پراپ تریدینگ آرون گروپس

من خودم تجربه مستقیم با چالش آرون نداشتم، ولی طبق قوانین فعلی‌شون چالش سه‌مرحله‌ایه و در فاز اول و دوم محدودیت افت روزانه ۵٪ و افت کل ۱۲٪ داره. در فاز سوم هم بعد از ۳۰ روز معاملاتی امکان برداشت سود هست.

اگر کسی واقعاً چالش رو پاس کرده و به برداشت رسیده، به نظرم تجربه عملی اون شخص خیلی ارزشمندتره؛ مخصوصاً درباره اجرای معاملات، قوانین حین چالش و روند پرداخت.

اینکه تجربه شخصی‌تون از بروکر رو جدا از ارزیابی پراپ بیان کردید، کاملاً منطقیه. در نهایت هم بهترین قضاوت زمانی شکل می‌گیره که تجربه برداشت و عملکرد واقعی پراپ مشخص بشه. امیدوارم تجربه‌تون خوب پیش بره و بدون دردسر به مرحله برداشت برسید و نتیجه‌ش رو هم با دوستان به اشتراک بذارید.

من خودم تجربه شخصی از پاس کردن چالش آرون گروپس ندارم که بخوام از روی تجربه شخصی تایید یا ردش کنم

ولی چیزی که قبل از انتخابش باید دقیق بررسی بشه قوانین دراوداون شرایط برداشت و سابقه پرداخت سود به تریدرهاست چون طبق قوانین فعلی آرون پراپ برداشت در فاز سوم بعد از ۳۰ روز معاملاتی امکان پذیره و سهم تریدر هم بسته به شرایط میتونه از ۶۰ تا ۹۰ درصد باشه

اگر کسی تجربه واقعی پاس کردن و مخصوصا برداشت سود از آرون داشته بهتره تجربه اش رو با جزئیات بگه چون صرفا پاس شدن چالش به تنهایی برای ارزیابی یک پراپ کافی نیست

60تا90 درصد ؟ نوشته بود 60درصد یا حداقل 60 درصد ؟

شرایط 90درصدش چیه؟

داخل سایتشون ببین داداش

نوشته مشارکت 60%… همین

جای دیگه چیزی نوشته ؟ پیدا نکردم من

اقا این واحد فروش آرون گروپس به شما هم تماس میگیره؟
هفته‌ای یه بار به من زنگ میزنن که بیا بخر فلان
دیوونم کردن

آرون بروکرش خوبه؟ به نظرم بدی نباشه

داداش فارسی بگو ببینیم چه خبره؟

اسکمه دوست عزیز.خیلیا رو دبه کرد ریل نداد.

آره چند بار با منم تماس گرفتن
اوایل جواب میدادم ولی بعدش گفتم اگر خودم خواستم حتما تماس میگیرم از اون موقع کمتر شد