ترجیح میدید طلا رو تو سشن نیویورک معامله کنید یا سشن لندن؟
بیشتر حرکتهای خوبش نیویورک هست
من هر دو رو ترید میکنم معمولا نقطه ورودم تو لندن پیدا میشه اما نیویورک میرسه بهش
تو لندن فقط باز شدن سشن رو میزنم کلا اگه عجله داری میخوای تایم ۵ دقیقه ترید کنی نیویورک جواب میده لندن نمیشه به نظرم اکه تایمشرو داری باز شدن هر دو سشن رو ببین
فقط من اگه لندن ترید کنم دیگه نیویورک رو نگا نمیکنم تا روز بعد
فقط اسیا خوراک اسکالپ
درحد چند پیپ ؟ریسک ریوارد؟
ممنون از راهنمایی امیر جان
وقتی بازار رنج می زند در حد اسکالپ های ریز و البته تعداد بالا. من شخصا در سشن اسیا حدود 10 تا 20 ترید انجام میدهم روزی 10 تا 20 دلار میگیم کافیست
صد درصد لندن! حالا چرا…
بعضی وقتا طلا حرکتش یک طرفتست یعنی از سشن لندن یه طرفو میگیره و تا پایان سشن صبح نیویورک میره این یعنی حداقلا یک آمار که وارد پوزیشن بشی و موقع شروع تکانش قیمتی نیویورک شما قبل تز توی پوزیشن بودی!
و البته طلا توی سشن لندن آروم تره. اون کساییم که توییت میزنن دلارو طلا رو اینور اونور میکنن هم خوابن ![]()
ممنون ازت محمد جان
بله دقیقا درست میگی.من همیشه تو سشن نیویورک کار میکردم چون با تایم کاری تداخل نداشت
ولی الان که متاسفانه بیکار شدم میبینم سشن لندن حرکات قیمت معمولا خیلی پر شتاب تر هست و در ضمن اسکیل چارت تقریبا یک اندازه هست
من تو ۱ دقیقه کار میکنم و تو سشن نیویورک خیلی وقت ها خیلی کند تر حرکت میکنه و اسکیل تغییر میکنه
البته این نظر منه شاید اشتباه میکنم
جالبه فرهاد جان میشه لطفا یکم از سیستم مدیریت سرمایه؟درصد ریسک؟ و ماکزیمم ضرر روزانه اگر امکانش هست بگید
البته که ATR کاملا با تجربه شما مخالفه. بالاترین حد روز لندن با بالاترین حد همون روز نیویورک اصلا قابل مقایسه نیست.
بهتره خودتون هم بررسی کنید و سرعت کندل هارو هم ببینید تا متوجه این اختلاف بشید
با شدن لندن روی طلا با چ حالتی ترید میکنید؟
بیشتر نگا میکنم اگر سشن توکیو رنج باشه پی هانت هنگام باز شدن سشن تو تایم فرم ۱۵ دقیقه میگردم
بیشتر نگا میکنم اگر سشن توکیو رنج باشه پی هانت هنگام باز شدن سشن تو تایم فرم ۱۵ دقیقه میگردم
اوکی مرسی ممنون گرفتم
فقط و فقط لندن ولاغیر
سلام
طبق آمار اخیرا در طلا سشن آسیا حرکات بزرگی میزنه و معمولا ما میدونیم وقتی آسیا حرکت زیادی بکنه سشن بعدی یعنی لندن رنج میشه یا حرکت کوچیکی داره پس داخل سشن نیویورک ترید کردن بهتره
دلیل دوم
داخل طلا بسیار اتفاق میوفته که نیویورک ریورسال داریم
یعنی چی؟
یعنی حرکتی که انجام میده بعد از زدن سقف یا کف لندن هست
در کل طبق بکتست هام سشن نیویورک بهتره