از تجربتون در پراپ دارا بگید

این قوانین ساختگی که بخاید خرید بزنین دومرحله ی نیست این قوانین

اینم تقض قوانین و عدم واریز

قانونی که اصلا تو خرید نیست و شرکت موظفه سود منو بده،اگه حتی همچین قانونی ام دارن،حین خرید قید نشده و من سود دادم،باید سودمو بدن

مشخصات اکانت ریلم که کلی سود دادم و با قانونِ ننوشته شده واریزی ندادن

هرچی از این پراپ‌بگم‌کمه

باید سود منو بدن،این تقصیر ما نیست قوانین حین خرید نیست،بیین از چند نفر اینجوری پول خوردن

کلا پراپ هایی که قوانینشون یکم بیش از اندازه کش میاد مثل

درصد تقسیم سود

میزان دراو دون

لوریج

بیمه…

اینا یکم باید شک کنید پراپ های کلفت خارجی از این خبرا نی پراپ ایرانی بی در و پیکر اینا میخواد چی کار؟

میگن پراپ اسکمه مگر اینکه خلافش ثابت شه مخضوضا توی این بازه که نقدینگی و.. وجود ندااره

دزدی خالص و اسکم

گذاشتم میتونی ببینی

همشو واستون گذاشتم

سلام. دوست من چه نوع اکانتی خریدی که به حد سود گیر دادن؟ریل مستقیم پلن b ؟؟

من میخواسم اکانت بگیرم. اینجا نظرات رو خوندم. نظر شمارو تو سایتشون چک کردم. خوب به وضوح نوشته که حداکثر سود روزانه 1% عه…برای اکانت ریل مستقیم پلن b!

به این میگن تضاد منافع.
یعنی وقتی سود تو برای پراپ ضرر حساب میشه.
پس معلومه که کپی تریدی در کار نیست و از فروش چالش درآمد دارند.

اینکه پراپ ها از محل فروش چالش درامد دارند بر کسی پوشیده نیست خوب همه اینو میدونن… ولی اپشن های دیگری هم من دارم میبینم توی لیست شون که این حد سود 1% روزانه رو نداره و در کل شاید انقدر هم که شما میگی مضخرف نباشن! نمیدونم والا!

آخه کدوم شرکت معتبری چنین آپشنی رو میذاره که سود شما رو محدود کنه.

این پراپ به شدت اسکم هست به خودتون رحم کنید و لطفا گول نخورید

یکی مثل کامبت تریدرز… حد سود روزانه داره که بعد از این که سود روزانه ات رو تاچ کردی از اوور ترید جلوگیری کنه. ولی اون 2% عه. بعد 2% حساب غیر فعال میشه تا روز معاملاتی بعد

اون خیلی شفاف گفته و بخاطرش حساب رو منسوخ نمیکنه بعدشم گلشاهیان رو داری با یه پراپ درپیت مثل دارا مقایسه میکنی؟

اینجاشو حق میگی کاملا!!! پس در نتیجه خودمون رو درگیر پراپ های سطح پایین نکنیم.

این قانون رو بعد از شکایت من عوض کردن و به سایت اضافه شد،نخرین ازش،چون به راحتی قوانین رو تغییر میدن،شاتش رو گذاشتم،این پراپ دزدع و اصلا پرداختی نداره

به بند 37 دقت کنین،قبل خرید من هست

بند 37 بعد از خرید من،و درخواست برداشت سود،که کاملا تغییر کرد