اولین پراپتون چیشد!؟ اولین حساب لایوتون؟؟

@user_37665 شما اولین پراپتون از زورا بود اینطور که گفتید، منتهی میخواستم بدونم جدیدن گرفته بودید از زورا یا از کاربر های قدیمی ( لست پراپ :grin:) هستید؟

3 لایک کرده

نه من اصلا لست پراپ رو نمی‌شناختم و اون حسابی هم که از زورا گرفته بودم تابستون بود بعد از جنگ … که بعدا فهمیدم به خاطر جنگ، زورا سود هارو خیلی دیر واریز میکرد

4 لایک کرده

جسارتا چن سالته شما؟

اخه من از یک سال پیش از اینکه لست پراپ زورا بشه میشناختمش و از 2 سال قبل تر از اون هم توی اینستاگرام دنبالشون میکردم(قبل اینکه اینستا رو واس همیشه دلیت کنم :joy: ) و اینکه اره ی سری بحث ها سر پرداخت سود شون بود حتی برای یکی از دوستام هم پیش اومد ولی خب اخر سر مشخص شد برای مصاحبه فنی این داستان بودش…

2 لایک کرده

من دهه هفتادی ام سابقه تریدمم میشه گفت تقریبا ۵ ساله ولی پیوسته نبوده و قبلا کریپتو کار می‌کردم و بعد از کلی ضرر ترید رو گذاشتم کنار و الان ۲ ساله که جدی وارد جمع تریدرهای فارکس شدم

2 لایک کرده

چه عالی واقن، بنظرم بهترین و جسورانه ترین حرکت رو کردین ، واقن ایول بهتون، همین که از کریپتو دل کندید اونم بعد 5 سال عالیه، من خودم هم همینطور بودم و مطمئنم اصلن پشیمون نمیشید از اینکه اومدید تو ی بازار بزرگتر…

3 لایک کرده

اقا عالی ایشالا همیشه پرسود و موفق باشی🙏🏻

2 لایک کرده

ایولا

همچنان اون حسابو داری؟

یا کلا شده از یه حساب بعد از پاس کردنش طی چندین نوبت برداشت بزنی؟

2 لایک کرده

خیلی ممنونم امیدوارم که همینطور باشه شماهم موفق باشید

2 لایک کرده

مرسی ممنون، ی سوال داشتم تا حالا چند تا حساب پراپ گرفتید شما؟ کنجکاو شدم بدونم

1 لایک کرده

اول با پراپی شروع کردم ۲ تا حساب 5k پرید :sweat_smile: بعدش پراپی اسکم شد و با تامین سرمایه هم فکر کنم حسابم 3k بود که پرید ( یادم نیست دقیق) خلاصه دو یا سه تاهم با تامین سرمایه از دست رفت و بعدش رفتم زورا اونجا پاس کردم ولی به برداشت نرسید و بعدش هم سرمایه گذار برتر بود یه حساب گرفتم به برداشت نرسید و یه دونه هم تو مرحله چالش پرید و یدونه هم در حال حاضر دارم که تازه گرفته بودم

3 لایک کرده

چه استمراری داری!

من به شخصه ببینم سه تا پشت سر هم از دست بدم به خودم یه مدتی بین ۲ تا ۳ هفته استراحت میدم بر میگردم ، بازم ببینم از دست میدم میرم تو مود ریکاوری سنگین و یه مدت زیادی خودمو بررسی میکنم ببینم مشکلم از کجا بود و سعی میکنم حلش کنم

1 لایک کرده

چه شباهی والا منم اخری رو داشتم کار میکردم که تازه گرفته بودم که متاسفانه نت ها قطع شد :joy: ، ولی خب اره قبلیا رو سر تصمیمات بدم از بین بردم

1 لایک کرده

خب دیگه گفتم به جای حساب شخصی پراپ بهتره

2 لایک کرده

سال 2012 بود اولین حساب لایوم رو شارژ کردم همون اوایل سه بار کال مارجین شدم بعد دو سال به سود مستمر رسیدم تا رسیدیم به اینجا.

در مورد پراپ هم یادمه که اون اوایل دو سه تا شرکت پراپ بود یدونه اکانت از ftmo گرفتم چند بار سود هم برداشت کرده بودم ازش. هنوزم سرتیفیکیت اش هست. تا اینکه با ایرانی ها قطع همکاری کرد ما هم پراپ رو بوسیدیم گذاشتیم کنار.

3 لایک کرده

عالی

پراپ های ایرانی چرا کار نکردین؟

2 لایک کرده

دوره ما دیگه از پراپ گذشته دوست عزیز.

به هیچ کدام از پراپ های ایرانی اعتقادی ندارم.دارمد همه پراپ فریم ها از فروش همین اکانت هاست چون ۹۵ درصد افراد که اکانت میخرن در نهایت با اون قوانین صد من یه غازی بازنده میشن. بعد این همه سال ترید شکر خدا اکثر مبالغی که پراپ فریم اکانت میده میتونم حساب لایوم شارژ کنم.

پراپ فریم خوب خواستین بعد اینکه اینترنت به حالت عادی برگشت میتونم معرفی کنم

1 لایک کرده

پراپ فرم خارجی منظورتون هستش؟

2 لایک کرده

بله یدونه جدید بود اسمش یادم رفته قیمت هاش هم مناسب بود بعدا یادم بندازید پیدا کردم بفرستم

3 لایک کرده

عالی حتما یادتون میندازم، ایشالا پرسود و موفق باشید.:white_heart:

2 لایک کرده

سلام. من هزار دلار حساب ریل بروکر داشتم و با ترید بیت کوین تبدیلش کردم به 25 هزار دلار و با خودم گفتم ی ترید سنگین دیگه بزنم بشه حداقل 40 هزار تا و شد ضرر و عصبی شدم و باز تصمیم از روی عصبانیت و ضرر تا اینکه در عرض یک روز صفر شد و باز 1000 دلار دیگه شارژ کردم و باز صفر شد و نشستم سر جام😂

البته تبدیل هزار به 25 هزار دلار یک هفته زمان برد که اصلا بر اساس مدیریت سرمایه نبود.

و این جمله رو به خوبی حس کردم که قمارباز همیشه بازندست. توصیه من به دوستان اینه که لطفا ترید رو تبدیل به قمار نکنید.

در ضمن من بعد از کلی آموزش اولین ترید ریل رو زدم.

و وای به حال تریدری که اوایل راه سود بزرگ کسب کنه چون دیگه عددهای کوچیک به چشمش نمیاد و همش دنبال همون پاداش قبلی هست و مدام ضرر می‌کنه و متنفر میشه از بازار

2 لایک کرده