امروز بهترین اندیکاتور که لنگه نداره رو براتون میخوام معرفی کنم. دقیقا جایی که فلش سبز رنگ ظاهر شد 10 ثانیه صبر کنین بهدش پوزیشن معاملاتی خرید رو باز کنین و در فلش قرمز هم به همین روش پوزیشن فروش رو باز کنین . کاملا تست شده در تایم فریم 1 دقیقه طلا و خودم شخصا در حساب دمو با موجودی 9 هزار تا 5 هزار تا در 2 ساعت سود کسب کردم دیگه بهونه نیارین که با اندیکاتور نمیشه . البته شما نمیتونین مثل من 5 هزار تا سود کسب کنین چون من با استفاره از ابزار های دیگه مولتی پوزیشن باز میکنم و این مقدار سود بالا رو کسب میکنم . اما شما با چند پوزیشن دستی میتونین سود قبل توجهی کسب کنین نسبت به دل و جر ات خودتون
نه امروز حساب 10 هزار تایی رو تا به این لحظه کردم 17 هزار تا اسکرینشم الان فرستادم تاریخ و ساعت ویندوز هم هستش که نگین دروغ میگم این 7 هزار سود یعنی 7 بار پوزیشن 1000 تایی یک دلار سود باز کردم یعنی هر سری هزار دلار سود
داداش من با کسی رقابت نمیکنم که بخوام توضیحات بدم حالا باور میکنین یا نمیکنین مهم نیست
اون 10 دلار رو هم مطمین باشین یه روز وقت میذارم میرسونمش به 1000 دلار بیشتر
شما آزادی که هر تاپیکی داخل هر موضوع مرتبط با بازار های مالی بسازی و فعالیت کنی. تنها مورد اینه که وقتی یه ادعای عجیب و غریب میکنی, منه نوعی به عنوان یه کاربر دیگه ازت انتظار دارم مدرک معتبر ارائه کنی.
مثلا یکی از کاربر ها ادعا کرد که میتونه به صورت مستمر روزانه حداقل ۴ درصد سود بگیره, اما چون ۴ درصد سود مستمر روزانه یه چیز عجیب و غریبه, از طرفی هم دنبال جذب سرمایه بود. ازش خاستیم که استیتمنت معتبر ارائه کنه و ایشون هم یه اکانت دمو رو به پروفایل myfxbook متصل کرد و لینکش رو داخل تایپک قرار داد تا دیگه جای هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه
خدمتتون عرض کنم من زیاد به جزییات و اصطلاحات متا تریدر وارد نیستم و الان رفتم تونستم اینو بگیرم از متا و من قصد ندارم اصلا سرمایه گذار جذب کنم چون وقتی خودم میتونم کار کنم برا چی بیام استرس ایجاد کنم برا کار خودم.. من کلا اینجا میام اندیکاتوری که میبینم خوبه و خودم نتیجه رفتم معرفی میکنم که دوستان استفاده کنن. دیگه نیومدم بگم محصول میفروشم شما هم 7 هزار تا با این محصول میتونین سود کنین. بله من هزینه میکنم و کد نویسی میکنم برای کار خودم و یا دوستانی که سفارش میدن اما اینجا من فقط برا دوستان اندیکاتور خوب معرفی میکنم ببینین این یزی هست که باید از متا میگرفتم؟
مورد اول, اندیکاتور های سیگنال ده اگه سود ده بودن پابلیک نمی شدند و در دسترس من و شما قرار نمیگرفتن, همون بانک ها استفاده میکردن و انحصاری میکردن.
مورد دیگه در مبحث ترید اولین چیزی که باید رعایت بشه مدیریت سرمایه هست. به ازای چند درصد ریسک شما 10000 دلار رو تبدیل کردید به 17000 دلار? چون این کاری که شما کردی بیشتر شبیه به قمار میمونه تا ترید, شاید شما این اردر رو واقعا سود کرده باشی ولی قمار در بلند مدت باز ده منفی داره و نهایتا حساب از بین میره
این چیزی هم که فرستادید یک خلاصه از عملکرد متا تریدر هست, چیز معتبری نیست اما نشونه حسن نیته
بله همیشه هم سود نیست اما 5 بار سود یه بار ضرر اوکی هستش حالا به هر حال که من چه قمار کنم چه قمار نکنم تو یه سبکو روشی کار میم که سود ده بوده برام. تا به اینجا هم که وارد حساب واقعی نشدم به خاطر تست اندیکاتور هاست که در نهایت مطمِن باشم.. هر کسی یه سبکی داره یه نظری داره