مزایا و معایب کپی‌تریدینگ برای تازه‌واردها؛ آموزش یا میان‌بری به سوی ضرر؟

خیلی از تازه‌کارها چون هنوز تحلیل بلد نیستن، میرن سمت کپی‌ترید یا دنبال کردن سیگنال بقیه.از یه طرف می‌تونه کمک کنه آدم از تریدرهای باتجربه‌تر یاد بگیره، از یه طرف هم ممکنه بدون اینکه بفهمی استراتژی چیه، فقط ضرر یه نفر دیگه رو کپی کنی.به نظرتون کپی‌ترید برای شروع خوبه یا خطرناک‌تر از ترید شخصیه؟

4 لایک کرده

بستگی داره اون کپی ترید از یکی مثل لری ویلیامز و … باشه یا از من بی دانش و بیسواد باشه🤣اگه اولی رو پیدا کردی معدن طلاس بچسب بهش،ولی اگر کسی در اون سطحا نیست پولتو حروم نکن

3 لایک کرده

به نظر من کپی‌ترید برای تازه‌کارها می‌تونه خیلی خطرناک باشه، چون آدم فقط نتیجه رو می‌بینه، نه منطق پشت معامله رو. وقتی سود میده همه خوشحالن، ولی وقتی ضرر شروع میشه تازه معلوم میشه کاربر اصلاً نمی‌دونسته چرا وارد اون معاملات شده. این باعث میشه نه یاد بگیره، نه بتونه تصمیم بگیره کی قطعش کنه.

3 لایک کرده

من کامل مخالف کپی‌ترید نیستم. اگر کاربر با سرمایه کم شروع کنه، سابقه تریدر رو بررسی کنه و فقط دنبال سود ماهانه بالا نباشه، می‌تونه تجربه آموزشی خوبی باشه. مشکل وقتی پیش میاد که یکی فقط به درصد سود نگاه کنه و اصلاً drawdown، تعداد معاملات، ریسک هر معامله و مدت سابقه رو بررسی نکنه

4 لایک کرده

بهترین پاسخ به این سوال اینه که عالیه

حتما برو تجربه کن تا با مخ بخوری زمین تا خودت متوجه بشی

متاسفانه انگار راه دیگه ای نداره برای فهموندنش که کپی ترید عاقبت ندارن

3 لایک کرده

در کپی‌ترید مهم‌ترین معیار سود نیست، کنترل ریسکه. خیلی از حساب‌ها با ریسک سنگین چند ماه سود جذاب می‌سازن، ولی یک حرکت بد بازار می‌تونه کل سود یا حتی اصل سرمایه رو از بین ببره. برای همین باید دید بیشترین افت حساب چقدر بوده، معاملات چقدر باز می‌مونن، حجم‌ها منطقی هستن یا نه، و آیا استراتژی قابل فهمه یا فقط نتیجه ظاهراً خوبه

4 لایک کرده

در عین حال که میتونه گزینه خوبی برای شروع خیلی ها باشه نباید وابستگی کامل ایجاد بکنه و نیاز هست خود مبتدی هم با زمان های ورود معاملات و باز موندنشون آشنا باشه، چون به هرحال ریسکی هست که اگر از جزئیات اصلیش اطلاع نداشته باشی میتونه ضررآفرین باشه.

3 لایک کرده

بیا رو من کپی کن تنهایی ضرر نکنم :rofl:

1 لایک کرده

ولی بنظرم کپی ترید هم باید یه بروکر خوووبی باشه بتونی کپی کنی
اگر خواسنی چندتایی میشناسم بگو بت بگم

1 لایک کرده

به نظرم کپی‌ترید اگر به عنوان ابزار یادگیری و با مبلغ کم استفاده بشه می‌تونه مفید باشه، ولی اگر به چشم راه میانبر پولدار شدن دیده بشه خطرناکه. تازه‌کار باید بدونه مسئولیت نهایی با خودشه. حتی اگر معامله رو خودش نزنه، ضرر از حساب خودش کم میشه.

1 لایک کرده

الان امیر جان
تو کپی ترید میکنی ؟
نتیجه اش چطور بوده برات ؟

بستگی به drawdown اشون یا ریسک پذیریشون داره توی تایم های مختلف مثلا growi hf یا ace یا systematic strategiesفوق العاده هستند توی hyperliquid یا هم اگر ریسک پذیر نیستید HLP بد نیست ُبهترین موقع برای ورود زمانی هست که drawdown تریدر نزدیک به میانگینشون یا بیشنه اشون هست. بنده روی ۵ تا ۱۰ درصد پایین تر ورودی پیشنهاد نمی دم و اگر هم تریدر drawdown اش از ۱۰ درصد بالا تر بود اصلا دورش رو خط بشکید چون خیلی ها هستند میبینی ۹۰۰٪ سود هفتگی داشتند ولی نمیبینید drawdown پنجاه درصدشون رو که کل دارایتون رو به باد میده. به هیچ عنوان داخل اون ها نرید.

کپی برداری بدرد هیچ کسی نمیخوره، تازه کار و غیره تازکار هم نداره

1 لایک کرده

سلام دوستان
جهت اطلاع و شناخت نسبت به کپی ترید و نحوه کار با اون اگر اطلاعاتی دارید لطفا در میون بزارید
با سپاس