خودفریفتگان بی پول

همه افرادی که در فارکس مشغولند خودشون می دونند در تله افتادند و هر روز دارن بیشتر غرق میشند ولی راه فرار ندارند چون وسوسه میشند که به بار دیگه شارژ کن حتما موفق میشی…

و رسید به ۷۶ مین دفعه و هنوز دارن شارژ می کنند😂

عمو جون برو اسنپت کار کن اون صمدی و پورصمدی هم دارن با رویا فروشی و کد رفرال به شما پول در میارن

سود میشه کرد چرا نمیشه خوبم میشه نیاز به این ادمام نیست چنتا ویدئو یوتیوب یا اپارات و گوگلم سرچ بزنی راحت یاد میگیری

تنها چیزی که باعث از دست دادن سرمایه میشه عجله هست فقط عجله

که زود بتونی خودتو به سرمایه یا جایگاهی که میخای برسونی

وگرنه کدوم خریو دیدی بیاد با ۱ یا ۲ ملیون دلار ریسک بالای ۳ درصدی حتی کنه؟ طرف ۱ درصد ریسک کنه حتی ۰.۵ درصد براش کفایت میکنه چرا ؟ روزانه ۰.۵ درصد نهایت ۱ درصد میشه با یک ملیون سرمایه ۵ تا۱۰ هزارتا میدونی یعنی چی؟ یعنی ماهی ۲۰ روز میشه ۱۰۰ هزارتا!!! یعنی ۱۰ درصد حالا ما اینطور حساب کردیم

طرف خر نیست بیاد ریسک فلان قدر کنه سرمایشو باد ببره که بقیه همه خورده پولن، جوابگو نیست با این وضعیتش که هی بیاد روزی ۱ دلار ۲ دلار در بیاره تنها یک راه واسش میمونه اونم پراپه

اونم با وضعیت ممکلت بروکر درست درمونی و پراپ بدرد بخوری پیدا نمیشه هی میان پول مردمو بالا میکشن مملکت درست بشه اون موقع بیا ببین وضعیت این تریدرای خورد چی میشه فشار مالی ندارن که

و مهم ترین چیزی که میمونه ستاپه مهم نیست چه سبکی رو دنبال میکنی مهم اینه که اون ضررا باعث ترید احساسی نشن خودت اومدی تو کار بهتر میدونی همه چیو من بخش کوچیکشو گفتم خودتم استادی مگر تازه وارد باشی تو این زمینه :oil_drum:

شما خودت در چه حوزه ای فعالی؟

متغیرعلی بس کن :joy: :joy: :joy:

منم احساس کردم همون کاربر متغیر هستن

که دوباره تریدرارو دیس کردن :rofl:

اگر تریدری که خب این حرفها رو نبایس بزنی

اگر اسنپ کار میکنی …میخوری اینجایی .

خود شیفته برو رد کارت تا بیشتر …

اگر همه که در فارکس مشغولند و در تله افتاده اند،

پس شما اینجا چکار میکنید؟ شما ک میدونی همه تو تله افتاده اند، سوال این است شما در کامنیوتی ترید چکار دارید پس؟

قطعا عینه شما نیست سرمایه گذار بنویسه فقط :rofl:

پورصمدی استاده فوق العاده ای هست باید قلق دستت بیاد زمان میبره برای بعضی ها برای بعضی ها هم سریع تر اتفاق میفته

کاش انقدر باعث نا امیدی هم دیگه توی این مسیرنشیم… به اندازه کافی از محیط و اطرافیان سیگنال منفی داریم. دیگه تریدر بیاد نا امیدت کنه خیلیه!
البته اگه تریدر باشه ! که خب نیست!

همه افرادی که در فارکس مشغولند خودشون می دونند در تله افتادند و هر روز دارن بیشتر غرق میشند ولی راه فرار ندارند چون وسوسه میشند که به بار دیگه شارژ کن حتما موفق میشی…

و رسید به ۷۶ مین دفعه و هنوز دارن شارژ می کنند😂

عمو جون برو اسنپت کار کن اون صمدی و پورصمدی هم دارن با رویا فروشی و کد رفرال به شما پول در میارن

ایشون و متغیر نقش پیغمبر رو در کامیونیتی دارن بازی میکنن ولی از نوع یوسفش :joy:

امیدوارم در نهایت تو این حرفه موفق شی و بیای زیر همین پست بگی:“بچه ها من موفق شدم،مشکل از خودم بود.”

هرکی میاد اینجا و صحبت از بیهوده بودن ترید و … میزنه در حوزه طلا فعاله یا از موسسات سرمایه گذاری همون هلدینگ هایی که با جمع کردن پول فعالیت های بزرگ میکنن هست

این افراد در ترید بنا بر دلایلی که هممون درگیرشون شدیم به نتیجه نرسیدن

مثل طمع.مثل آموزش نادرست.مثل کم طاقتی

منم درگیر مسائل هستم.چند مدتی که منظم کار میکنم سودده هستم و با تکبر و غرور مدیریت سرمایه رو کنار میزارم و به طمع سود بیشتر ریسک زیاد میکنم و یهو بالانس میپره

اما ناامید نشید.مسیر سختیه.کم نیارید.اگر تا حدودی راهشو یاد گرفتید ادامه بدید تا به مقصد برسید

هر شغلی هم دوره آموزشی داره و هم به شکل دیگری سختی ادامه و دوام . ورشکستگی و اخراج هم دارن