استراتژی با ابزار فیبوناچی ۱ و ۲

پارت ۰
با سلام خدمت همکاران گرامی
با توجه به بیکاری اجباری این روزها تصمیم گرفتم یکی از استراتژی های کاستومایزشده مورد استفاده خودم رو باهاتون به اشتراک بزارم
در مورد وین ریت باید بگم که اعتقادی به عدد اعلام شده ندارم،چون شرایط زندگی،فکری،روحی و امکانات هر فرد متفاوت هست و با یک روش مشخص همه بازدهی یکسان ندارن.اگر با انداختن سکه هم ترید کنید حداقل در منطقی ترین شکل ممکن ۵۰درصد امکان پیروزی دارین
پس ریت این استراتژی بخاطر تحلیل بالاتر از ۵۰ میشه
برای کار شما به هیچ اندیکاتوری احتیاج ندارین.نقطه ورود بدست اومده بصورت استاتیک هست و امکان ست کردن پندینگ اوردر قبل از رسیدن قیمت رو داره
تایم فریم کاری بصورت مولتی(۲تایم فریم)انجام میشه
اگر تریدر بلند مدت هستین ترکیب هفتگی+روزانه
اگر میان مدت فعالیت دارین روزانه+۴ساعته
و اگر کوتاه مدت کار می‌کنید ۴ساعته+۱ساعته
روی جفت ارزها با این روش ترید کنید و سعی کنید کمتر از ۱ساعته نیاید
ابزار مورد استفاده:ریتریسمنت و اکسپنشن فیبوناچی که به ۲سر و ۳سر هم معروف هستند
دقت کنید که نحوه کار با این ابزار رو به درستی فرا گرفته باشید
برای ریتریسمنت ترازهای : ۰،۲۳/۶،۳۸/۲،۵۰،۶۱/۸،۷۸/۶،۱۰۰،۱۲۷/۲،۱۶۱،۸،۲۶۱/۸،۴۲۳/۶(در ابزار من تراز ۸۸ هم هست که برای استراتژی دیگه کاربرد داره)
و برای اکسپنشن فقط تراز ۱۰۰ را لازم داریم
مطمئن بشید که بصورت چشمی قادر به تشخیص موج های مارکت و هم چنین ابتدا و انتهای آنها هستید
در پارت بعدی بیشتر از استراتژی میگم

4 لایک کرده

پارت ۱
در لول های ریتریسمنت فیبو،ترازهایی که زیر ۱۰۰هستند ریتریسمنت به اختصار RET و بالای ۱۰۰ اکستنشن به اختصار EXT میگم.در ترازها شخصا ۶۱ و ۷۸ و ۱۲۷ و ۱۶۱ رو قدرتمند میدونم و در این استراتژی اعداد ۵۰ و ۱۰۰ مهم نیستن(شاید در استراتژی های دیگر مهم باشن)
در این استراتژی بوسیله محدوده(کلاستر) تشکیل شده توسط حداقل ۲تراز ریتریسمنت و ۱تراز اکسپنشن ترید میکنیم،البته با شروطی که خواهم گفت
نحوه کار تحلیل:
۱.مشخص کردن نوع موج آخر و موج ماقبل آخر مارکت در تایم بزرگتر(صعودی یا نزولی)
(در مورد تایم فریم در پارت ۰ توضیح دادم)
۲.از ابتدا تا انتهای موج ماقبل آخر ابزار ۲سر فیبو را میندازیم
۳.به تایم پایین تر می‌رویم و از ابتدا تا انتهای موج کوچکتر این تایم هم ابزار ۲سر می اندازیم(موج کوچک تر در جهت موج بزرگتر باشد)
۴.به یک حرکت رفت و برگشت کامل نیاز داریم تا از ابزار ۳سر استفاده کنیم(اگر تایم بالا بود که هیچ اگر نبود در تایم پایین به دنبالش میگردیم)
۵.محدوده ایجاد شده توسط ۳تراز از ابزارهای فوق کلاستر ما میباشد
در پارت بعدی از مشخصات کلاستر مورد تایید خودم بیشتر میگم

2 لایک کرده

2 لایک کرده

1 لایک کرده

1 لایک کرده

1 لایک کرده

پارت ۲
مشخصات کلاستر
۱.هرچه محدوده نازک‌تر باشد بهتر است(تجمع اوردرها در محدوده کم بهتر عمل میکند)
۲.کیفیت ترازهای شرکت کننده بر اعتبار کلاستر تاثیر دارد(اعداد معرفی شده در پارت ۱.اعداد ضعیف کیفیت کلاستر را پایین می آورند)
۳.اگر کلاستری از ترکیب ترازهای RET+EXT+EXP باشد یک محدوده عالی برای ترید است(تراز یکی از ابزار۲سر زیر ۱۰۰ و تراز ابزار ۲سر دیگر بالای ۱۰۰ باشد)
۴.کلاستر همتراز با یک محرک پرایس اکشنی باشد
(اوردربلاک دست نخورده،استاتیک قوی)
شخصا اگر ۳شرط آخر نباشد ورود ندارم

