تریدرها بدون اینترنت باید تا کی صبر کنن؟

بیخودی پول سیمکارت ترک ندید.توی ایران آنتن نداره،شاید لب مرز داشته باشه اما اگر بفهمند دست شهروند یا مقیم ترکیه نیست تخلیه میشه

فکر کنم بین ۱۰۰۰تا۱۵۰۰ دلار میفروشن.سوخت میشه

کسی میدونه بروکر wmmarkets بلاخره میخاد چکار کنه تکلیف سرمایه ما توی حساب‌های این بروکر چی میشه و آیا اینکه این بروکر قصدی برای کاربرای ایرانیش تحت عنوان وب یا نت ملی برقرار میکنه یا خیر چون چندباری اویل جنگ زنگ زدیم که حداقل پولامونو برداشت کنیم میگفتن باید خودتون درخواست بدین بلاخره تکلیف چی میشه؟

دوست عزیز اینکه بروکری روی نت ملی نمیاد رو باید به فال نیک گرفت

پروسه فعالیت در فارکس و نت ملی متضاد هم هستن

اما شما اگر نگران سرمایه هستی،مثل من تحریم شکن بگیر و کل بالانس رو فعلا برداشت بزن

شخصا نت جهانی بیاد دوباره حساب رو شارژ و ترید میکنن

ما تریدرا از بی شغلی و اوضاع بد مملکت به ترید رو آوردیم که اینم ازمون گرفتن

به شخصه هر موقع بتونم برای یک زندگی معمولی (به اجبار) وطنم رو ترک میکنم

برای حسرت یک زندگی معمولی….

درسته تو ایران آنتن نداره لب مرز آنتن داره برای ترید زیاد استیبل نیست قیمت 6 تا 8 میلیون تومن 2000 لیر نه دلار اگر سه ماه شارژ نشه مسدود میشه

سمت خرمشهر سیم کارت عراقی موجود است دوستان استفاده می کنند .منتها باید خونه اجاره کرد و مشغول شد کمترین هزینه فعلا

تاج سر از این فکر بیا بیرون
تریدر هایی هستند که از پشت میز مدیریت استعفا دادن تا فقط ترید کنن و شک نکن راه هایی بامر نکردنی برای سود مستمر کشف کردن که تو هیچ سایت خارجی نخواهند فروخت و دو دستی به تو جوان ایرانی هدیه خواهند کرد . 1 ماه صبر کن اگر حرفم اشتباه بود بلیط بگیر

تو شیر پاک خورده ای که با دیدن عدم موفقیت بار سفر میبندی
در عدم موفقیت تو افراد بسیاری نقش داشتند که خودشون رو پیدا کردن نه درسی خونده بودن نه هنری بلد بودن و فکر کردن ترید توش پول مفت میدن .

تو به هر دلیلی تو بخشی از مسیر باهاشون همراه بودی اما وقتی تو استین کارگری زدی بالا اونا کلاه بی شرفی کشیدن رو سر و 4 تا کلاس اموزشی رفتن شدن استاد درس کس دیگه . 4 تا اکانت سیگنال خریدن شدن دلال سیگنال .

جای ادم با غیرتی مثل شما همینجاست .
با من در تماس باش

منم دقیقا دوماه عقبم .توکشور ما همه چیز برعکسه .فعلا که وی پی ان فروشا دارن میتازونن

من با پشتیبانی سرمایه گزار برتر حرف زدن چن باری گفته سرور ها خاموش هستن و حتی خروج از ایران هم نمیتونه مشکل حل کنه

واقعا بساطی شده ولی چاره ای نیست و همگی محکوم به صبر کردن هستیم :smiling_face_with_tear:
البته که یه سری بروکرها سعی کردن از طریق نت ملی شرایط رو برای اتصال فراهم کنند مثل آلپاری و ای پلنت و … ولی خب بازم مثل قبل نیستند و همش قطع و وصلی دارند
من خودم به شخصه این مدت اونطوری که باید نتونستم فعالیت و تمرین کنم تا اینکه متوجه شدم یه سری پلتفرم داخلی مثل رابین سود و فراز وجود داره. فراز که پولی بود و رابین سود هم تازه فعال شده پلتفرمشون ولی به نظرم از هیچی بهتر هستند و حداقل میتونیم از تمرینات و تحلیل هامون دور نشیم.
انشاالله که این دوره نیز بگذرد :raising_hands:
آرزوی سلامتی برای همه :heart:

ما صبورانه ترین مدل شغلی رو انتخاب کردیم .

این نیز بگذرد

خیلی از بروکر ها دارن با نت ملی کار میکنن
من خودم تازه دارم با دلتا کار میکنم قبلش هم با بروکر اپو کار میکنم
الان اسپرد دلتا خیلی بهتر تا اپو

میتونی اما تو یه شهر کوچیک خونه اجاره کنی با یه شهر بزرگ یکی نیس و بقیه مخارج هم همینطور . و اینکه راحت بخواب برگردی اینور . با هزینه کمتر.

میگن سود ادمو نمیده اخه دلتا

سلام

عاره منم همینو شنیدم .

حالا این دوستمون اگر برداشت داشته بیاد بگه ببینیم حقیقت چیه

مگه وصله؟

اگه تاییدش میکنی من پسر عم تازه از ترکیه اومده برم ازش بگیرم!؟

نه همچین چیزی نیست اگر کامنت هارو بخونی همش راجب بونوس بوده
من خودم هم اشتباه تو کمپین دوبار گرفتم یه بار سود دادن یه با نه گفتن گرفتی :joy: :joy:

فک نکنم داخل ایران کار کنه