دوستان بالاخره ۲۸ روز تمومشد و ۱۰۰ دلار پاداش رو دادن. طبق قولی که داده بودم قرار شد نتیجه رو اعلام کنم اینجا. خداروشکر به وعده ی خودشون عملکردن
بله بنده هم دریافت کردم.
ببخشید چطور 8000 دلار سود کردید
واقعا ماشالا به شما
با مدیریت سرمایه زدین یا نه؟
حالا اون ۸۰۰۰ دلار کجا رفت؟
تو جیب خودشون دیگه
100 دلار ضرر به 8000 دلار سود میدونی یعنی چی یعنی 1/80 !!!
طرف واقعا هم خیلی سود میکرده !! چرا نیاد این حرکتو بزنه! میاد بهت از روش ۱۰۰ تا هم جایزه میده که اینکارو براش کردی اینهمه سود کرد چشش به این صدتا باشه که اونم ازت بگیره!
دقیقا همین برام سواله. یکی که ۱۰۰ دلارو می تونه به ۸۰۰۰ دلار تبدیل کنه چه نیازی به این ۱۰۰ دلار بونوس داره؟!!!
هستن بعضی افراد که پولشون خرج چیزهای دیگه بشه و نتونن بزارن تو بازار ، چیز بدرد بخوریه
کسی که ترید در این سطح بلده لنگ پول نمی مونه شک نکن
به راحتی سرمایه گذاری می کنه، به راحتی هم خرج می کنه
نوش جونت ایول عالی
من واقعا تا قبل کامیونیتی ایران بروکر اسمی از ترندو نشنیده بودم
الانم درست درمون نمیدونم بروکره
ایرانیه
بین المللیه
اصلا قبلا بود نبود
معتبره یا هرچی
ولی واقعا میتونم به طراحش احسنت بگم
واقعا برنامش شکیله
و اگه یکم روش کار کنه وقت بذاره
در حد سی تریدر میتونه باشه
کلا محیط کاریشو خیلی مینیمال و زیبا میبینم
ازون برنامه خشک متاتریدر وارد یه برنامه با ظاهر خیلی جذاب میشی
امیدوارم معتبر باشه
و بتونه عمکاناتشو هر روز ابدیت کنه
شاید یه روز خودمم کلاینتش شدم
سلام ،کسی تونسته بونس خوشامدگویی ترندو رو که ۱۰۰ دلار طبق مراحلش به۳ هزار دلار برسونه و اون ۱۰۰ دلارو دریافت کنه؟تا الان کسی تونسته؟
سلام من چند روزه از بروکر ترندو ایکس استفاده میکنم فقط میخوام تو جوایز بونسش شرکت کنم و واریزی نداشتم چند روز خبر هایی دربارش میشنوم مثل عدم رضایت کاربر ها،احتمال دروغبودن بونس،ضعف امنیتی.من اطلاعات تایید هویت مثل تلفن کارت ملی و ایمیلم رو ثبت کردم،ایا تجربه دارین درباره این بروکر و به نظرتون امنه؟
سلام من تقریبا یکی دوماهی میشه کار میکنم واریز و برداشت داشتم خوب بوده ولی یکم کنده و قطع و وصلی داره ممکنه اگه معامله رو دستی بخواین ببندین زمان ببره و… اونم به خاطر اینترنت ماست احتمالا
سلام ، آیدی یکی از پیام رسان هاتو بهم میدی ![]()
الان هم ۲ دلار شده:joy:![]()
![]()
طمع کنی،بازار لطفی که درحقت کرده رو ازت میگیره
درود
نه امن نیست. نظرم اینه همه بروکرهایی که در این اوضاع در غیاب اینترنت بین المللی خدمات می دهند، امن نیستند.
گرفتن بونوس توی ویندوز چطوریه؟