رفع ابهام در مورد سرمایه گذار برتر و مقایسه با مدرک

اصلا دوتا چیز جداس

ربطی بهم ندارن

من خودم رابین داشتم ولی سگب رو هم خیلی قبولش دارم

از اینکه هنوز دارن خودشون رو میکشن مقایسه کنن هم واقعا خنده ام میگیره

از اونورم راستش نفهمیدم این مهدیه چی داره میگه و با کی حرف میزنه اصلا :rofl:

دو دستگاه اگر اشتباه نکنم اوکی، نباید با دستگاهی و آیپی که شخصی دیگری وارد سرمایه گذار شده و فعال هست شما هم وارد بشین

آره تا دو تا دستگاه اوکی هست.

سلام مبارکت باشه و به امیده موفقیت های بیشتر :heart_eyes:

ممکنه اسکیرین اضافه شدن این مبلغ به صرافی که باهاش کار میکنی یا به ولتت رو جهت شفاف سازی بیشتر بزاری

سلام. متشکرم از شما. نه متاسفانه نمیتونم این کار رو انجام بدم. و شما هم هیچوقت این کار رو انجام ندید.

هش تراکنش موجوده که میتونم بفرستم

جسارتا علت چیه ؟ فکر نمیکنم از نظر امنیتی مشکلی ایجاد بشه

من در این زمینه متخصص نیستم بزرگوار که نظری بدم. ولی دوستانی داشتم که در این موارد هشدار دادند بهم.

و به قول معروف سری که درد نمیکنه رو دستمال نمی‌بندند. دوست عزیزمون برای اینکه شفافیت بیشتر شه اشاره کردند.

خب هش تراکنش خیلی معتبرتر هست فکر میکنم.

باز میگم من در این زمینه سواد و تخصصی ندارم

فکر کنم حتی هش تراکنش رو خود کانال برداشت سودsgb هم میذارن بالای سرتیفیکیت برداشت ها. البته اگه اشتباه نکنم

جسارت نباشه خدمتون ولی سرتیفیکت با هوش مصنوعی قابل درست کردن هست و اگر قراره چیزی رو منتشر کنید لطفا با مستندات کامل قرار بدین که شخصی به اشتباه نیفته

درک میکنم منظورتون چیه. داخل این فضای امروزی.

تاییدیه هایی که خود سرمایه گذار برتر داخل گروهش قرار میده براتون سندیت داره؟

خب این که می‌فرمایید درسته. ولی اون اضافه شدن به کیف پول هم میشه با هوش مصنوعی ساخت. فقط هش تراکنش هست که میشه پیگیری کرد.

درسته؟

هشی هم که شما میگذارید بابت قطعا تطابق داشته باشه با موردی که سرمایه گذار گذاشته

خدمت شما دوست عزیز. اگر مدرک دیگه ای هم برای شفاف سازی نیاز هست که کمک کنه دوستان انتخاب بهتری در زمینه انتخاب پراپ داشته باشند بگید ارائه میدم خدمتتون. الان هم درخواست برداشت جدید دادم که انشاالله مدرکش رو میذارم.

تا به الان مشکلی با سرمایه گذار برتر نداشتم و کاملا تاییدش میکنم.

سرمایه گذار ریسک شناور داره ؟

داره ریسک شناور

بله عزیز تا حساب 50k سه درصد نسبت به بالانس و بالاتر از 50k دو درصد