سلام
یه دستیار هوشمند ترید (سیگنال یاب - پرشین فارکس) برای متاتریدر 5 نوشتم چند ماهه دارم کار میکنم و اونو رایگان منتشر کردم
میخواستم نظر شماها را هم بدونم
صفحه:

https://persianfx.com/persianfx-signal-finder/
سیگنالیاب – پرشین فارکس یک اکسپرت تحلیلی و معاملاتی رایگان برای پلتفرم MetaTrader 5 است که با بررسی ساختار بازار، روند، نقدینگی، شکست ساختار، FVG، Order Block، حجم معاملات و اخبار اقتصادی، موقعیتهای احتمالی خرید و فروش را شناسایی میکند. این نرمافزار با هدف سادهترکردن فرآیند تحلیل بازار و مدیریت معاملات طراحی شده است. کاربر …
آموزش و امکانات کلی را هم نوشتم
ممنون میشم اگر استراتژی خاصی دارید برای ترید بهم بگید که در صورت امکان اینو گسترش بدم
برنامه شامل سه تب هست
برنامه
ابزار معاملاتی و درباره ما
عکس های برنامه :
برای اینکه بتونیم نظرمون رو بگیم باید جزییات بیشتری رو بهمون بدید. مثلا چهارچوب و اولین مرحله تحلیل چیه, کانسپت های ICT که ذکر کردید مثل FVG و OB رو بر چه اساسی انتخاب میکنید, تحلیل مولتی تایم فریم بر چه اساسیه؟
تا وقتی جزییات رو نداشته باشیم صرفا میتونیم یه بار رو MT5 تستش کنیم که اون کار رو خودتون هم انجام بدید یا ما, فرق چندانی نداره
یه مورد هم که هست, طبق توضیحاتتون داخل وب سایتی ک گذاشتید شما یه عالمه کانسپت از سبک های مختلف رو باهم ترکیب کردید. بنظر من جالب نیست
اکسپرت شما فقط یه سری خطوط به اسم جماست مقاومت رو مشخص کرده که من هرچقدر هم تلاش کردم فقط روی تایم فریم 5m و پایینتر نمایش داد. نمیدونم این نواحی بر چه اساسی انتخاب شدن, ممکنه درست باشن ممکنهم هست درست نباشن.
در کل همونطور که گفتم تا جزییات رو ندونیم نمیتونیم نظر بدیم, هرچند که من یکسال بیشتر سابقه ندارم پس نظرم اهمیت زیادی نداره چون سواد زیادی ندارم.
به هر حال این نظر من بود. موفق باشید
با سلام و احترام خدمت شما دوست عزیز
اول باید بگم نسخه جدید این اکسپرت ورژن 6.8 منتشر شد که یه صفحه مجزا برای تحلیل هوشمند اضافه کردم بهش
اما در مورد سوالی که فرمودید یه توضیح کلی بدم :
نظری که شما دادید کاملا درست هست اما این اکسپرت قرار نیست یک سیستم «خالص ICT» باشه
بیشتر شبیه یک تحلیلگر همگرایی چندلایه هستش
چارچوب تحلیل را اگر بخوام به طور خلاصه بخوام بگم :
تشخیص جهت و قدرت روند با ساختار بازار و ابزارهایی مثل EMA و ADX
بررسی BOS و CHOCH
بررسی FVG، Order Block و Liquidity Sweep اون وقتی که هم جهتی با روند و ساختار باشه
تأیید چندتایمفریم بر اساس توافق جهت در تایمفریم فعلی و تایمفریمهای بالاتر
ترکیب نتایج در امتیاز Buy و Sell و اعلام نتیجه نهایی
هیچ کانسپتی بهتنهایی سیگنال نمیدهد و هدف، ترکیب تصادفی سبکها نیست؛
هدف اصلی حذف سیگنالهای ضعیف با چند فیلتر مستقل هستش
بازم مرسی که اعلام نظر
پس طبق چیزی ک من متوجه شدم یجورایی خودش یه استراتژی هست که فقط سیگنال ها رو به کاربر نشون میده. جالبه اما خب اینجوری کاری از بقیه کاربر ها بر نمیاد ک خودتون نتوانید انجام بدید.
بنظرم این اکسپرت رو داخل یک بازه چند ماهه روی یک حساب لایو تست کنید و بعد از اون استیتمنت رو با myfxboom به اشتراک بزارید. اینجوری یه مدرک خوب از کار کردن اکسپرت دارید
به هر حال موفق باشید, ممنون که رایگان به اشتراک گذاشتید