بررسی اعتبار بروکرهای AronGroups-CapitalXtend-Inveslo-VittaVerse برای ایرانیان

باسلام

برای معاملات طلا چندتا بروکر و انواع حسابهاشون رو از نظر اسپرد و کمیسیون بررسی کردمو چندتاشونو گلچین و لیست کردم

AronGroups

Capital Xtend

Inveslo

VittaVerse

( البته monetamarkets و errante و fxpro رو چون با نت ملی بهشون دسترسی نیست فاکتور گرفتم )

اما تجربه ای از کار و واریز و برداشت و پشتیبانیشون ندارم

دوستانی که استفاده میکنین امکانش هست راهنمایی کنین

این همه پیامبر شما هم رفتی دنبال جرجیس…

خودت بشو پیامبرم… السلام علی aliasss :blush:

داداش امکانش هست راه رو از چاه نشونم بدی

با مقایسه اسپرد و کمیسیون رسیدم به این چندتا بروکر

البته مونتا رو از قبل حساب باز کرده بودم اما به افسانه ها پیوست

داداش بیعت زبانی که فایده نداره :joy:

والا چی بگم.اول اینکه نمیدونم سبکت چیه و تا چه حد اسپرد و کمیسیون برات مهم هست.ولی گول اسپرد و کمیسیون کم رو نخور

در ثانی اکثر این بروکرهایی که با ایرانی ها کار میکنن خب جالب نیستن ولی در همین تعداد دیگه بعضی ها واقعا داغونن.درسته رگوله برای ما بی تاثیر هست ولی حداقل یه اعتباری به شرکت اصلی میده.

انتخاب نهایی با خود شماست چون تجربه هر کس متفاوته و چیزی که برای من خوبه شاید برای کسی دیگه جالب نباشه و تجربه ی خوبی براش نداشته باشه.شما که مونتا حساب داشتی دیگه حداقل دنبال ارون گروپ نباش.یکی رو در همون حد پیدا کن.همونایی که فاکتور گرفتی رو یه مرور کن.

رفتار خیلی از اینها زمانی که سود ده هستی یا میشی متفاوت میشه.هر موقع این رو حس کردی برو سراغ بروکر بعدی

یعنی تریدرای دیگه از آرون گروپیس تجربه بدی دارن ؟

واقعیت نمیدونم بقیه در موردش چی میگن.خودمم در هیچ کدوم از این 4 موردی که نام بردی حساب و تجربه ای ندارم.تاپیک زیاد هست در مورد بروکر. نظرات رو داخل معرفی بروکرها در سایت بخون و بعد تصمیم بگیر

یه صد دلار تستی بزار و مطابق میل نبود عوض کن

1 لایک کرده

من ارون دام دوساله عالی همیشه بردلشت داشتم کمتر از چهار ساعت تایید شده جایزه امتیاز لات ریش تراش فیلیپس و موس بی سیم گرفتم در ضمن من نظرمو گفتم آرون گروپ مال پدرم نیست

1 لایک کرده

ممنونم داداش گلم. لطف کردی جواب دادی :folded_hands:

1 لایک کرده

خداروشکر اگه اینجوری باشه که عالیه…چون دو روز پیش 500 دلار واریز کردم

جایزه هم میدن؟ دمشون گرم… نه اینکه خیلی خاص باشه اما یه حس احترام به مشتری رو میده

ممنونم وقت گذاشتین :folded_hands:

برای شروع برو wikifx.com چک کن. اینایی که لیست کردی هیچکدوم خوب نیستن. یه واژه منفی اول اسمشون اضاف کن و اون موقع فضای مجازی سرچ بزن ببینی چه اخباری در موردشون هست.

همین سایت ایران بروکر هم که هست. صفحه بروکر و نظرات چک کن.

1 لایک کرده

این موضوع به صورت خود کار بعد از 30 ساعت بعد از آخرین پاسخ بسته شد. پاسخ جدید دیگر مجاز نیست.