درود.کسی هست با پراپ آرون گروپس کار کرده باشه و تجربه ای از پاس کردن چالش داشته باشه؟
اسکم 15 کاراکتر
کلاهبردارن ؟ اسکم 15 کاراکتر یعنی چی داداش ؟
من توی بروکر حساب باز کردم و واریز انجام دادم
چارت و اتصالش که خوبه
اما تریدر خوبی نیستم و معامله ای نکردم که سود بشه و برداشت کنم
منم قبلا تاپیکی برای بررسی اعتبار بروکر آرون گروپس بالا آوردم اما…
سلام و عرض ادب من با روکر آرون حدود 2 سال هست کار میکنم روی نماد طلا تا 5 لات کمیسیون نداره اسپردش عالیه البته من روی طلا فقط کار میکنم سرعت برداشت و واریزش خوبه پشتیبانی خوبی هم داره و من تو این مدت هیچ مشکلی باهاش نداشتم. در مورد پراپش نظری ندارم ولی میدونم شرایطش سخت تر از پرا فرمها هست
چیزای خوبی راجبش نشنیدم مخصوصا تو اف ایکس
کلی بروکر بهتر هست چرا میرین سمت اینا
اگه الپاریو اسکم در نظر نمیگیری منطقیه ارون گروپسم در نظر نگیری گل.گندش که در اومد میفهمن
خب از این کلی بروکر بهتر 3تاشون بگو… از هرکی میپرسیم میگه من نمیدونم ولی اینی که تو میگی خوب نیست ![]()
گل گندش هم به 15 کاراکتری اضافه شد
اول اینا رو ترجمه کن برام لطفا ![]()
راجب بروکرش که چیزای جالبی نمیگن حالا پراپ زده جلل الخالق
مورچه چیه که کله پاچه باشه
گندش برای شما دراومده بگو ماهم بدونیم والا طی این مدتی که کار میکنم هیچ مشکلی نداشته
مشکلیم احیانا باشه ادم خیالش راحته رسیدگی میشه پیگیرن
نه از واریزی و برداشتی نه چارت و سرعت اجرای معامله
رضایت داشتم
جدی عزیزان یه گفتمان درست صورت بدین داخل تاپیک ها جدا از اختلاف نظراتی که هست و جدا از تجارب مختلف هر نفر با هر بروکر اگر قراره نظری بدین دلسوزانه و با مدرک باشه
همونی نبودی که چن روز قبل تو تاپیک طلا ناله میکرد که چرا نمیتونم سود کنم؟چی شد الان معجزه شده تو هر تاپیکی تخصصی نظر میدی؟ ![]()
۱۵ کاراکتر اخرش خدایی باحال بود ![]()
بروکرش که اون بود وای به پراپش
با عرض سلام خدمت شما آقای mahdi4 (marathonman)
چندتا اکانت داری داداش من؟ به چه کارت میاد؟
و اینکه قبلا جوابتونو عرض کردم و دوستان میدونن همه جا اساتید رو تحسین و درخواست انتقال تجربه کردم ازشون… نه اون چیزی که شما میگی
امیدوارم قانع بشی.. واقعا حیف وقت و حوصله شما و من هست که به این حرفا بگذره
فدای تو بشم گلم
ببین دنبال بحث و جدال نباش و زندگیتو بکن فدات شم.
ارون گروپسو من اسکم بودنشو به شخصه فهمیدم و پیشنهاد میکنم سمتش نرید.پراپشم افتضاح بود دوستان میگن.
حالا خود دانی میخوای از یه بروکر اسکم طرفداری کنید.
دوستان نظر خواستن منم گفتم
نه اشتباه نشه
من از آرون گروپس طرفداری نکردم هنوز
دوستان تاپیک بالا آوردن درمورد پراپش… منم گفتم توی بروکرش واریز کردم در حد چارت و اتصال سرور خوبه
و تا جایی که قوانین پراپشو دیدم چنگی به دل نمیزنه… بنظرم پراپهای sgb و fenefx و fundednext و zorafx و رابین سود ( بشخصه پلتفرم جدید اختصاصی رابین سود رو نپسندیم) و پراپکو و ایزفاند و … قبلا شرایطشون رو چک کرده بودم از این یکی بهترن
و تا اینجایی که دیدم سرورهای آرون با مقایسه ش با سرورهای بروکرهای معتبر دیگه مث مونتامارکتس، کندل سازی و شدو بیخود ازش ندیدم
اما بحث برداشت رو عرض کردم خدمت دوستان که من هنوز تریدر خوبی نیستم و برداشت سودی نداشتم
امیدوارم به اونجا هم برسه و برداشت این بروکر رو هم ببینم چطوره و خوب یا بدش رو به اطلاع دوستان برسونم..امیدوارم بقول شما اسکم نباشه و دلسردم نکنن
انشالله ک کاری به بقیه نداشته باشن و شما هم راحت معامه بکنید ![]()