من پرسیدم.هزینه هایی مثل حسابرسی و مالیات سالانه داره و نیاز نیست استخدام ارمنی داشته باشی
اقامت یکساله،بعدش ۲ساله و بعدش ۵ساله میده
میگن بعد ۵سال میشه برای پاسپورت اقدام کرد اما برخی میگن خبری از پاس ارمنی نیست
من پرسیدم.هزینه هایی مثل حسابرسی و مالیات سالانه داره و نیاز نیست استخدام ارمنی داشته باشی
اقامت یکساله،بعدش ۲ساله و بعدش ۵ساله میده
میگن بعد ۵سال میشه برای پاسپورت اقدام کرد اما برخی میگن خبری از پاس ارمنی نیست
شما ساکن ترکیه هستی؟
نه رفت و امد دارم، اما اگه پراپ تریدینگ به حالت قبل برنگرده احتمالا برم ترکیه ساکن شم چون نفرش رو هم هماهنگ کردم به نام اون حساب باز کنم
سلام اقامت توریستی نمی دهند ..دانشجویی و خرید ملک و چالیشما ایزن که هزینه زیادی دارد و نمی صرفد و الان نفت بالا رفته تورم شان خیلی بالاست از ایران بدتر و هزینه اجاره بالاست
سلام اقامت توریستی، فقط ۳ ماه بدون ویزا میتونید بمونید ولی اجازه کار ندارید. بعدش هم اگر اضافه بمونید به ازای هرماه باید جریمه بپردازید، ماه اول ۵۰ دلار و ماه های بعدی ۱۰ دلار، که این جریمه رو هنگام خروج از ترکیه ازتون میگیرن
همچنین ممنوع الورودی هم داره مثلا اگه بین ۳ ماه تا یکسال اضافه بمونید به مدت ۳ ماه ممنوع الورود میشید
جریمش چرا اینقدرکمه ![]()
آره واسه همین خیلیا همینجوری میمونن
دقیقا.زمینی میشه رفت شهر وان و از اونجا همه وسایل نقلیه به شهرهای دیگه هست
هزینه اش عوارض خروج و رسیدن لب مرزه
بصورت قانونی دو تا 3 ماه بدون ویزا درسال میشه موند
ولی بین این دو 3 ماه فاصله باید باشه. این اخرین اپدیته
برای هزینه های خورد خوراک مثل برنج و سیب زمینی و … حداکثر اختلاف 100درصد هست
روغن زیاد اختلافی نداره مرغ 50 درصد گرون تره
اجاره هم شهرستان های کوچک ارزونه
ارمنستان ازینم ارزانتر درمیاد
تاجیکستان بهترین گزینه هست ، از نظر فرهنگ نزدیک از نظر اجتماع (یجوریهای خیلی نزدیک اما روسی می نویسین دری صبحت میکنند ) ویزا ۸۰ دلار قیمت خورد خوراک نصف ایران کرایه خونه رو نمیدونم با اینترنت اینجوری کارهام مشکلاتی ندارن
برادر تاجیکستان؟آخه تاجیکستان؟برای شغل ترید که به اینترنت خوب نیازه بریم تاجیکستان؟
وضعیت آب آشامیدنی و برق و گاز هم دست کمی از نت نداره
گول تبلیغات اونایی که رفتن رو نخورید.خیلی اوضاع خرابه
بادرنظر گرفتن این چیزها گفتم تاجیکستان فصل گرما ویزای راحت اینترنت آزاد ٫خودم سال ۹۴ رفته بودم وضعیت شون از ما خیلی بهتر بود که(؛
ویزای تاجیکستان سه ماهه است؟
اره باید پاسپورت حدقل تاریخش ۶ ماه باشه
سلام هست . شرایط و هزینه و؟؟
ارامشتو حفظ کن و توی این شرایط بهترین کار ترید نکردنه. به فکر شغلای دیگه باش
ای خدا ،نگو بابا کلی ارزو داریم،جوونیم تازه
پدرمون در اومده،ولی راهی نیست ،همیشه گفتیم و شنیدیم که تریدر باید صبر داشته باشه و صبر تریدر میسازه
بازار برای یه معامله گر حکم مواد یه معتاد رو داره باید باشه
حتی ترید هم نزنه ادم باید بازار باشه نگاه کنه
هم ترید خوابیده هم کارای مجازی
من خودم و کلی از رفقام کارمون مجازی بود همه بیکار شدیم امیدوارم بزودی باز بشه نت