اطلاعات عجیب از سرمایه گذار برتر

:joy: انگار این بازار هر روز یه داستان جدید داره ولی به نظرم بهتره قبل از قضاوت ببینیم دقیقا چه اتفاقی افتاده چون تو پراپ هم گاهی مشکل از قوانین یا اجراست و گاهی هم از خود معامله گر

یا اگر بخوای همدلانه تر

حق داری اعصابت خورد بشه ولی بازار و پراپ با احساسات جلو نمیرن بهتره اول دلیل اتفاق رو پیدا کنیم بعد نتیجه گیری کنیم چون بعضی وقتا چیزی که اول عجیب به نظر میاد بعدا توضیح منطقی براش پیدا میش

منم اولش همین حس رو داشتم ولی به نظرم نمیشه فقط با یه برداشت یا حرف یک نفر درباره یه پراپ قضاوت کرد

الان شرایط برای خیلی از پراپ ها و حتی بروکرها به خاطر محدودیت ها و تحریم ها پیچیده تر شده و ممکنه هر مجموعه ای یه مقطع دچار مشکل بشه

به نظرم بهترین کار اینه که تا وقتی روند پرداخت ها و عملکردشون توی بلندمدت مشخصه با احتیاط جلو رفت و هیچ وقت هم همه سرمایه یا درآمدت رو به یک پراپ وابسته نکرد

تُف… …تُـــــــــــــف

سگب بعد از جنگ دیگه اون سگب سابق نشد.
هر روز نارضایتی از اسپرد و وضعیت سرور.
اسپرد هاش یه جوری شده که با زبون بی زبونی داره میگه قرار نیست به برداشت سود برسی!
با این همه ادعا یه اینماد واسه سایت خودش نمی گیره! سایت الکی می سازه واسه اون اینماد میگیره که از درگاه پرداخت اون برای سایتش استفاده کنه.
حسام احمدی از آق تپه !!!

دقیقا گند زد گند

ارمین کچویی هم خیلی ارادت داشت بهشون

الانم برو نظرات هوش مصنوعی ایران بروکرو ببین با جهت گیری کامل تمام نکات منفی همه رو خوندم نوشته برای سگب نوشته نه مشکلی ندارن حتی یه کلمه راجع به اسپرد و اسلیپیج حرف نزده در مورد پراپکو کامبت همه گفته جز سگب

این مقایسه ی طلا تایم فریم یک دقیقه سمت راست بروکر دبلیو ام وسمت چپ سرمایه گذار برتر

توی هیچ بروکر و پراپی شما اسپرد صفر نمیبینید..دراین عکس هم هیچ تفاوتی بابت اسپرد این دوتا باهم ندارن

سرمایه گذاربرتر هم برای خاندان بنده نیست که ازشون دفاع کنم

اما چیزهایی که از دوستان گفته میشه با واقعیتی که من روی چارتم میبینم یکی نیست

واینکه اینجا بازار مالیه جهانیه و ما درایران داریم با وجود تمام محدودیت ها وتحریم ها کار میکنیم

پس بین بد وبدتر بهترین گزینه امون انتخابه بده

صلوات بفرستین روی همدیگه ور ماچ کنین..دعوا تموم بشه :slightly_smiling_face:

کی تموم میشه این حرفا…

اگه کلاهبردار باشه شرکتی…یه ماه دوماه سه ماه نهایتا 6ماه خونه پرش 1 سال دووم میاره..حتی بدون شکایت و قانون و …کسی دیگه سمتشون نمیره خودشون جمع میکنن

پراپی که چندساله کار میکنه و منطق نمیگه با کلاهبرداری هنوز روی پا مونده باشه

من تابحال ازش اکانت نخریدم…حرفای همه رو میخونم اما میدونم قوانین پراپها سخت هستن و تجربه داشتم

.. اگه بخوام بجای اینکه استراتژیمو درست کنم و از ادعام کم کنم و شاگردی کنم، شکستمو بندازم گردن پراپ دودش تو چشم خودم میره…

اساتید حرفه ای و شناس ترید اگه بیان بگن فلان شرکت کلاهبرداره اونموقع جای تحقیق داره

