اقا کسی با پراپ فاندیژن اشنایی داره! چجوریه؟ چک کردم دیدم سال تاسیسشو زده 2026 !!! یعنی این ماه انگار قراره فعالیتشو شروع کنه!
جدیده یا قدیمیه اسم عوض کرده ایا؟
اطلاعاتی راجبش دارین بگین
اقا کسی با پراپ فاندیژن اشنایی داره! چجوریه؟ چک کردم دیدم سال تاسیسشو زده 2026 !!! یعنی این ماه انگار قراره فعالیتشو شروع کنه!
جدیده یا قدیمیه اسم عوض کرده ایا؟
اطلاعاتی راجبش دارین بگین
سلام داداش
شرکت های جدید زیاد داره باز میشه تو زمینه پراپ ها تا جایی که من میبینم
بهتره ریسک نکنی و سمتش نری
خودت هم میگی تازه تاسیسه
اره رفتم چک کردم دیدم زده از ابتدای جولای شروع به فعالیت میکنه یعنی این ماه
و چیزی که نظرموجلب کرد داشتن چالش رایگانش بود که ۵کا و ۱۰ و ۲۵ تایی شو داشت و نوع حساب استارترش حتی
کار به این ندارم ولی اگه چالش رایگانش اوکی باشه و یا استارترش! و بشه کار کرد و سود رو حتی خوب برداشت کرد و پشتیبانش خوب باشه میتونه گزینه خوبی هم باشه حتی
که اگه ادم ببینه قشنگ داره کار میکنه میتونه چالش حساب بالاتر حتی ازش بگیره
اینو از من داشته باشید
هر پراپی که اسکم شده حتی بعد یه مدتی، همه شون پرداخت سود داشتن به خیلی هاا
و شرکت هایی به مشکل خوردن که حتی کسی فکرشو نمیکرده
و کلا تو ایران هیچ چیز از هیچ شرکتی بعید نیست حتی بهترین که به مشکل نخوره
و جمع کردن مشکل هایی که یه شرکت داره و ادامه دادنش رو باید سنجید
حالا پس خیلی سخته بخواید پراپی که تازه اومده رو صرفا بخاطر تازه کار بودن بی اعتبار و تگ اسکم بهش بزنید
و با توجه به اون قضیه که گفتم همه پراپ هایی هم که اسکم شدن پرداخت سود داشتن و از اول ک نمیتونن اسکم بشن که
شما هر شرکتی رو باید ریسک کنی تهییه کنید و از این زمان طلایی سریع ازش به برداشت برسیید و برداشت برداشت حال اگر به مشکل خوردن یه زمانی که دگ میخورن تمام شرکت ها و هر کسب و کاری اینجا کشور ج ا اسلامی ایرانه دگ هیچ چیز بعید نیست که دگ شما از اون تایم استفاده کردید ولی هیچ شرکتی از اول اسکم نیست دگ
ولی آره یه سری شرکت تازه کار میاند شروع میکنن و حالا یا تبلیغات و کمپین خوبی ندارن و یا خوب استقبال نمیشه ازشون خب بله اون کسب و کار هر کسب و کاری نه فقط پراپ ایده آلش نیست و میتونه بگه که در شروع شکست خورده و نمی صرفه که دگ ادامه بده و جمع بکنه حتی که یه چیز طبیعیه وقتی نتونسته استقبال خوبی دریافت بکنه
یه آکادمی آموزشی حضوری هم دارند باز این خوبه آدرس و شماره داخل ایران دارند. آکادمی شون هم اصفهانه. و هنوز سایتشون لانچ نشده من ک مشتاقانه دنبالشون میکنم و اگر اطلاعاتی نیاز بود و بدست آوردم حتما قرار خواهم داد در کامنیوتی
منم هر روز سر میزنم تا چک کنم فعال شده یا نه اون چالش رایگانش خیلی چشمو گرفته که سه تا و حجم های بالا هم قرار دادن دوست دارم قبلش درجا برم یکی از حساباشو بگیرم تست کنم اوکیم شد بعدش ببینیم وضعیتش چطور پیش میره تا یکی از حساب های بالاترشو بخرم ولی این نکته هست چک کردم یجا زده بود با پاس کردن دو مرحله چالش رایگان کد تخفیف ۵۰ درصدی میگیری و یجا دیگم زده با پاس کردنش حساب فاند شده بهت تعلق میگیره حالا هردو گزینه رو میده یا یکیشو فعلا نمیدونم تا باز بشه سوال کنم
نه من فقط دیدم نوشتن کت با پاس کردن اکانت رایگان کد تخفیف 50 میدن
این اسم های جدید باید خیلی زمان بگذره که بتوننن خودشونو ثابت کنن به این راحتی نمیشه تایید با تکذیب کرد
اگه قرار باشه فقط کد تخفیف بده نیاز نبود سه تا چالش بزاره یک چالش ۱۰۰۰ تایی کافی بود فقط برای گرفتن کد تخفیف
ولی اومده سه تا چالش با عدد مختلفی گذاشته اینم باید در نظر گرفت یا میتونست هر هفته یا هر ماه بیاد کد تخفیف ۵۰ درصدی بزاره!
البته به نظر من جدا از کد تخفیف حساب فاند شده میده ولی موقته اشتباه نکنم چون اینطور باشه همه میرن چالش رایگان رو شرکت میکنن! مثلا یک هفته یا دو هفته مناسبت راه اندازی چالش رایگان هم قرار میدن به بعدش حالا دست خودشونه چجوری این نوع چالش رو مدیریت کنن قرار بدن هر چندوقتی
این راهکار برای جذب افراده و اسم در کردن سریع بدون تبلیغات زیاد
والا اسمشو من اولین باره در این تاپیک دارم میبینم
ظاهرا این ماه قراره فعالیتشو شروع کنه بازم مشخص نیست وضعیت
ای دونت نو واقعا
من که چیزی از آدرس داخل ایران و یا آکادمی اصفهان پیدا نکردم فقط یه شماره موبایل ایران تو سایتشون بود.
تو پیج اینستا شون مشخصه