چالش ۱۰۰ دلار بونوس ترندو

درود بر شما آقای ظاهری. من به جای شما کلی ذوق کردم. آفرین به این همه پشتکار و همچنین آفرین به پشتکار آقای همایونی که متاسفانه بین راه زحماتشون از بین رفت.

لطفا درباره پرداخت جایزه هم بهمون اطلاع بدین. که احساس میکنم پرداخت کنند چون ی شرایط سختی گذاشتن که کمتر کسی بخواد حتی امتحانش کنه. جایزه رو هم به همین خاطر گذاشتن که تبلیغی بشه براشون

واقعا خسته نباشید. حتی در حساب دمو هم تبدیل 100 به 8100 کار سختیه.

3 لایک کرده

چیشد؟
۱۰۰دلارو بهت داد؟

1 لایک کرده

سلام بروکر ترندو ۱۰۰ دلار. بونوس تازه با منت و گزینشی به برخی ها میده

تازه شرطش برای برداشت اینکه ۱۰۰ دلار را تبدیل به ۸۱۰۰ دلار کنی

بعدش بررسی کنند اگه دوست داشتن بتونی ۱۰۰ دلار برداشت کنی فقط ۱۰۰ دلار … خوب بونوس ندید حاجی مگه مریضید

… مقداری از شرایط…

برای رعایت شرط ۲۰۰ درصد سود هفتگی، موجودی حساب بونوس شما باید در پایان هر هفته، حداقل به سه برابر موجودی هفته‌ی قبل برسد. به‌صورت دقیق‌تر:

پایان هفته اول: موجودی باید حداقل به ۳۰۰ دلار برسد

پایان هفته دوم: حداقل موجودی باید ۹۰۰ دلار باشد

پایان هفته سوم: موجودی باید به ۲,۷۰۰ دلار برسد

پایان هفته چهارم (روز بیست‌وهشتم): موجودی باید حداقل ۸,۱۰۰ دلار باشد

نکته مهم:

در صورتی که در یک هفته بیش از مقدار مورد نیاز سود کسب کنید، مقدار مازاد برای هفته‌های بعد ذخیره خواهد شد. به عبارت دیگر، اگر در یک هفته سود بالاتری نسبت به حداقل تعیین‌شده داشته باشید، این سود اضافی می‌تواند برای جبران کسری هفته‌های آینده استفاده شود و بالعکس اگر در هفته ای به مقدار تعیین شده نرسیدید میتوانید در روزهای اینده جبران کنید.

بنابراین، اگر در پایان دوره ۲۸ روزه، موجودی حساب شما حداقل به ۸,۱۰۰ دلار رسیده باشد، معیار سوددهی هفتگی به‌صورت کامل رعایت شده و مشکلی از این بابت وجود نخواهد داشت

1 لایک کرده

چشم دادن اطلاع میدم

2 لایک کرده

خیلی مسخرس

باید بونوسو ۸۰۰۰ تترش کنی تا اون ۱۰۰ تترو برداشت کنی😆

1 لایک کرده

باید تو ۴ هفته ۸۰۰۰ دلارش کنی تا بتونی اون ۱۰۰ دلارو برداری خخ

1 لایک کرده

یعنی باید ۱۰۰ دلارو ۸۰۰۰ دلار کنی تا جایزه ۱۰۰ دلاری رو بهت بده

1 لایک کرده

سلام

خدا قوت

پاس کردی مجدد ریست شد

دادن بهت 100 رو یا نه؟

1 لایک کرده

الان نمیدن ۲۰ روز دیگه

1 لایک کرده

واقعا

اهان چون توی یک هفته رسوندی به 8100

از استراتژی میشه توضیح بدید

عالی عملکرد داشتید

1 لایک کرده

کسی میدونه بروکر wmmarkets بلاخره میخاد چکار کنه تکلیف سرمایه ما توی حساب‌های این بروکر چی میشه و آیا اینکه این بروکر قصدی برای کاربرای ایرانیش تحت عنوان وب یا نت ملی برقرار میکنه یا خیر چون چندباری اویل جنگ زنگ زدیم که حداقل پولامونو برداشت کنیم میگفتن باید خودتون درخواست بدین بلاخره تکلیف چی میشه!

1 لایک کرده

دست مریزاد

شما هر روز اینجوری دلار چاپ می کنید؟

میگم آقای ظاهری در مورد این ستاپ معاملاتیتون اگه ممکنه یه توضیحی بدین ممنون میشم

1 لایک کرده

لطف دارید. اما اینجوریام که فکر می کنید نیست. معاملات بنده تو این حساب های ریسک بود سبک تریدم هم اسمارت مانی شخصی سازی شده هست.. .

3 لایک کرده

درسته

ممنون

موفق باشید

1 لایک کرده

Amareket رو شنیدم اما اینی ک شما گفتین رو نه

جز صبر کاری نمیشه کرد.

1 لایک کرده

من ثبت نام کردم ولی بونوس بهم نداد؟ کسی میدونه دلیلش چیه؟

3 لایک کرده

به منم نداد متاسفانه
کسی میدونه شایط دریافت بونوس چیه؟

2 لایک کرده

مسابقه ی ترندو و رسوندن ۱۰۰ دلار به ۸۱۰۰ دلار !

۱۴ روز مونده تا پایان چالش و پرداخت ۱۰۰ دلار آیا پاداش رو واقعا پرداخت میکنه؟ نتیجه رو اینجا باهاتون به اشتراک میزارم.

3 لایک کرده

اگه واسه ۱۰۰ دلار ۱۰۰ دلارو میکنی ۸۰۰۰ هزار تا که بگو ۱۰۰ بریزیم برات :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

جناب دست ما رو هم بگیرید.

1 لایک کرده