تجربه خودتون رو نسبت به کار در بروکری که باهاش کار کردین به اشتراک بزارین
مثبت و منفی
(اگر منفی حتما با درج مدرک)
تجربه خودتون رو نسبت به کار در بروکری که باهاش کار کردین به اشتراک بزارین
مثبت و منفی
(اگر منفی حتما با درج مدرک)
من خودم چند بروکر مختلف رو امتحان کردم و به نظرم واقعاً نمیشه گفت یک بروکر از هر نظر بینقصه. چیزی که برای من مهمتر بوده کیفیت اجرای سفارش، اسپرد و اسلیپیج، سرعت برداشت و پاسخگویی پشتیبانی بوده.
به نظرم اگر کسی تجربه منفی داره، حتماً با مدرک و جزئیات بگه؛ چون تجربه شخصی بدون سند ممکنه بیشتر باعث قضاوت اشتباه بشه. از اون طرف تجربه مثبت هم وقتی ارزش بیشتری داره که مشخص باشه دقیقاً در چه شرایطی و روی چه نمادهایی تجربه شده
من با بروکر فارکسر شروع کردم که از هر نظر مزخرفترین بروکر بود . از هر نظر افتضاح .. پشتیبانی …اجرای سفارش ..اسپرد و …
اما بعد از کلی تحقیق به بروکر WMmarkets رسیدم که داوجونز باهاش کار میکنم و خداروشکر برای من خوب بوده و راضیم . اسپردش توی جفت ارزها یکم به نظرم بالاست اما داوجونز اسپردش معقوله واقعا ،![]()
![]()
دقیقا به نظرم بهترین کار اینه که هر کسی تجربه خودش رو بدون تعصب بگه چه مثبت چه منفی ولی اگر تجربه منفی هست حتما مستنداتش هم گذاشته بشه تا بحث بر اساس تجربه واقعی باشه نه صرفا شنیده ها
اینطوری بقیه هم میتونن با دید بازتری تصمیم بگیرن و صرفا تحت تاثیر تبلیغ یا تخریب قرار نگیرن