سابقه چندساله هر شرکت و موسسه ای و پراپی رو نمیشه با چندتا پست خراب کرد…

تابحال ندیدم کسی مستندی از معاملات بذارن تا ببینیم واقعا فلان پراپ کلاه.برداه ؟

والا تریدرای تازه کار هم میتونن قضاوت کنن

امیدوارم خصلت قدردانی از هر حسن نیت و صداقتی که دیدیم داشته باشیم و نه فقط زبون گلایه

این کچویی دربه در پکیج فروشه یا یه استاد فحش خور ؟ صابونش به تن من نخورده…خداروشکر :blush:

کلا داداش نصفه اینجا انگار یاره سرمایه گذارن خیلی از موارد مربوط به سرمایه گذار و میگی یه عده عینه کفتار میریزن میخوان بخورنت چرا اینجوری میگی

خوشم میاد ایرانی جماعت تیزه و نمیشه به این راحتی پیچوندش :clap:
چیزی که برام عجیبه اینه که چرا باید یه سایت الکی پراپ به اسم فاندافراز بزنی و برای اون اینماد و درگاه پرداخت بگیری و از درگاهش برای سایت اصلی استفاده کنی؟!
خب اگه به اون سایت الکیه اینماد دادن پس به سایت اصلیه هم میدن دیگه!
چرا برای سایت اصلی اینماد نمیگیره؟
شاید فکر می کنه که ما فکر می کنیم اینماد نداره و نمی تونیم پیگیری کنیم!!
امضای پای سرتیفیکیت ها امیر حیدری فر هست ولی اینماد به اسم حسام احمدی!
یه حسی بهم میگه اون حسام احمدی واقعی تر از امیر حیدری فر هستش!!

خدا میدونه این بنده خدایی که ازش توی اینماد اسم بردید کی هست و چه کاره

نه عزیزم اشتباه نکن.
اتفاقا اون امیر حیدری فر خالی بندیه و اون حسام احمدی واقعیه.
چرا این حرف رو می زنم؟
چون برای درگاه پرداخت قبل از جنگش هم یه سایت دیگه بالا آورده بود و برای اون اینماد گرفته بود و اتفاقا صاحب اون سایته هم حسام احمدی بود :joy:
عکس اینمادش رو می ذارم ببینید.
اون سایت هم آدرس اینه:

http://giftpardakht.com/

خود سایت رو بررسی کنین اینماد داره به نام همون

جناب اقای “حسام احمدی”
تاریخ اعطا 1404/09/30

https://trustseal.enamad.ir/?id=690158&code=ePoXlr6r66JkSYT8XeiD1cbhxHti6pWy

جالب دیگر آدرس هست:

استان : البرز - شهرستان : کرج - بخش : مرکزی - شهر : کرج - محله : مهرشهر ( آق تپه ) - خیابان فروردین - خیابان میلاد ۱ - آدینه ۲ - پلاک : ۱۷.۰ - طبقه : ۳ - واحد : ۵
hesam۹۱۳۰[at]gmail.com

دقیقا همون آق تپه از کرج!!!
نظرتون چیه؟

آره منم حس میکنم بعد از این همه محدودیت و تحریم و دردسرهای دسترسی شرایط فارکس برای ایرانی ها واقعا سخت تر شده و ریسک کار باهاش هم بالاتر رفته

به نظرم مشکل اصلی دقیقا جاییه که ادعا با تجربه واقعی تریدرها فاصله پیدا میکنه

وقتی مرتب صحبت از کیفیت سرور و اسپرد ECN میشه ولی تعداد زیادی از کاربران از وضعیت اجرا و اسپرد ناراضی هستن طبیعیه که اعتماد نسبت به مجموعه کم بشه

در نهایت پراپ با تبلیغ و ادعا اعتبار نمیگیره با کیفیت اجرای معامله و پرداخت بدون دردسر اعتبار میگیره که سرمایه گذار گندشو دراورده دیگه

از دوستانی که اهل کرج هستن یه بررسی بکنن ببینن این آدرسی که ثبت کرده کجا هست اصلا.
من کرمانم وگرنه خودم یه سر می رفتم آق تپه ببینم چی به چیه.
یکم عجیبه شرکتی که میلیون دلاری سود میده یه آدرس درست حسابی نداره!!