از شکست در پراپ خسته شدم

اتفاقا به نظره من نباید همینجوری وقفه انداخت پشتشو بگیره بنظرم

خوشبختم از آشنایی باهات :rofl:

درو باز کن من پشته درم :joy:

چشم چشم قربان جان :rofl:

خیلی ها برداشت دارن یکی از دوستان نزدیکه من دانش تکنیکالی خیلی بالایی هم نداره ولی خیلی عالی برداشت میزنه

ممنون از راهکار خوبتون

:rofl: والا من بی طرفم

آره دقیقا به نظرم بخش مهم حرفت همینه که قبل از اینکه آدم دنبال استراتژی و سبک و آموزش جدید بره باید ببینه اصلا با کدوم نماد و چه شرایطی راحت تره

چند ماه فقط چارت رو دیدن و رفتار قیمت رو ثبت کردن شاید خیلی بیشتر از صد تا آموزش کمک کنه چون بعد یه مدت خودت متوجه میشی کجاها ورود منطقی بوده استاپ کجا قرار میگرفته و قیمت معمولا تا کجا حرکت میکرده

به نظرم پراپ هم نباید نقطه شروع باشه اول باید معامله گری رو روی چارت یاد گرفت بعد قوانین پراپ رو با سبک خودت تطبیق بدی

در نهایت هم واقعا همه برای ترید ساخته نشدن و این چیز بدی نیست مهم اینه آدم زودتر بفهمه چه چیزی براش مناسبه و بیخودی پول و زمان بیشتری از دست نده

تمرین روی چارت به نظرم از همه این بحث ها مهمتره چون آخرش بازار با اسم ICT یا SMC یا پرایس اکشن کاری نداره چیزی که میمونه توانایی خودته در خوندن رفتار قیمت

بیا اینجا بیا :joy:

آره این قسمت حرفت رو قبول دارم که خیلی وقتا آدم وقتی نتیجه نمیگیره سریع میره سراغ روانشناسی در حالی که شاید اصلا خود سیستم معاملاتی از اول مزیتی نداشته باشه

ولی اون ۹۵ درصد رو نمیشه به عنوان یه عدد قطعی گفت چون باید خود سیستم با بک تست و آمار مشخص بشه

به نظرم قبل از اینکه بگیم مشکل روانشناسیه باید ببینیم اصلا استراتژی توی گذشته مثبت بوده یا نه و وین ریت ریوارد دراودان و هزینه معاملاتش چطور بوده

اگه سیستم روی کاغذ هم مزیت نداشته باشه دیگه روانشناسی و مدیریت سرمایه قرار نیست نجاتش بده

مشکل اصلی خیلی وقتا اینه که آدم به جای اینکه خودش چارت رو بررسی و سیستمش رو با آمار ثابت کنه دنبال اینه که یکی یه سبک آماده بهش بده و بعد هر جا نتیجه نگرفت تقصیر رو بندازه گردن روانشناسی

فککککککککککککککککککککک نکنم :joy:

آره اصل حرفت به نظرم اینه که دیگه امروز کمبود آموزش نداریم مشکل خیلیا اینه که مدام آموزش عوض میکنن و هیچکدوم رو تبدیل به مهارت نمیکنن

خود پورصمدی هم الان بخش قابل توجهی از محتوا و آموزشاش رو رایگان منتشر کرده و حتی کانال رسمی و سایتش هم فعاله

ولی به نظرم اینکه بگیم اگر با این آموزشا تریدر نشدی پس این کار به درد تو نمیخوره یه مقدار قطعی گفتنه چون آموزش فقط یه بخش ماجراست بعدش باید خودت ساعت ها چارت ببینی بک تست بگیری ژورنال کنی و بفهمی اصلا چه سبک و چه شرایطی با شخصیت و سرمایه خودت جور درمیاد

آخرش واقعا مشکل کمبود استاد نیست مشکل اینه که آدم یه جا وایسه و همون چیزی که یاد گرفته رو انقدر تمرین کنه تا تبدیل به مهارت بشه

دقیقا به نظرم بهترین چیزی که یه تریدر میتونه یاد بگیره همین خوندن مستقیم چارت و رفتار قیمته نه اینکه مدام دنبال اسم ستاپ و سبک جدید باشه

وقتی یه نماد و یه تایم فریم رو مدت زیادی بررسی کنی کم کم متوجه میشی قیمت کجاها بیشتر واکنش میده و چه شرایطی باعث برگشت یا ادامه حرکتش میشه

حتی همین نکته ای که گفتی درباره برگشت به محل واکنش خیلی ارزشمنده چون به جای حفظ کردن یه سری الگو آدم دنبال دلیل واقعی حرکت قیمت میگرده

در نهایت به نظرم هر روشی که داریم باید با خود چارت و بک تست و آمار خودمون ثابتش کنیم نه صرفا چون یه استاد یا یه سبک معروف گفته حتما درسته

اخی عسیسممم خسته شدم :joy:

این همه سرتیفیکت میزارن داخل گروها کین پس