تریدرها بدون اینترنت باید تا کی صبر کنن؟

دوست عزیز شما کلی پول باخت دادی به ما چه؟!

دوما شما فرد موفقی تو زندگیت نبودی… اگر یک پله ترقی داشتی میفهمیدی نظم اقتصادی داره تغییر میکنه

مثل 50 سال پیش نیاز نیست بری بیل بزنی که بهت پول بدن

باید مغزت کارکنه که واسه شما کار نمیکنه میای توهین میکنی غیر مستقیم!

درضمن کسی که ترید میکنه ذهن تحلیل گری داره واسه کارافرینی و سرمایه گذاری و … بلده راهشو

خب ی اکانت ۱ گیگ بخر

امیدوارم روزی بیاد که همه اینترنت واقعی رو تجربه کنیم

نمی‌دونم چی میتونم بگم که کامنتم تایید بشه

بخاطر این جملت اهنگ هیچکس ی روز خوب میاد رو پلی کردم…یعنی ی روز خوب میاد؟!

پیر شدیم و هنوز ندیدیم

شما فک کنم کلا اکانت رو ساختی که دائم تریدو بکوبی :rofl:

همین الانشم نت وصله فقط یکم گرونه

(پست توسط نویسنده حذف شد)

پراپ ها از جمله sgb امکان ترید رو از همون 45 روز پیش قطع کردن. یعنی کانفیگ میلیونی هم بخری نمیتونی ترید کنی. این وضعیت افتضاحه

انا لله و انا الیه راجعون

ترید ۹ اسفند به گناهی نکرده کشته شد ، سوم و هفتم و چهلم هم گرفته شد . طبیعتا خبری دیگری تا سال آن مرحوم نخواهد بود .

شما را چه شده ای مشرکان که پس از ترک اعتیاد کشنده ای چون ترید و نجات از این باتلاق انسان خور مراتب شکر خود را بجای نمی آورید ؟

با گذر موقت فکر خرید دستگاه اینترنت ممنوعه از ذهن مبارک در نظر داشته باشید الت جرم مطروحه دارای ۲ حالت ارسال و دریافت می باشد که فعل ارسال آن موقعیت جغرافیایی شما را در صورت انجام بررسی های لازم قابل نقطه زنی خواهد کرد و این در حالی است که بشقاب ماهواره ای که فقط دریافت میکند و نیازی به ارسال ندارد نیز در ۲ سوت کشف خواهد شد .

اگر در مواجهه با ‌‌بازجویی های فنی تا مشخص شدن حقیقت تاب مقاومت دارید اقدام بخرید نمایید . در صورت خرید برای آنان که نوشابه را بی ضرر و شیشه ی نوشابه را مضر دانستند نیز دعا کنید .

و کمبزه را نیز هم

و همچنین خیار را

و کمبزه با خیار را

استاد متغیر عزیز

در اینکه جیره خوری و حقوق ثابت و فعالیتی جهادی با هدف تراپی کل جامعه ی ترید چارت فدا شده ی ایران تنها ممر دریافت سود مستمر است کوچکترین شکی نیست لیکن در خصوص کال مارجین اکاگت ۴۰ هزار دلاری پس ۵۰۰ درصد سود و ۵ بار برداشت اصل حساب در روز استعفای خانم تریسا می در پرونده ی خروج بریتانیا از اتحادیه ی اروپا بی شک اشراف کامل اطلاعاتی دارید ، حقیر حتی در آن رور هم با توجه به سود ۵۰۰ درصدی دوره متضرر نشدم !

سیم کارت ترکیه ای تو ایران چطوری گیر بیاریم ؟

توی ایران آنتن نداره

من فک نمیکنم قطعش دائمی باشه

ولی خب اینبار طولانیه گویا .

حرف شما سند نمیگم مستند!

میدونی دیدگاها نسبت به این بازار خرابه!

پولسازی دیدگاه شما یا غیره هست.

اما بحث اصن پول نیست… بحث بازی با پوله…

بله شکست هایی داشتیم که کسی قدرت درکمون رو نداشته… ولی همیشه کسی موفقه که ادامه بده تو هرمسیری نه تنها ترید حتی کار آفرینی حتی سرمایه گذاری حتی بیماری مثل سرطان…

(پست توسط نویسنده حذف شد)

WoOw

دادا مسیر جلوته… یا حرکت کن یا دور بزن برگرد یا استراحت کن حق انتخاب داری…

ترید(معامله) مثل مغازه داریه..خیلی ساده ست…مثل راه رفتن یک بچه… خیلی زمین میخوره زخمی میشه گریه میکنه میخنده اما ی روزی قهرمان مسابقه دو میدانی میشه…

اینکه وارد دوخط موازی میشی میخای همه چی رو بکوبی و بگی من اشتباه میکنم… کاملا برعکس نتیجه میده

من تصمیمو گرفتم از قبل ک الان اینجام! تو هم تصمیمتو بگیر و یک مسیر واسه خودت بردار و جوری اون مسیر رو زندگی کن که تااخرین نفست ازش لذت ببری….

لب مرز میفروشند ولی خب فقط اونجا آنتن میده

من چهار تا دارم ولی از جنگ ۱۲ روزه به بعد آنتن ندارن دیگه