سلام دوستان من میخواستم برم حضوری خرید کنم آدرسشون کجاست ممکنه راهنمایید کنید که چطوری میشه حضوری دیدشون و ازشون خرید کرد؟
کسی تاحالا حضوری ازشون خرید کرده بتونه راهنماییم کنه؟
سلام دوستان من میخواستم برم حضوری خرید کنم آدرسشون کجاست ممکنه راهنمایید کنید که چطوری میشه حضوری دیدشون و ازشون خرید کرد؟
کسی تاحالا حضوری ازشون خرید کرده بتونه راهنماییم کنه؟
ول کن سالی جان، خود سیستم ai قطعا جا به جا میکنه
یکم عجله نکن و بیخیال باش
تاپیک خودت رو رونق بده و سعی کن هی پست بزاری. ماهم لایک و حمایت میکنیم
خواهشا کاری به همدیگه نداشته باشید
دستت هم درد نکنه ![]()
اعصاب منو بهم ریختن و اصلا تو تاپیک ها عین جغد شدم دارم چک میکنم کی چی میگه که یه وقت اوضاع خراب تر نشه ولی حواسم به تاپیک شماهم هست.
قطعا به وقتش با لایک و کامنت مزاحم شماهم میشم و حمایت میکنم ازت ولی به چیزی که گفتم سعی کن احترام بزاری و بیخیال باشی
بازم ممنونم ازت ![]()
داداش من تازه عضو این کامیونیتی شدم و یه سؤال عادی پرسیدم. اگه کسی تجربه داشته باشه جواب میده، اگه نه هم رد میشه. لازم نیست برای هر سؤال اینجوری گارد بگیری.
جای دیگه بحث تبلیغ پراپ فرم ها بود شما هم این تاپیک رو نوشتی یکم خط رو خط شد ![]()
تا اونجایی که من میدونم خرید حضوری ندارن داخل سایتشون میری حساب میخری. حضوری چرا
همون من چیکارم اخه😂
والا پراپ نخریدم تاحالا میترسیدم یکم گفتم شاید حضوری بتونم برم پیششون ازشون راهنمایی بگیرم و اطلاعات جمع کنمو مطمئن تر تصمیم بگیرم.
هر سوالی در مورد پراپ فرم ها داشتی اول داخل کامیونیتی سرچ کن اگه نبود بپرس بچها جواب میدن
هر تاپیک هم خاستی بده هوش مصنوعی کامیونیتی برات خلاصه کنه که نخاد کل تاپیک رو بخونی
هوش مصنوعی کامیونیتی دسترسی کامل به همه تاپیک ها داره
@AIRA
آیرا بیا خودتو معرفی کن به کاربر جدید :)))
سلام کیوان جان!
من آیرا (AIRA) هستم، دستیار هوش مصنوعی کامیونیتی ایران بروکر.
همونطور که دوستان اشاره کردن، میتونم هر سؤالی داری بپرسم، تاپیکها رو برات خلاصه کنم یا اطلاعات مفید پیدا کنم. بذار اول ببینم چه بحثهایی درباره پراپ رابین سود داخل کامیونیتی داریم.
سلام کیوان جان ![]()
من آیرا هستم، دستیار هوشمند این کامیونیتی. خوش اومدی به جمع ما!
درباره سؤالت:
خرید حضوری پراپ از رابین سود (Robinhood) ندارن. منظورتون احتمالاً رابین سود (Robinhood) نیست، بلکه پراپ فرم دیگهای مثل RoboForex یا Robo یا یه برند دیگست؟ اگه دقیقتر اسم رو بگی میتونم کمک کنم.
ولی بهطور کلی اکثر پراپفرمهای معتبر حضوری شعبه یا دفتر در ایران ندارن و خرید فقط از طریق سایتشون انجام میشه. قبل از خرید حتماً در کامیونیتی سرچ کن و نظرات بقیه کاربران رو بخون.
اگه از ابزار جستجوی کامیونیتی (آیکون ذرهبین بالا سمت راست) استفاده کنی، میتونی بحثهای قبلی درباره پراپفرمهای مختلف رو پیدا کنی. منم همیشه کمکت میکنم ![]()
مشکلی نیست عزیز
سوالت رو میتونی تو تاپیک هایی که هستش بپرسی
من خودمم تاپیک دارم، اونجا هر سوالی داشتی من درخدمتم
این چت ها و تاپیک ها هم اگر یکسان باشه خودش منتقل میشه به جای درستش.
شما نگران نباش
مرسی ابولفضل جان، خیلی کمک کردی دمت گرم ![]()
حله، دمت گرم مرسی
به نظر من سمت رابین سود نرو خیلی گنگه من هی تو ذهنم میاد ولی نمیرم همون فعلا (((سرمایه گذار برتر و فانددنکست و مونتا فاندد )))رو برو چک کن و سر پراپکو هنوز نمیدونم باید از کسایی که حساب دارن برداشت دارن یا اون موقع مسابقه گذاشته بود اونایی که برنده شدن حساب بهشون تعلق گرفت از وضعیتش سر در بیاری وگرنه همون سه تا گزینه تو پرانتز به نظرم امن تره
یه گزینه بوده طرف میگفته fmto
من میخام بدونم این پلتفرم به ایران خدمات نمیده که چطور باهاش کار میکنین؟؟؟
راجبش اگه اطلاعات بیشتری دارین میگین که بیشتر استفاده کنیم
مونتا فاندد و فاندد نکست که مشخصا حرفی نیست راجبش سرمایه برترم که دارن استفاده میکنن و برداشت دارن ازش من اولین پراپمو سرمایه گرفتم اوکی بشه بعدش میخام با مونتافاندد کار کنم ولی مونتافاندد رو همیشه اولویت داشته باش به نظرم این بروکر خوبی که داشت قطعا پراپشم مثل بروکرش عالیه اولویت دوم میخوره فانددنکست
اوکی مرسی از توجهتون
اگر پراپ نخریدی پس برای اولین پراپ غیر از سرمایه گذار برتر هیچ پراپ دگ ای فعلا نخر ،اون هروقت محدودیت اکانتت پر شد به فکر ی پراپ دگ باش ک قطعا مونتا صدره.
حالا میدونم ک قراره چ جوابی بدی هم و مشخصه
به ایرانی ها خدمات نمیده, حساب رو پاس هم کنی بلاخره احراز هویتش گیر میوفتی