درود.
شما مدیریت سرمایه می دونی چیه؟!
درود.
شما مدیریت سرمایه می دونی چیه؟!
انگیزه خیلی مهمه
نه نمیدونم شما میدونی
میشه برام توضیح بدین چون توی کتاب هایی که من خوندم فکر کنم اشتباهی بهم یاد دادن
داداش خدایی دمت گرم ، راز موفقیت چیه:rofl:![]()
![]()
منم ۱۰۰ دلار کردم ۱۴۰ دلار
بعد با یک معامله عالی تونستم به ۱۴ دلار برسونم:rofl:![]()
![]()
دیگه بیخیال و نا امید شدم
مدریت سرمایه مگه مگه برای سرمایه نیست این چالش رایگانه هرجور دوس داری ترید بزن سرمایه چیه
آفرین.
مدیریت سرمایه مگه برای ترید کردن روی سرمایه نیست حالا هر حسابی باشه.
حالا به غیر این ترندو من خودم یه بار ۱۰۰ دلار رو کردم ۵۰۰۰ دلار مدرکش هم موجوده تو بروکر لایت فایننس
دقیفا سنگ مفت گنجیشک مفت
دقیقا تو اون کاتابایی که خوندی بهت گفتن احیانا با ۱۰۰ دلار چه مدیریت سرمایه ای باید پیاده کرد یا نه؟ اگه گفتن به منم بگو
تو داداش کارت درسته
یه لحظه این عکس رو دیدم امید وار شدم برم جایزه ۱۰۰ دلاری رو دوباره بگیرم
گفتم میرم شانسی باز میکنم یا میشه یا نمیشه
الان رفتم تو حساب دیدم ۶ دلاره
دیگه کلا نا امید شدم
در هر معامله باید به هر میزان استاپ لای به پیپی که روی چارت داری بین ۰.۵ تا ۵ درصد ریسک کرد.
یعنی اگه یه حساب ۱۰۰۰ دلاری داشته باشی در صورت استاپ لاس خوردن باید حداقل ۵ و حداکثر ۵۰ دلار ضرر کرد.
چه جوری تو ۴ هفته با ۱۰۰ دلار به فرض بشه مدیریت سرمایه ای هم براش پیدا کرد میشه ۱۰۰ دلار رو بکنی ۸۱۰۰ دلار خب معلومه که امکانش نیست!
الان ۵ درصد صد دلار میشه ۵ دلار چه جوری مثلا روی طلا میخوای ۵ دلار روی هر معامله ریسک کنی ضمنا ۵ درصد یعنی مدیریت سرمایه از نظر شما؟
اگه شما وین ریتتم ۹۹ درصد باشه بعد ۹۹ تا معامله که سود کردی و پولتو از ۱۰۰ دلار با مثلا ۱۰ هزار دلار رسوندی روی معامله اخر تمام پولتو از دست میدی.
حق با شماست ولی صد دلاری که بشه ده هزار دلار دیگه فول مارجین روش هیچ عاقلی ریسک نمیکنه
خب عاقل شاید قبل ۱۰ هزار دلار این اتفاق بیوفته مگه میدونی تو
خب نباید رو اونس ترید کنی چون سرمایت کوچیه.
الان مشکل شما چیه دقیقا من نفهمیدم این که من صدلار رو کردم ۸۱۰۰ دلار یا چی .. جناب من به هیچکس پیشنهاد نکردم و نمیکنم صرفا یه چالش رایگان بود و کاری که کردم با سه چهارتا معامله کلا انجام دادم