کلاهبرداری وان رویال

:police_car_light: هشدار و افشاگری: کلاهبرداری و حذف بی‌دلیل سود توسط بروکر وان رویال (One Royal)

سلام به همگی دوستان و معامله‌گران عزیز،

قصدم از نوشتن این متن، اطلاع‌رسانی و هشدار در خصوص رفتار غیرحرفه‌ای و ناعادلانه بروکر وان رویال (One Royal) است تا مراقب سرمایه‌تان باشید و تجربه تلخ من برای شما تکرار نشود.

من آلتین آی مفیدی هستم و به مدت تقریبا دو هفته در این بروکر مشغول به معامله بودم.شماره حساب ام 5128525 . حساب من هیچ گونه بونوس یا طرح تشویقی نداشته، اسلامی و فری سواپ هم نبوده، بهترین نوع حساب در این بروکر که مبلغ 5000 دلار فعال کردم. اما متاسفانه درست در زمان ثبت درخواست برداشت، بروکر کل سود من به مبلغ ۱۲,۶۳۹.۵۶ دلار را به صورت یک‌طرفه و بدون هیچ دلیل موجهی از حسابم کسر (دلیت) کرد!

بهانه‌تراشی بروکر: آن‌ها ایمیلی برای من ارسال کردند و با استناد به بند ۶.۴ قوانین خودشان (پلاگین مربوط به اسکالپ، آربیتراژ، دستکاری بازار و…) مدعی شدند که معاملات من غیرمجاز بوده است. متن ایمیل آن‌ها به این شرح است:

“به اطلاع شما می‌رسانیم که مبلغ ۱۲۶۳۹.۵۶ دلار از حساب ۵۱۲۸۵۲۵ شما کسر خواهد شد، زیرا این سود حاصل از روش‌های معاملاتی غیرقابل‌قبول است.”

**
واقعیت ماجرا چیست؟**

۱. عدم ارائه هیچ‌گونه سند: بروکر هیچ مدرک، دیتا یا لاگ مشخصی ارائه نداده که نشان دهد کدام معامله من مغایر با قوانین بوده است.

۲. بهانه واهی برای کل سود: حتی اگر فرض کنیم چند معامله با تایم‌فریم بسیار کوتاه (اسکالپ) از نظر آن‌ها تخلف بوده، سود آن معاملات کلاً حدود ۲۰۰ دلار هم نمی‌شد! اما آن‌ها کل سود ۱۲ هزار دلاری من را صفر کردند که این رفتار مصداق بارز دزدی از مشتری است.

۳. پاسخگو نبودن و سکوت: من چندین ایمیل برای اعتراض و پیگیری فرستادم و مدت زیادی منتظر ماندم، اما بروکر کاملاً سکوت کرده و هیچ پاسخی به من نمی‌دهد. تا زمانی که حساب در حال سوددهی است کاری ندارند، اما به محض درخواست خروج پول، سود را مسدود می‌کنند.

اقدامات انجام شده: من شکایت رسمی خود را همراه با تمام مستندات، تاریخچه معاملات (History) و پسورد اینوستور برای مراجع نظارتی و رگولاتوری ارسال کرده‌ام و تا دریافت حق خود دست از پیگیری برنمی‌دارم.

توصیه به همکاران: هدف من فقط اطلاع‌رسانی است تا بدانید این بروکر در زمان پرداخت سودهای تاچندین هزار دلار چطور رفتار می‌کند. پیشنهاد می‌کنم اگر در بروکر One Royal حساب دارید، در مدیریت سرمایه خود و انتخاب بروکر تجدیدنظر کنید.

با آرزوی سود و موفقیت برای همه معامله‌گران.

دز دی و کلا ه برداری بروکر خیلی ناراحت کنندست ، تشکر بابت این اطلاع رسانیتون امیدوارم سریعتر بتونین پولتون را ازشون بگیرین.