بعد از مرگ چی میشه؟

بنظر شما بعد از مرگ چه اتفاقی میوفته؟

تبدیل به وزغ می‌شین شما

در آغوش خداوند تئاتر زندگی رو تموم می‌کنیم

بنظرم از خواب سنگین این دنیا بیدار میشیم و متوجه میشیم که دیگه سوار و اسیر این جسم محدود نیستیم و میفهمیم در دنیایی بینهایت زیبا پر از شادی و نور و راستی و پاکی عشق و مهربانی و نیکویی … هستیم و زندگی ابدی خودمون را در دنیای ابدی ادامه میدیم ،
اینکه بدون اینکه کسی یادمون بده ما مهربانی و نور و عشق و شادی و … را دوست داریم و دروغ و بدی و کینه و … را دوست نداریم علتش اینه که اونجا فقط اون چیزهای خوب را تجربه کردیم ، و نهایت اون چیزای خوب نامش خداونده.

هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش

البته ما همین الان هم در اون دنیا هستیم فقط خبر نداریم ، در واقع نه تولد آغاز ما بوده و نه مرگ پایانمونه ، ما اونجا بودیم و هستیم فقط مدتیه در چیزی شبیه یک خواب در یک دستگاه VR بهشتی هستیم که تست بشیم ، با مرگ اول گیج هستیم و طی مراحلی (برزخ بیهوشی) یواش یواش از این خواب بیدار و از اون دستگاه که همه چیز را با جزئیات ثبت کرده جدا میشیم ، مرحله ی آخرش هم برخاستن از اون دستگاه (قیام) و حسابرسی نتیجه ی تسته … امیدوارم نتیجه تست هممون عالی باشه :rose:

بنظرم چون در همین دنیا قانون جذب وجود داره و طرز فکر و اعمال و رفتار ما میتونن دنیامونو بسوی اتفاقات مثبت یا منفی سوق بدن و آدمهایی که مثبت نگرن چیزهای بهتری را جذب میکنن باید همین نظر را درباره مرگ و دنیای اصلی نیز داشه باشیم ، با لطف حضرت خداوند هر چه دربارش زیباتر فکر کنیم مرگ زیباتر و دنیای ابدی زیباتری خواهیم داشت. :rose:

در پست زیر چند لینک از پستهای من که درباره تاثیر افکار و اخلاق در زندگی و تریده موجوده ، بیشتر در مورد این زندگیه اما شاید به موضوعی که درباره قانون جذب برای زندگی پس از مرگ گفتم هم بی ربط نباشه :

احتمالا یه پولبک به این دنیا میزنیم بعد با اسپایک میریم لگ دوم اون دنیا😂

بلافاصله میریم قیامت. چرا بلافاصله چون برای مرده میلیون سال هم بگذره انگار یک لحظه گذشته. پس ما حداکثر پنجاه سال دیگه قیامت هستیم و …

واقعا جواب خوبی بود !

حالا اگ همین تاپیک رو من درست کرده بودم یکی نمی اومداا:sweat_smile::sweat_smile::unamused_face::smirking_face:

قبل از متولد شدن کجا بودیم ؟ بعد از مرگ هم برمیگردیم همونجا.

عامو بشینید پای چارتتون بیکاریدا! هروقت مردید فکر اونجاشو کنید. مثلا کامیونیتی تریدرینگه. هر 10 تا تاپیک یکیش بدرد میخوره

یه تاپیک های مسخره و بی ربطی میزنن
“انیمه برای تریدر ها”, خدا و ترید"
چی میگید باو؟!!

یه تاپیک چرت دیگه ای هم بود “زن بودن و ترید کردن”, واااای که چه تاپیک سمی بود
آخه ترید چ ربطی به جنسیت داره

انگار کلاس فلسفس, ملت حوصلشون سر میره میان تاپیک میزنن://///

خوب درست کن ببین کسی میاد یا نه

ما اصلا وجود نداریم دوست عزیز که بخوایم بمیریم

تاپیک های علمی هم سمه :joy: طرف تاپیک میزنه سوال میپرسه بعد که‌جواب میدی وایمیسه دعوا کردن که داری اشتباه میگی هیچی حالیت نیست

باحال گفتی :joy: