم ممنون از راهنماییت :folded_hands:

1 لایک کرده