نکات مفید راجب اسکلپ کارا تجربیات مستند

سلام به تحلیلگران و معاملگران عزیز نکات مفید و در واقع مستند راجب معامله گران اسکلپ اگر در ذکر و یاد ذهنتون بود به اشتراک بزارید.

تبادل نظر داشته باشن دوستان باهم مخصوص کسایی که اسکلپ کار میکنن.

خودم یه نکته شاید بدردتون خورد شایدم هم به کارتون نیومد بالاخره ما نظر میدیم طبق تجربه

۱. روند رو از تایم ۱ساعت و ۱۵ دقیقه نگیر اگر معاملاتت در تایم ۵ دقیقه و ۱ دقیقه هست.

دلیلش(ممکنه تایم ۱۵ دقیقه صعودی باشه ولی توی تایم ۱دقیقه قیمت سیگنال اصلاح و ریزش رو داد)

پس دیدگاه کلی رو میتونی از ۱۵ دقیقه یا یک ساعت بگیری ولی تحلیل اصلی و نقطه ورود اصلی رو متمرکز باش روی ۵دقیقه + ۳دقیقه + ۱دقیقه

همین نکته رو رفع کردم از کلی استاپ علکی دور شدم.

صرفا طبق تجربه نظرمو دادم شاید یکی مخالف باشه کاملا نظرش محترمه🌹 فقط اگر انتقادی هست لطفا با مدرک باشه چه برای این پست چه برای پست های بعدی که دوستان میزارن.

1 لایک کرده

نکته من

اگر سایکل محور(البروکس یا مشابه البروکس)فعالیت میکنید فقط محدوده های عرضه و تقاضا استاتیک و داینامیک و جهت روند از تایم اول،اوردربلاک های در جهت روند از تایم دوم و تحلیل اصلی و ورود رو در تایم سوم بزنید

تحلیل و ورود تک تایم فریم،کمک از تایم بالا

1 لایک کرده

با سلام. توی اسکلپ کاملا باید تک تایم فریم باشی ، مثلا ۵ مین ترید میکنی توی همون تایم فریم هم تحلیل کنی چون میخوای بخش کوچکی از مارکت رو بگیری، اگر به تایم بالا یا پایین نگاه کنی دچار سوگیری ذهنی میشی

3 لایک کرده

احسنت دقیقا همین نکته مهمه

1 لایک کرده