Sp2l پورصمدی ‌‌‌‌‌

دوستان سلام وقتت بخیر باشه

من قبلا از استراتژی شخصی خودم روی نماد داوجونز استفاده‌ میکردم اما الان بخاطر سربازی به مشکلی تایم خوردم وقت ندارم و خواستم از یه استراتژی آماده استفاده کنم دلم میخواد خودم بنویسم اما خب حدودا ۶ ماه زمان بره احتمالا

کلان تایم آزاد من حدودا از ۷وشب تا ۱۰ صبح فردا

تایم مفید ۷ شب الی ۱۰ شب _۷صبح الی ۱۰ صبح

من واسه شب خواستم بنویسم (و نوشتم )بکست هم کردم اما خب کم که تو لایو مارکت سقوط آزاد کردم

و مستقیم تو ریل هم ضرر کردم تا دیشب که متوقف کردم تا بیشتر فکر کنم

اگر دوستانی هستن که کار میکنن و نتیجه در لایو مارکت گرفتن میخوام یکم منو از گیجی در بیارن

توی این مارکت گران ترین چیز تجربه و زمان

اگر چیزی هست که میتونه توی این مسیر کمک کنه منو ممنون میشم بهم بگید مثلا

نماد که دارم تست میکنم این نماد رو EURUSD

اگر ورود زدی برای بای و حالا سيگنال سل ببینی ورود میزنی

هم زمان چند معامله باز داری و…

تایم آزادت مشکل کار هست . اون ساعات مزخرفترین ساعات برای اکثر ستاپ هاست مخصوصا ستاپ های اسپایک محور . ن.ش

واقعا حق میگی صبح که قبل لندن شب هم لندن میبنده

کلان داستان دارم باهاش

منم سربازم وشب ها ساعت 8تاصبح ساعت 7وقت دارم ودارم روی استراتژی میکرو کانال تمرین میکنم ونظرم روی NZDUSD هست

چیکار کردی تا الان تو ریل چه سوال های برات پیش اومده و بهشون جواب دادی

1 لایک کرده

یه نظر شخصی دیگه میدم اگر مایل بودی تست کن . یه الگویی رو پورصمدی زیاد ازش استفاده میکرد به اسم MTR سعی کن اون رو با اس پی ۲ ال ترکیب کنی بنظرم بهتر نتیجه میگیری حداقل . مثلا بازه ی زمانی ۷ تا ۹ شب میتونه ساعات مناسبی باشه .

من خودم تازه کارم و توی دو هفته بکتست گرفتم نتیجه جالب نبوده وAUDUSD رو ببینم چطور میشه البته با گوشی سخته

1 لایک کرده

حتما برسی میکنم دمت گرم :white_check_mark: دقیقا مشکل تو محدود سازی این سیستم دارم

1 لایک کرده

توی این مدت وین ریت 20با ریوارد 4داد به ریوارد2تغییر میدم ببینم چی میشه

اره توی همه R/R ها تست کن اما بهترین همون که خودش گفته

حداکثر چند معامله باز داری و معامله های با وین بالات بیشتر تو کدوم نواحی

نهایتا دو معامله چون با گوشی سخته تایم فریم 15دقیقه و پنج دقیقه کار میکنم ترکیب میکرو کانال و اوردربلاک

اوو چه ترکيبي

سرباز کجایی؟

تایمت خوبه ساعت ۷ تا ۱۱ شب سراسر موقعیته بخصوص روی طلا.

سعی کن تحلیلیت رو قوی کنی مارکت سایکل رو خوب درک کنی. اسپایک رو بتونی درست تشخیص بدی با sp2l لگ دومش رو میگیری

2 لایک کرده

اواوو چه جایی سختی مشتی خدا قوت موافق پرسود باشی

اره واقعا ایکاش یکی بیاد از تجربه هاش تو این مسیر بگه کمک کنه

برام سواله که کریپتو جواب میده توی این تایم یا نه سویینگ باشه یا اسکلپ یا روی یک کالای یا شاخصی کار کرد

شما هم موفق وپرسود باشین

1 لایک کرده

احتملا جوابه تست نکردم ولی رو طلا عالی

رو یورو به دلار هم خبلی خوبه

داو تست نکردم

نزدک چقدر خوبه؟

طلا نوسان زیاد داره وخیلی استاپ خوردم ولی NZDUSD منطقیه نزدک رو نگاه نکردم ولی یورو به دلار ساعات 8تا12شب خیلی خوبه

1 لایک کرده

من مشکل خودم ساختار بازار هست نمیدونم کیه بازار رنج میشه و خیلی استاپ میخورم

1 لایک کرده