سلام
من هم کاملا با شما برای شکایت و پیگیری به دام انداختن این آدم موافقم ۷۰۰ دلار من هم رفت، لطفا در تلگرام یک گروه از مالباختگان بزنیم و کار رو پیگیری کنیم
سلام
من هم کاملا با شما برای شکایت و پیگیری به دام انداختن این آدم موافقم ۷۰۰ دلار من هم رفت، لطفا در تلگرام یک گروه از مالباختگان بزنیم و کار رو پیگیری کنیم
بله
جرج محمد منتظر پیام های شماست
آدرس کانال را ارسال فرمایید
منم بهش اعتماد کردم
۲۰ میلیون تومان پولم رفت .
ولا کارگرم با هزار بدبختی این پول رو جور کرده بودم .
نه متاسفانه نمیشه شکایت کرد ،قطعا اولین حرفشون اینه که نباید اعتماد میکردین ،چون شما مبلغی رو به حساب بانکی که بتونید فیش ارائه بدید واریز نکردید
پیشنهاد میکنم سمتش نرید ولی اگه اصرار دارید همین که آراد بیت رو سرچ کنید بالا میاد البته و متاسفانه یک کانال دیگه بصورت اتفاقی دیدم (آقای تحلیلگر) خدا میدونه چندتا ازین کانالا هست فقط میشه گفت که هیچی به راحتی بدست نمیاد حتی یک دلار اصلا نباید به وعده های توخالی این شیاد ها اعتماد کرد
ممنون که اطلاعرسانی کردید. وقتی امکان فروش دارایی وجود نداره و در کنارش وعده سودهای سنگین داده میشه، واقعاً باید خیلی محتاط بود. مخصوصاً وقتی هویت فرد هم مشخص نیست، بهتره قبل از هر واریز یا خریدی حتماً اعتبارش بررسی بشه. امیدوارم کسی دیگه درگیر این ماجرا نشه
امیدوارم واقعا،چون با وجود مشکلاتی که اکثریت مردم باهاش مواجه هستیم ،منظورم وضعیت بد اقتصادی و تورم های لحظه ای واقعا سخته که شخصی بتونه به دارایی ش رو حفظ کنه چه برسه به اینکه بخواد رشدش بده ،بنظرم ظلمی ازین بالاتر نداریم که اون دارایی هم از عمد مورد تجاوز و چپاولگر بشه ،هرچند ازین کانال ها در تلگرام درست مثل قارچ دارن بیشتر میشن ،فقط باید باور کرد که توی این زمونه بخصوص حتی یک سنت مفت به کسی نمیدن ،چطور ممکنه یک توکن که هنوز لیست نشده از منفی یک پنی به ۱۰ دلار برسه اونم در عرض کمتراز یک هفته!!! به این رؤیا فروش های کلاهبردا اصلا نباید اعتماد کرد،
مخصوصا وقتی وعده سود خیلی بالا در مدت خیلی کوتاه داده میشه باید بیشتر شک کرد چون در بازار واقعی سود بالا همیشه با ریسک بالا همراهه و چیزی به اسم سود تضمینی تقریبا معنی نداره
کانالش بسته شد پیش من .
کلا رفت
تو صرافی دی داس هم اون مقدار پولی که تو سود بود و نمیشد سواپش کرد صفر شد .
کلا پول مردم رو خورد و فرار کرد
سلام پلیس فتا ورامین گرفتشون
![]()
لینک گروه مالباختگانو گذاشتم روند شکایتو داخلش توضیح دادن :
لینک گروه مالباختگان kolahbardaranarzi
تو متن خبر پایین اشتباه نوشتن آزاد بیت ولی منظورشون آراد بیته
اطلاعیه مهم
ضمن عرض خداقوت و خستهنباشید به عوامل پلیس فتا شهرستان ورامین، چندین کانال و مجموعه کلاهبرداری با عناوینی از جمله «آزاد بیت»، «تک ترید»، «نبض بازار» و «معجزه سود» که در زمینه سیگنالدهی و فروش ارزهای جعلی فعالیت داشتند، شناسایی و توسط پلیس فتا شهرستان ورامین دستگیر و به دادستانی تحویل داده شدند.
اطلاع به مالباختگان: افرادی که در این پرونده متضرر شدهاند، میتوانند برای پیگیری موضوع و ارائه مستندات و شکایت خود در ساعات کاری با 09048826046 تماس بگیرند.
همچنین پرونده با شمار ه بایگانی ۰۵۰۰۴۱۳ به شعبه سوم بازپرسی دادسرای شهرستان ورامین ارسال شده است.
مالباختگان برای پیگیری حقوق قانونی خود، هرچه سریعتر موضوع را از مسیر قضایی و مراجع رسمی پیگیری کنند.
Police_family110
کانال های مرتبط با این پرونده کلاهبرداری :
@user_37930 @user_43885225 @user_41321 @Matin_physio @user_43885087
@user_20099 پیام بالا رو بخونین
اااا چقدر جالب پلیس فتا کارش خیلی درسته من هم یک پرونده داشتم کلاهبرداری اینترنتی برام واقعا خوب پیگیری کردند