AMIR48
( AMIR.agha)
اوت 21، 2026، 12:56ب.ظ
1
سلام بچه ها یکی از استراتژِی هایی که من استفاده میکنم
برخورد همزمان قسمت به یک مقاومت و به rsi50 هست
و همچنین برای تریگر گرفتن وارد یک تایم پایین تر میشم و اونجان دنبال الگوی دابل باتم هستم و اگر دیدم وارد پوزیشن میشم مشابه اینجا
نظرتون و تجربه تون راجب این استراتژی چیه
وین ریت چند این استراتژی داره ؟
اندیکاتور ها سود ده نیستن.ترکیباشون هم همینطور.مخصوصا اگه با سبک کلاسیک ترکیب بشه.فکر نمیکنم بشه ازش سود خاصی گرفت . احتمال میدم امارش ضعیف باشه
user_25019
(MAHDI HOMAYOUNI)
اوت 21، 2026، 8:17ب.ظ
4
کلا اندیکاتور نویزه
هم ضرر داره هم سود
تنها مدیریت پوزیشن میتونه یخورده تورو توی سود نگهت داره وگرنه سر به سر رد کنی یا شانست تو سود باشه
سلام و درود
اگر با این استراتژی فکر میکنید موفق هستی و داری سود خوبی میگیری، روش کار کن و به چیزای منفی توجه نکن.
اما در کل همیشه یادت باشه قطعیتی در درست بودن سیگنال هایی که از اندیکاتورها میگیری وجود نداشته و نخواهد داشت.
پس یه پیشنهادی دارم، یک چک لیست بساز و همه پارامترهای تاییدیه ورودت رو بنویس.
تاییدیه اندیکاتورت باید یکی از اونا پارامترها باشه
نه فقط تنها تاییدیه
بعدش قشنگ روی حساب دمو بک تست بگیر و مشخص کن از 100 تا معامله چندتاش میتونه سود ده باشه
تو چه شرایطی اصلا بهتر جواب میداده؟ توی رنج بودن مارکت یا داخل روندهاش؟ چه تایم فریمی اصلا منطقی تر بوده و یا چه سشن معاملاتی اصلا ؟
اینارو همه ژورنال کن و کار کن. اگر وین ریت و سود خوبی تونستی بگیری، همون رو بچسب و سعی کن روش کار کنی که انشاالله موفق بشی
به نظرم خود RSI ۵۰ و مقاومت بهتنهایی سیگنال کافی نیستن؛ بکتست این استراتژی انجام شده؟ نرخ بردش تقریباً چقدره؟
یه سؤال دیگه، این ترکیب توی بازار رنج بهتر جواب میده یا رونددار؟ چون احتمالاً نتیجه توی این دو حالت خیلی فرق میکنه.
به نظرم اگه حد ضرر و مدیریت سرمایه هم به این چکلیست اضافه بشه، نتیجه واقعی استراتژی مشخصتر میشه. کسی باهاش روی حساب دمو تست گرفته؟
ترکیب اندیکاتورها خوبه واقعا
اما برای اینکه که کمتر وقتت هدر بره یه پیشنهاد دارم
اینو یکی از دوستانم تعریف میکرد و میرفت تست میگرفت همینطوری
بگرد تو اینترنت ببین کدوم از این مدل سبک ترکیبی اندیکاتور ها جواب بهتری میده و موفق تر بوده
بعد برو اونو یاد بگیر به جای اینکه از خودت چیزی ابداع کنی
اینطوری وقتت کمتر هدر میره و یه چیزی رو تست میکنی که قبلا آزمایششو پاس کرده و شانس بیشتری برای موفقیت داری
باز حالا این نظر من بود
هر خودت میدونی سلطان
AMIR48
( AMIR.agha)
اوت 23، 2026، 9:19ب.ظ
17
نمیتونیم با قطعیت اینو بگیم واقعا
AMIR48
( AMIR.agha)
اوت 23، 2026، 9:21ب.ظ
18
بله من در 150 تا تست و بررسی کردم وین ریت55 تی پی 1.5 تقریبا