با این قیمت تتر به نظرتون الان ترید میصرفه؟

اتفاقا بیشتر میصرفه اگه واقعا تریدر باشی

آره دقیقا نیاز به تجربه داره مخصوصا الان که قیمت تتر خیلی رفته بالا واقعا خیلی به نظرم فرصت آزمون و خطا رو حساب ریل نداریم

دقیقا منم باهات موافقم. هر چقدر بیشتر داریم پیش میریم به این نتیجه میرسم که کارمندی نمیصرفه و آدم باید با مهارت خودش برای خودش کار کنه و پول دربیاره حالا فرقی نداره میخواد ترید باشه یا هر کار دیگه ای

مرسی از توضیحات مفصلی و پرباری که برام ارسال کردید. واقعا باید بشینم رو این مواردی که گفتید یه مقدار فک کنم :blush:

موضوع سودده بودن یا نبودن شخص تریدره .. تریدری که هنوز سودده نیست بیشتر باید در دمو آزمون و خطا کنه بعدش در ریل و اونم با حداقل موجودی و حجم کم تا اهسته اهسته از نظر ذهنی رشد کنه و کنترل احساس و ثبات شخصیتی رو بدست بیااره …
تریدر سود ده براش فرقی نمیکنه قیمت دلار چقدره ..

اینکه شما الان دارید به صرفه بودن تتر فکر میکنی یعنی اوایل راه هستی . پس از من به شما یه یادگاری . ابتدا دمو … سپس پراپ و بعد اگر از نظر مالی مشکلی نداری ریل …:folded_hands:

دقیقا داری درست میگی ولی خداییش پراپ خوب پیدا کردنم سخت شده. هر کدومو که دیدم یه چند مدت بعد اسکم از آب دراومد

قبول دارم پراپ هم ریسک خودش رو داره .. این حرفه از نظر ریسک در اوج تمام حرفه های دیگه هست .. کلاهبرداران از رگ گردن به تریدر ها نزدیکترن
بروکر ها .. پراپ ها … پکیج فروشها… اساتید … ( قلابی و کلاهبرداش از اصلی و با پدر مادر بیشترن )

مارکت میکر که کلا منتظر لغزش ماست و دنبال سود خودش

به همه موارد بالا ایرانی بودن و تحریم ما هم چالش عظیم

تریدر در اخر باید با خودش بجنگه که از همه موارد بالا سختتره به نظرم و غول مرحله اخره ..

باید جنگجو باشی :blush:

اما چالش ها رو رد کنی مطمعنا شیرینی پیروزی تمام این سختی ها رو میشوره .. خشک میکنه… میبره :joy::ok_hand:

خلاصه حرف های استاد فرزاد با احترام

وسط رینگ بوکس نمیپرسن میصرفه یا نه چون دیگه دیره مگه اینکه اعلام کنی یه ترسویی یا صبر کنی چندتا مشت بخوری با اینکه میترسی و فرار نکنی و ببازی و یا نترسی خودتو از همه قید و بند ها رها کنی و بری تو دلش اینجا تو خود مرگی برای حریف پس لطفا سوالات چرت و پرتتون رو از ننه باباتون بپرسید میصرفه یانه نه نمیصرفه کارگری خوبه که زیر دست یه مشت آدم باشیم که هر چند با شرافت زحمت میکشیم بهمون به چشم یه گوسفند نگاه کنند که وقتش که برسه سر مون رو میبرند و پولی که با زحمت بدست آوردیم رو اگه نخوان اذیت کنند مثل پول دادن به گدا پرت کنند با منت جلو مون که بکن از صدقه سر ماست که تو کاری داری و نونی برای خوردن داری پس قبل هر سوال اول تو آیینه از خودت بپرس اگه اونی که تو آیینه بود جواب نداد و جوابت نگرفتی تو اعماق تاریک وجودت و خودت به اون راه نزدی و قبول کردی من اسمم رو عوض میکنم زنده باد

به نظرم اگر سیستم و سرمایه‌ای داری که تحمل این شرایط رو داره، میشه با حجم و ریسک کمتر ادامه داد؛ ولی اگه قرار باشه هر معامله با استرس قطعی اینترنت و از دست رفتن کنترل حساب همراه باشه، فعلاً حفظ سرمایه منطقی‌تر از اصرار به ترید کردنه

تعبیر قشنگی بود . درسته خشن بود ولی حقیقته …

یا باید اعتراف کنی ترسیدی یا باید بجنگی و ببری :+1::+1::+1:..

اهنگ عالی بود ساسان :+1::+1:

واقعا لذت بردم ساسان جان. مرسی ازت

حرفش یه جورایی همون چیزیه که خیلی‌ها حاضر نیستن با صدای بلند بگن. بعضی وقتا انقدر آدم رو با «می‌صرفه؟»، «نکنه نشه؟»، «اگه شکست بخورم چی؟» متوقف می‌کنن که اصل زندگی از دست میره. وقتی تصمیم گرفتی وارد رینگ بشی، دیگه باید با تمام وجود بجنگی، نه اینکه وسطش مدام دنبال دلیل برای برگشتن باشی.

اون قسمت «زنده باد» آخرش هم دقیقاً حس همون آدمیه که دیگه نمی‌خواد برای انتخابش از کسی اجازه بگیره.