تبدیل تتر به ریال!

سلام

جدیدا راهکار انتقال تتر به حساب تاپ چنج انگاری مهیا شده

من خودم تازه فهمیدم این مورد رو باز خودتون پیگیری کنید

دیگه نیاز نیست تتر بزنین به صرافی این و اون و برداشت کنین یا طول بکشه یا اسکم در بیاد هرچی

مستقیم تتر رو بر بستر bep20 واریز کنید به حسابتون تو تاپ چنج و از اونجا برداشت بزنید

اگه این قابلیت واقعاً فعال شده باشه، خیلی کاربردیه چون یه مرحله واسطه کمتر میشه و انتقال مستقیم‌تر انجام میشه.

اره ولی از اعتبارش استفاده میکنی

و اینکه کمیسیونشم باید در نظر بگیری نمیدونم کمیسیونش چقدره حالا

باز خبر بده

من از نوبیتکس و والکس استفاده میکنم راضی بودم البته از والکس انتقاداتی دیدم ولی برای خودم پیش نیومده هنوز

تحریم شدن نوبیتکس و والکس اذیت نکرده ؟؟

سلام آبان تتر تحریم شده؟

سلام . بله متاسفانه طبق شنیده ها ی من آبان تتر هم تحریم شده . از ۷آگوست ۲۰۲۶ بعلت همکاری با صرافی های تحریم شده قبلی . از طرف خزانه داری آمریکا در لیست تحریم قرار گرفته :folded_hands:
البته طبق بیانیه خود آبان تتر هیچ مشکلی برای کاربران ایرانی پیش نمیاد اما این اظهار نظر باید ببینیم در عمل چقدر موفق خواهد بود

:folded_hands::rose:

اخطار بایننس در مورد هر گونه تراکنش و فعالیت رمز ارزی با صرافی آبان تتر
مهم: تراکنش با برخی پلتفرم‌های رمزارز

کاربران گرامی بایننس،

در پی تحولات اخیر در حوزه مقررات، بایننس دیگر تراکنش‌های مربوط به برخی از ارائه‌دهندگان خدمات یا پلتفرم‌های رمزارز (که در ادامه ذکر شده‌اند) را پردازش نخواهد کرد. لطفاً پس از تاریخ‌های اعلام‌شده، از ارسال مستقیم یا غیرمستقیم دارایی به این نهادها، دریافت دارایی از آن‌ها یا انجام هرگونه تراکنش با واسطه بایننس که شامل این نهادها باشد، خودداری کنید.

تاریخ اجرا: ۷ اوت ۲۰۲۶

Shelbit (Shelbit General Trading LLC)
:collision:Aban Tether Exchange​:collision:
تاریخ اجرا: ۱۳ اوت ۲۰۲۶
A7 Nigeria
A7 Africa
PilotFinance Ltd
تاریخ اجرا: ۲۳ اوت ۲۰۲۶
Rapira
Aifory Pro (Sooty Ltd.)
ABCeX (Nueva Cryptologia S.A.S DE C.V.)
WhiteBird
NoOnecrypto INC.
Tradex (Brightum LLC)
Monease Ltd
BitPapa
Exnode
Exnode Pay (Arvix)
HTX (Huobi Global SA)
EXMO Ltd
هرگونه تراکنشی که در این تاریخ‌ها یا پس از آن انجام شود، ممکن است متوقف شده و مشمول بررسی انطباق (Compliance Review) گردد. در حین انجام این بررسی، ممکن است محدودیت‌هایی برای کیف پول(های) مربوطه اعمال شود و چنین فعالیت‌هایی ممکن است به منزله نقض «شرایط استفاده از خدمات بایننس» تلقی گردد.

بایننس ملزم به رعایت الزامات قانونی و مقرراتی در حوزه‌های قضایی محل فعالیت خود است. اتخاذ این تدابیر برای برآورده‌سازی آن الزامات و کمک به حفظ محیطی امن و مطمئن برای کاربران و دارایی‌های آنان ضروری است.

در صورت داشتن هرگونه سوال، لطفاً با بخش پشتیبانی مشتریان که به‌صورت ۲۴ ساعته و در تمام روزهای هفته در دسترس است، تماس بگیرید.

با احترام،

بایننس

متن اصلی
Important: Transactions with Certain Crypto Platforms

Dear Binancians,

Following recent regulatory developments, Binance will no longer be processing transactions involving certain crypto-asset service providers/platforms, as set out below. Following the dates listed, please do not directly or indirectly send to, receive from, or otherwise engage in transactions through Binance involving these entities.

Effective 7 August 2026:

Shelbit (Shelbit General Trading LLC)
Aban Tether Exchange
Effective 13 August 2026:
A7 Nigeria
A7 Africa
PilotFinance Ltd
Effective 23 August 2026:
‘Rapira
Aifory Pro (Sooty Ltd.)
ABCeX (Nueva Cryptologia S.A.S DE C.V.)
WhiteBird
NoOnecrypto INC.
Tradex (Brightum LLC)
Monease Ltd
BitPapa
Exnode
Exnode Pay (Arvix)
HTX (Huobi Global SA)
EXMO Ltd
Any transactions attempted on or after these dates, may be held and subject to a compliance review. Restrictions may be applied to the impacted wallet(s) while the review is ongoing and such activity may also constitute a breach of Binance Terms of Use.

Binance is required to adhere to the regulatory requirements in the jurisdictions in which it operates. These measures are necessary to meet those requirements and to help maintain a safe and secure environment for our users and their assets.

If you have any questions, please feel free to contact Customer Support, available 24/7.

Yours sincerely,

Binance

جمشید جان ممنون از اطلاع رسانی .

صرافی بایننس که چند سالی هست به ایرانی ها خدمات نمیده اما در مطلب بالا تراکنش ها از کیف پول ها بر بستر بایننس هم پر ریسکه .یعنی از کیف پول تتر شبکه Bep20 به آبان تتر انتقال بدیم مشکل داره ؟؟

ببین رو ۵۰ دلار ۱۷۵ هزار کارمزد گرفت

یعنی چی ؟ ۱۵کاراکتر

دوستان نظرتون راجب صرافی تترلند چیه؟

باهاش کار کردید؟

کارمزد برداشتش ۴ دلاره

من والا مشکل خاصی نخوردم تا حالا

خب خدا رو شکر … :heart::heart::folded_hands:

بیت پین که مشکلی نداره

دوستان اگه صرافی سراغ دارید که واریز و برداشت انی داشته باشه معرفی کنید

حسین جان سلام … صرافی خانه صرافان واریز و برداشت آنی داره . سابقه ۷ساله و مبالغ بالا حضوری هم میشه انجام داد.

تحریم هم نیست . یه تحقیق بکن شاید بدرد بخور باشه برات :raised_hand::folded_hands:

دوستانی که از کیف پول و فقط برای تبدیل تتر به ریال یا بلعکس میخان اقدام کنن به این تصویر نگاهی بندازین

البته والکس هم تحریمه و ریسکش بالاست ..از نظر واریز و برداشت ریالی و برخی شبکه ها مشکلی نداره ولی مقصد و شبکه انتقال مهمه که بهتره ریسک نکنیم ..
@Anahid

توجه :این مطلب توسط هوش مصنوعی کوپایلته ..اعتبار سنجی با خوده دوستان:heart::folded_hands:

در جریانی ترست ولت تو پلی استور نیست

دقت نکرده بودم . چند ساله دارم و توی گوگل استور ابدیتش میاد ..داخل بازار و مایکت هستش هنوز :+1: