عجب مردمی هستیم. تمام خدمات و اعتبارشون و اینکه حتی درصد افزایش سهم گذاشت برای دوران قطعی و… کلا ندیدید. این ی مشکلی که اطلاع داده حلش میکنه تا اسکم شدن و … پیش بردید؟
این کندل سازی منو یاد اون روز سیاه کریپتو انداخت که خیلی هارو کال مارجین کردن و خیلی از رمز ارز ها یهو شدید ریخت و خیلی ها نابود شد زندگیشون
خداروشکر این که پراپه و تهش حالا حسابتون برمیگرده ولی در کل حواستون باشه همه شرکت ها انگار طمع کار شدن و به پیسی افتادن
فکر کنم مقصر منم چون تازه حساب سرمایه گذار برتر رو خریداری کردم .
از همه معذرت میخام ![]()
![]()
![]()
عزیز من من استاپ داشتم
۴۰۰۰ دلار رفتم تو ضرر
معامله ی بای که داشتم و الان باید تی پی میخورد، که هیچ بخوره تو سرشون
الان فاز دوستان چیه ؟
یه عده ضرر کردن یه عده سود
بروکر که مغز خر نخورده خودشو بی اعتبار کنه
حداقل بزارید ببینم چطور با این مسئله برخورد میکنن بعد گله و شکایت کنید
قطعا نمیدن
اصلا شدنی نیست که بدن
فقط حساب هارو برگردونن
چطور شدنی نیست حساب میکنن هر قدر هر کس سود کرده به ایدیش اضافه میکنن به راحتی . اگه میخوان از ضرر تریدر کسب درامد کنن اون دیگه بحثش فرق میکنه
اگر بخان اره .اما فکر نکنم دونه دونه بشینن و حساب کن که کی چقدر سود کرده و کی چقدر ضرر. برای همین نهایتا تمامی معاملات باز توی اون تایم رو حذف کنن فکر کنم .
کد مینویسن داداش قرار نیست دونه دونه حساب کنن .
بخوان دونه دونه حساب کنن پس دونه دونه هم باید برن تو حساب ها ببینن کی خریده حذف کنن
این چیزی که میگی شانسش 1 درصده ولی انشاالله که بشه
نه عزیز چه حرفیه
شانسه دیگه ![]()
اکانت من رو دیشب برگردوندن به حالت قبل سفارش آخر هم به قیمت ساعت ۴ بسته شده ۴۰۱۵ البته هنوز نمیشه ترید کرد و خطا میده
خب من واقعا فکر نمیکردم اینقدر دست و دلباز باشن ولی تو کانال تلگرام گفتن بالانس حساب ها رو زیاد میکنن البته از من هنوز زیاد نشده صبر کنیم ببینیم تا دوشنبه چی میشه
اطلاعیه| شَدو قیمتی در تاریخ 25 ژوئن [12:55 به وقت بروکر ] بر روی چارت طلا XAUUSD
به اطلاع تمامی معامله گران محترم میرسانیم، که تمامی بررسی های انجام شده در راستای حمایت کامل از تریدرها بوده و برای پوشش دادن هرگونه زیان احتمالی، بررسی ها و طرح های حمایتی در چند مرحله اجرا میشود. **
**
در ادامه بررسی رخداد شَدو قیمتی در چارت طلا XAUUSD، به اطلاع میرساند تمام معاملات باز روی چارت طلا که پیش از وقوع این رخداد باز شدهاند و تحت تأثیر شَدو [shadow] غیرواقعی قرار گرفتهاند، [در کندل قبلتر از ایجاد شَدو که مارکت شرایط عادی داشته است ، بهعنوان معامله بستهشده به صورت خودکار لحاظ میشوند.] و سود یا ضرر در حساب به شکل زیر محاسبه خواهد شد:
**نحوه محاسبه سود و اعمال حمایت برای تریدهای در ضرر
در صورتی که معامله در آخرین قیمت قبل از کندل مذکور در سود بوده باشد، سود معامله لحاظ خواهد شد.
در صورتی که معامله در آخرین قیمت قبل از کندل مذکور در ضرر بوده باشد، در راستای حمایت از معاملهگران ضرر آن لحاظ نخواهد شد.
**
طرح هدیه حمایتی اختصاصی سرمایهگذار برتر
علاوه بر اصلاح اثر مستقیم این رخداد، سرمایهگذار برتر برای معاملهگرانی که پیش از وقوع شَدو قیمتی روی نماد XAUUSD معامله باز داشتهاند.(تمامی حسابهای مشمول، چه در سود، چه در ضرر ) طرح حمایتی ویژهای در نظر گرفته است.
حسابهای 1K تا 5K در هر دو پلن
**
مرحله اول و دوم چالش: 5%+ افزایش بالانس**
برای مثال، اگر معاملهگر در یک حساب 5K مرحله دوم، پیش از اعمال این طرح ، حسابش در همان بالانس اولیه و بدون سود باشد، با اعمال 5% افزایش بالانس حمایتی، حساب به تارگت سود موردنیاز جهت رفتن به مرحلهی ریل میرسد.
مرحله ریل : 2%+ افزایش بالانس
حسابهای 10K و 25K در هر دو پلن
**مرحله اول و دوم چالش: 2%+ افزایش بالانس
**
مرحله ریل: 1%+ افزایش بالانس
حسابهای 50K| 100K| 200K
مرحله اول و دوم چالش: 1%+ افزایش بالانس
مرحله ریل: 1%+ افزایش بالانس
**
مثال: اگر معاملهگر در حساب 200K مرحله ریل، بالانس حساب او برابر با بالانس اولیه باشد، با اعمال 1% افزایش بالانس حمایتی معادل 2,000 دلار به بالانس حساب اضافه میشود و در صورت رعایت قوانین برداشت سود، امکان برداشت آن برای معاملهگر فراهم خواهد بود.**
تمامی موارد مشمول، حداکثر تا روز دوشنبه و پیش از آغاز هفته معاملاتی جدید، بررسی و اعمال خواهند شد.
در حال حاضر نیازی به ثبت تیکت نیست. در صورتی که پس از بررسیهای تکمیلی، نیاز به ثبت تیکت یا ارسال اطلاعات از سوی معاملهگران وجود داشته باشد، اطلاعرسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.
**
سرمایهگذار برتر| SGB**
اولین و معتبرترین پراپفرم در ایران
خب بالانس اکانت هم همونقدری گفتن زیاد شد . هر چند اتفاق خیلی استرس اوری بود ولی واقعا احسنت به سرمایه گذار برتر که خوب قضیه رو جمع کرد . امیدوارم دیگه اینطور مشکلاتی پیش نیاد
انصافا اینا بچه های خوبین راضیم ازشون
خب خداروشکر
تبریک میگم بهتون ![]()
افرین سگب ولی کاش اینطور نگرانی هارو دوباره تجربه نکنیم
البته که سرمایه گذار زمان جنگ هم حمایتی از مشتری هاش نکرد اونطور که کاربراش گفتن سوده کسانی که وصل بودن هم انگار نداده گفته صبوری کنید جنگ تموم شه بقیه هم بیان بعدپرداخت میشه