همه معامله ها رو طلا انجام شد با ریکس نیم درصد بدون تمرین و بدون بودن روی چارت حتا چندین معامله با مدرک از ریوارد های ۴به بالا هم برگشتن که همه با مدرک درون همین ایران بروکر هست سود ۱۳۴دلار شد ایمیل حساب هم میذارم تا بفهمین ساختگی نیست هر چند سودی هم نکردم ولی ثابت شد حتا تو بدترین حالت هم حساب میشه سود گرفت فقط کافیه مدیریت سرمایه و ریکس به ریوارد رعایت بشه به استاپ های پشت سر هم هم دقت کنید رعایت کنید پراپ باشه حساب اصلی باشه صدرصد برداشت میکنید همین
سلام دوست عزیز جسارتا امکانش فایل مدریتیه اکسل رو بزارین اگر امکانش بود
اکسل رو از فروشگاه میتونی دانلود کنی اپ خود لپ تاپ یا کامپیوتر داره فیلتر شکن روشن کن دانلود کن از فرستادن منم راحتره
راهنماییت خوبه اما کامل نیستش دوست عزیز از کدوم فروشگاه یا سایت اقدام به دانلود کنم ممنون
آره رفیق اصل حرفت دقیقا همینجاست که نتیجه رو نباید فقط با عدد سود سنجید چون ۱۳۴ دلار به خودی خود چیز خاصی رو ثابت نمیکنه ولی وقتی میگی همه معاملات روی طلا با ریسک نیم درصد انجام شده بدون تمرین و حتی بدون اینکه دائم روی چارت باشی و چند معامله هم با ریوارد چهار به بالا برگشتن و مستنداتش داخل ایران بروکر هست اون موقع چیزی که ارزش بررسی داره خود اجرای مدیریت سرمایه و نسبت ریسک به ریوارد میشه
مخصوصا اینکه استاپ های پشت سر هم هم داشتی و بازم حساب از کنترل خارج نشده این نشون میده اگر ریسک ثابت باشه و بعد از چند باخت حجم رو برای جبران بالا نبری حتی یک سیستم نه چندان عجیب هم میتونه فرصت بقا و سوددهی داشته باشه البته اون جمله آخرت که صددرصد برداشت میکنید رو بهتره قطعی نگیم چون هیچ استراتژی یا مدیریت سرمایه ای برداشت سود رو تضمین نمیکنه
ولی چیزی که واقعا میشه از این تجربه گرفت اینه که خیلی وقتا مشکل اصلی تریدر نبودن سرمایه زیاد یا پیدا کردن نقطه ورود جادویی نیست بلکه همین کنترل ریسک و اجازه دادن به معاملات با ریوارد مناسب برای پوشش دادن مجموعه ای از باخت هاست و اتفاقا مستند بودن معاملات خیلی بیشتر از تعریف کردن درباره سود اهمیت داره
من سعی میکنم ۳ماه استیمنت بدم شاید یه انگیزه بشه که همه اصولی ترید کنید