والا چی بگم.اول اینکه نمیدونم سبکت چیه و تا چه حد اسپرد و کمیسیون برات مهم هست.ولی گول اسپرد و کمیسیون کم رو نخور
در ثانی اکثر این بروکرهایی که با ایرانی ها کار میکنن خب جالب نیستن ولی در همین تعداد دیگه بعضی ها واقعا داغونن.درسته رگوله برای ما بی تاثیر هست ولی حداقل یه اعتباری به شرکت اصلی میده.
انتخاب نهایی با خود شماست چون تجربه هر کس متفاوته و چیزی که برای من خوبه شاید برای کسی دیگه جالب نباشه و تجربه ی خوبی براش نداشته باشه.شما که مونتا حساب داشتی دیگه حداقل دنبال ارون گروپ نباش.یکی رو در همون حد پیدا کن.همونایی که فاکتور گرفتی رو یه مرور کن.
رفتار خیلی از اینها زمانی که سود ده هستی یا میشی متفاوت میشه.هر موقع این رو حس کردی برو سراغ بروکر بعدی
واقعیت نمیدونم بقیه در موردش چی میگن.خودمم در هیچ کدوم از این 4 موردی که نام بردی حساب و تجربه ای ندارم.تاپیک زیاد هست در مورد بروکر. نظرات رو داخل معرفی بروکرها در سایت بخون و بعد تصمیم بگیر
من ارون دام دوساله عالی همیشه بردلشت داشتم کمتر از چهار ساعت تایید شده جایزه امتیاز لات ریش تراش فیلیپس و موس بی سیم گرفتم در ضمن من نظرمو گفتم آرون گروپ مال پدرم نیست
برای شروع برو wikifx.com چک کن. اینایی که لیست کردی هیچکدوم خوب نیستن. یه واژه منفی اول اسمشون اضاف کن و اون موقع فضای مجازی سرچ بزن ببینی چه اخباری در موردشون هست.
همین سایت ایران بروکر هم که هست. صفحه بروکر و نظرات چک کن.