1 لایک کرده

2 لایک کرده

پارت ۳
نحوه پوزیشن گیری
سناریو ما اینه که کلاستر مانند مقاومت/حمایت عمل کرده و قیمت به اون واکنش نشون میده
ورود: ۱پیپ مانده به کلاستر اوردر قرار می‌دهیم تا اگر قیمت با سفارشات فراوان زودتر چرخید از مارکت جا نمانیم
حدضرر:باید پشت کلاستر قرار گیرد.اگر محرک پرایس اکشنی داخل کلاستر بود،۱۰درصد بیشتر اندازه کلاستر استاپ را قرار دهید.اگر محرک خارج از کلاستر بود استاپ (پشت محرک+اسپرد جفت ارز) قرار می‌گیرد
حدسود:حداقل به اندازه استاپ حرکت داریم.پس در اول کار تی پی ۱ قرار دهید،اگر اهل مدیریت پوزیشن باشید،می‌توانید با تریل استاپ همراه قیمت حرکت کنید(در بررسی تی پی۲و۳ هم داشتیم)
ممکن است قیمت تا وسط محدوده کلاستر هم نفوذ کند(جهت جمع آوری سفارشات داخل محدوده)نیازی به دستکاری پوزیشن نیست،تحمل کنید تا تکلیف مشخص شود
نکته مهم : با چک کردن روزانه ساعات اخبار،مطمئن شوید که پوزیشن شما با خبر باز نشود(اگر اوردر دارید ۱۵ دقیقه قبل از خبر کنسل کنید)
در صورت دور بودن محل کلاستر از قیمت در یک ژورنال یادداشت کنید و روزی که نزدیک شد اوردر قرار دهید
فوت کوزه گری:برخی جفت ارزها نقدینگی پایین تری نسبت به بقیه دارن و در برخورد با کلاستر امکان تاچ حدضرر شما به جهت جمع آوری نقدینگی هست(مخصوصا اگر محرک داخل محدوده کلاستر یا بعد از آن باشد)توصیه می‌شود یا بیخیال این جفت ارزها شوید یا بجای ورود با اوردر و استاپ تعیین شده با واکنش به محدوده در لحظه ورود کنید

2 لایک کرده

1 لایک کرده

امیدوارم پرسود باشید

2 لایک کرده

من متن شروع تو نخوندم ولی بگم فیبو ناچی یا فیبو عالیه و سطوح عالی میگه من فیبو به طول خاطی استفاده میکنم اینجور
اول یه فیبو از بالا ترین تا پایین ترین سطح میندازم و برعکس میکنم اوز بالا ترین به پایین برعکس گفتم میشه دوتا فیبب بعد فیب های که با هم یکی هستنر سطح شو یا فاصله ندارن با خط ترند مشخص میکنم و اونا که فاصله دارن با مربع و اول تا اخر میکشم و اینا سطوح خیلی مهم و عالی هستند و سطوح ۳۲و ۷ و ۶ و ۵ خیلی عالیه و ۷۵ و…

1 لایک کرده

استراتژی های زیادی با فیبوناچی ساخته میشن.ترازهای فیبو ، حمایت و مقاومت های مدرن بازار هستن

1 لایک کرده

درود امیدوارم حالتون عالی باشه.

منم توی میجر موو و تیک پرافیت از فیبوناچی استفاده میکنم.عالیه.

-پرسود و موفق باشید‌.

1 لایک کرده

سلام دوست عزیز از این که دانش خودت رو در اختیار دیگران قرار دادی ازت ممنونم.منم به این سبک ترکیب فیبوناچی ها علاقه دارم آیا استادی داخل ایران یا منبع فارسی هست که این سبک و آموزش بده؟

1 لایک کرده

تشکر میکنم از شما.فیبوناچی بحث گسترده ای هست.استفاده تکی از ابزارها یا ترکیب اونها با هم،استفاده از ترازهای خاص،باعث گستردگی استراتژی ها شده

استادانی آموزش پایه فیبوناچی دارن،برخی هم روش های کاستومایز شده مثل این استراتژی رو آموزش میدن

خودم پیش مهندس ویلایی آموزش دیدم.در آموزشگاه تدریس میکنن

فیبو.pdf (1.6 مگابایت)

1 لایک کرده

golshahian.pdf (9.2 مگابایت)

1 لایک کرده

فایل اول معرفی ابزار فیبو

فایل دوم جزوه آقای گلشاهیان که داخلش بخش‌هایی از فیبو داره

ممنون از کمکتون

1 لایک کرده