یه نصیحت من به تو البته بقیه بروکر هارو نمیدونم چون امارکتس کار میکنم حساب زیرو…
اگه سرمایه کمی داری مثلا ۵۰ دلار یا ۱۰ دلار کمتر از ۱۰۰ یچیزی که نمیتونی باهاش رو طلا کار کنی بخاطر ریسک بالا و نوسان خیلی زیادش و روند های شارپی بدون لگ!!!
تنها نمادی که خیلی شبیه طلاست توی فارکس و با لگ هست یورو جی پی وای هست و یو اس دی جی پی وای و یورو یو اس دی بیشتر شارپی هستن
برو فقط رو یورو جی پی وای حساب زیرو امارکتس بدون اسپرد کار کن کمترین کمیسیون رو داره بعد طلا با نوسان خوبی که داره ارزش داره کار کنی اونجا سرمایتو زیاد کن بعد برو رو طلا من همیشه گزینه هام طلا یورو یو اس دی و یورو جی پی وای بوده کمو بیش اسپرد بیخودی داشته باشه توی بعضی پراپ یا بروکر های دیگه یو اس دی جی پی وای از یورو جی پی وای کمتر اسپرد داره
ولی اگه سرمایه خوبی داری ۱۰۰۰ دلار و فقط رو طلا کار میکنی
بهترین گزینه برای تو امارکتس حساب زیرو هست بدون اسپرد کمیسیونش ۲۰ درصده بخاطر نوسان بالا طلا کمیسیونش به چشم نمیاد و حتی میتونی کمتر از ۳۰ ثانیه معاملتو ببندی تو سود باشی من بخاطر عجله و طمع سر همین حسابو گند میزدم ولی خیلی خوب بود چیزای دیگه هم خاستی در خدمتم
من طلا فقط سشن آمریکا. چون اون قدر قدرت داره که میتونه کامل روند رو تغییر بده و کل تحلیلم تو بندن و اسیا رو فیلد کنه دو شنبه ها هم ترید نمیکنم کلا چون معمولا رنجه و شله از نظرم
آره حرفت کاملا قابل درکه مخصوصا اینکه از تجربه واقعی خودت میگی و روی چند نماد مشخص کار کردی به نظرم نکته مهمش اینه که برای سرمایه کم نباید فقط دنبال نمادی بود که نوسان بیشتری داره بلکه باید حجم معامله و ریسک رو هم در نظر گرفت چون روی طلا نوسانات شارپ میتونه خیلی سریع هم سود و هم ضرر ایجاد کنه
اینکه اول با نمادی مثل یورو جی پی وای با سرمایه کمتر کار کنی و بعد با افزایش سرمایه سراغ طلا بری از نظر کنترل ریسک منطقی تره البته شرایط اسپرد و کمیسیون هر بروکر و نوع حساب میتونه متفاوت باشه و بهتره قبلش هزینه واقعی معامله بررسی بشه
به نظرم اینکه برای خودت سشن و روزهای مشخصی تعریف کردی خیلی خوبه چون باعث میشه معاملاتت قانونمندتر بشه مخصوصا طلا که در سشن آمریکا معمولا نقدشوندگی و نوسان بیشتری داره و میتونه حرکات قابل توجهی ایجاد کنه اینکه دوشنبه ها هم به دلیل شرایطی که خودت از بازار دیدی ترید نمیکنی میتونه بخشی از پلن معاملاتی شخصیت باشه و کمک کنه از ورودهای بدون ستاپ مشخص دور بمونی
بهتره در انتخاب نماد و بروکر فقط به کم بودن اسپرد یا کمیسیون توجه نکنیم چون هزینه واقعی معامله به شرایط حساب اندازه معامله نوسانات و اجرای سفارش هم بستگی داره ضمن اینکه سرمایه کم لزوما به این معنی نیست که باید سراغ نمادی بریم که شبیه طلا حرکت میکنه مهمتر از انتخاب نماد اینه که حجم معامله و ریسک با سرمایه هماهنگ باشه و حد ضرر منطقی داشته باشیم
دقیقا به نظرم انتخاب نماد باید بر اساس سبک معاملاتی خودت باشه نه اینکه بخوای یک سبک رو روی همه نمادها اجرا کنی هر نماد رفتار و میزان نوسان خودش رو داره و باید با بک تست و تجربه مشخص کنی کدوم بازار با استراتژی و تایم معاملاتی تو سازگارتره ممکنه چیزی که روی یک نماد جواب میده روی یک نماد دیگه به خاطر تفاوت در ساختار و نوسان اصلا مناسب نباشه در نهایت شناخت رفتار نماد و انتخاب درستش خودش بخشی از استراتژی معاملاتی محسوب میشه
اگر صبح ها برات بازدهی بهتری داشته الان که مجبور شدی شب ها کار کنی بهتره خودتو مجبور به ترید شبانه نکنی میتونی بازار رو محدود کنی به ساعتی که بعد از کار هنوز انرژی و تمرکز داری و اگر دیدی خسته ای اصلا وارد نشی چون کم خوابی و خستگی میتونه روی تصمیم گیری و ریسک پذیری اثر بذاره