حذف حسابهای دمو بروکر لایت فایننس

نمی دانم کسانی که حساب واقعی در این بروکر دارند راضی هستند یا نه ولی پیشنهاد میکنم با دقت و احتیاط در این بروکر کار کنید چون من یک حساب دمو در این بروکر برای تست استراتژی جدیدم باز کردم دو ماه کار کردم و زمانی که ژرنال نویسی را شروع کردم حسابم حذف شده و پیشتیبانی بی مسئولیت خیلی راحت میگوید یک حساب جدید بساز وقتی اینطور راحت و بی مسئولیت پاسخ دهی میکنند اگر همین اتفاق برای حساب واقعی بیفتد چکار باید کرد؟

خب چک کن ببین تایم شاید داشته باشن حساب های دمو تابمش تموم بشه حذف میشن

نه تایمی نداشته پشتیبانی میگوید که متاتریدر حساب باز کردید یک روزه حذف می شود ولی من نه در متاتریدر باز کرده بودم و حتی ترید هم در خود سایت میزدم

نمیدونم تاحالا با لایت فایننس کار نکردم
میخای برو بروکر های دیگه کار کن با حساب دمو و حتی اسپرد و کمیسیونشم میبینی چجوریه

در بروکرهای دیگر حساب واقعی دارم تعریف این بروکر را شنیده بوده خواستم وضعیت ان را چک کنم . بیشتر منظور من پیشتیبانی ضعیف این بروکر است ببینید گیریم که حساب دمو در این بروکر تایم داشته باشد ایا پیشتیبانی نباید در پاسخ به من این مطلب را بیان کند ؟ وقتی پیشتیبانی اینقدر بی اطلاع و ضعیف است ایا در مورد حسابهای واقعی هم همین بی مسئولیتی اعمال می شود؟

خب وقتی یه بروکر ثابت داری کار میکنی دیگه نیاز نیست بری بروکر های دیگه ای رو هم چک کنی کار کنی وقتی میدونی اسپرد و کمیسیونش و حتی خدمات دهیش خیلی خوب عمل میکنه و راضی هستی و بقیه هم همینطور بروکر اصلیت کدومه؟

من الپاری کار میکنم راضی نیستم زیاد خواستم بروکر عوض کنم فست اسکالپ کار میکنم

الپاری کار نکردم تاحالا ولی دوست داشتی به سر به امارکتس بزن حساب ای سی ان حساب زیروش فقط عالیه واسه طلا

چند وقت کار کردی در این بروکر مشکلی نداشتی؟

من چندساله امارکتس کار میکنم با بروکر های دیگه هم کار کردم ولی چون از قدیم با امارکتس بودم کلا رو همونم

دلم میخاد با بروکر اف پی مارکتس یا اواترید کار کنم که به ایران خدمات نمیدن

ممنون از راهنمایی . برداشت ها چطوره ؟ سریع یا با دردسر ؟

برداشتش خوبه قدیم واریزی هاش با کربپتو هم بود که ظاهرا برداشت فقط از طریق بعضی صرافی ها و تاپ چنج و ژی پی میتونی واریز کنی ولی برداشتش با کریپتو امکان پذیره

میتونی زی پی حساب باز کنی یا تاچ چنج

زی پی گزینه مسترکارت مجازی هم داره که میتونی سفارش بدی و پرداختی های درون برنامه ای یا چبزای دیگه با مستر کارت هم پشتیبانی میکنه از همونجا کاراشو انجام بدی ۴۰ دلاری در میاد برای باز کردن حساب مسترمجازی

برای نگهداری پولت هم کول ولت بخر نه تو صرافی یا بروکر پول نگهداری

من فقط تجربه خودمو میگم. حساب های دمو من هم بعد جنگ پاک شد. اما حساب ریل بود و شارژش کردم. اما اینم بگم من هنوز سود ده نیستم. اما ریل این مشکل رو نداشتم. دمو انگار 2ماه غیرفعال باشه حذف میشه. باز از پشتیبانی بپرس درباره حساب ریل

سلام اقا فرهاد
ببینن دمو بروکر ها کلا بسته شد یه تایم اونم بخاطر اینکه سرور هاشون درگیر بود اینم داستانش همینه که نمیتونی بری داخلش ولی اگر بروکر بخواد میتونه برات باز کنه دوباره کار کنی این داستان هم برای همه بروکر ها هست
و درکلش بروکر که این دوستمون گفت Amarket اصلا من پیشنهاد نمیدم چون به شدت کندل سازی اونم البته رو دمو نیست رو حساب ریل هست!

برادر حدود ۲/۵ساله توی لایت حساب ای سی ان دارم

تا الان ۳بار کل موجودی رو خالی کردم و بعد از ۱ماه دوباره واریز کردم.حتی حساب خالی رو هم نبستن

خودت میگی دمو بوده.حساب چه ربطی به استراتژی داره؟یکی دیگه باز کن و شروع کن به ژورنال و …

از پشتیبانی انتظار داری برای حساب با پول خیالی چیکار کنه؟!

خوبه ریل باز نکردی وگرنه بیشتر از اینا توانایی شاکی کردن ادمو داره لایت

من قبلا ریل این بروکر کار کردم و راضی نبودم

پیشنهاد میدم حتما بروکر نیکس جهت اسکلپ تست کنید Client Portal

حساب دمو کاری به استراتزی ندارد ؟ جل الخالق . برادر عزیز وقتی شما یک استراتزی جدید را میخواهی ازمایش کنی چند ماه در یک حساب دمو انر ا امتحان میکنی تا ببینی در رویدادها و شرایط مختلف استراتزی چه برایندی دارد ولی وسط کار حساب دمو بسته می شود تمام زحماتت به باد میرود منم حساب خالی واقعی و دمودر 6-7 تا بروکر دارم هیچکدام بسته نشده حتی حسابهای دمو 4 سال قبلم در ifs هنوز بازه چرا یک بروکر باید برای مشتریان ارزش قائل نشود