از تجربتون در پراپ دارا بگید

کاری نداره اینو بعد درخواستت اضافه میکنن

بچها ها پراپ دارا اوکیه از نظر پرداخت سود؟تو این چند ماهی قطعی اینترنت که باعث بی کاری هممون شده مجبور می شیم بریم سراغ پراپ هایی که با نت ملی هم کار می کنند.لطفا اگه می خواید بکوبید قشنگ همه چی رو تعریف کنید به چه دلیلی.

تا به امروز زندگیم که خیلی جاها بحث پراپ و اینا بوده هیچوقت اسمی ازش نشنیدم و الانم که یه سرچ کردم کامیونیتی خیلی محدود و گمنام و … همینا دارن میگن که داستانش چیه و حتی اگر پراپ جدیدیم باشه هنوز خودش و اثبات نکرده
بین سرچا دیدم که تو همین سایت ایران بروکرم هست و در موردش نوشته و من نخوندمش ولی اگه میخوای بیشتر در موردش بدونی اونو مطالعه کنی خالی از لطف نیست

من خیلی سراغ پراپ ها مختلف میرم و قوانین و کامپتیشن هاشون رو چک میکنم اونایی ک بتونم رو شرکت میکنم
اولین باره اسمش به گوشم میخوره
ادرس سایتش رو نداری ؟

اصلا تا حالا پراپ دارا نشنیده بودم و ریسک نکن پراپ خوب و معتبر زیاد داریم

صبر کن تا رو نت ملی وصل بشن

الان به هوش مصنوعی گفتم راجبش تحقیق کنه اونم پیدا نکرد چیزی :rofl:

ببینید یه منبع خیلی خوب برای این که متوجه بشید یه پراپ اوکی هست یا نه صفحه بررسی اون پراپ توی ایران بروکره.
الان من رفتم صفحشو خوندم دیدم خیلی دقیق همه چی بررسی شده و خیلی نکات نوشته شده دربارش.
و این که نظرات کاربرا توی اون صفحه هم مهم هستند اونها رو هم بخونید.

ببخشید اینو میگم

ولی متاسفانه تقصیر خودتونه که رفتین رو یه پراپ ناشناخته سرمایه گذاری کردین، والا من اولین باره اسم اینو میشنوم.

باید قبول کنید که متاسفانه ما دزد کم نداریم، پس بهتره خودتون حواستونو جمع کنید، چون متاسفانه تعداد دزدایه مملکت به صورت لگاریتمی در حال افزایشه.