محبوب ترین استاد از نظر شما چیه و چرا؟ با چه استادی بیشتر حال میکنین حالا یا برای حس شوخ طبعی یا برای کمکی که بهتون کرده؟ کدوم استاد؟
درود امیدوارم حالتون عالی باشه.
بنظرم البروکس عالیه.
-پرسود و موفق باشید
عالی موفق و پرسود باشید
ممنون از شما.
همچنین🤍
برنا
تو حاشیه نمیره تو اموزشاش
به نظرم آقای پورصمدی
نه با ایشون کار کردم نه دوره هاشون رو دیدم و نه سبکهای معاملاتیمون شبیه
ولی واقعا تمام استوری ههاشون رو چک میکنم چه نکات روانشناسی چه پوزیشن هایی که میگریند چه صحبت هایی که میکنن . نمیدونم چرا ولی کلا باهاش حال میکنم
بسیار عالی، میتونید بگید چه سبکی کار میکنن ایشون؟ خیلی اشناس اسمش ، خیلی خیلی اشناست
خیلی هم عالی، اره دیگه ی موقع ها فقط از وایب ادما خوشمون میاد و این طبیعیه شاید برای نکات و روحیه ای هست که به معامله گر ها میده
با احترام به تمام اساتید اما فکر نمیکنم کسی جز خودمون بهترین استاد باشه برامون. اما اگه صرفا بخوایم اسم استادیو بگیم پورصمدی
بله با تیکه اول حرفتون موافقم کسی بهتر از خود ادم نیست، اما خب گفتم شاید ی نفر با ی استاد خیلی وایب خوبی بگیره برای همین…، مرسی از نظرتون موفق و پر سود باشید اقای algomatrix
منیپولیشن… نقدینگی
بسیار عالی ممنون از پاسخگوییتون دوست عزیز موفق و پر سود باشید.
منابع ایرانی
سبک اسمارت مانی اقای برنا
پرایس اکشن پورصمدی
یه منبع پر محتوا بسیا رقوی صفرتاهزار اهنگری (پیش نهادمیشه این دوره رو مطالعه کنین کل دیدگاهتون نسبت به بازار تغییر پیدا میکنه)
منابع اصلی و اخارجی
مایکل
البروکس
سم سایدن
آل فنسو
درکل زیاد دنبال دوره های مختلف نگرد یکی رو که با هاش بهتر ارتباط میگری رو انتخاب کن و ادامش بده ودر اون سبک عمیق شو
موفق پر سود باشین
اقا خیلی هم عالی موفق و پر سود باشید دوست عزیز.