کندل عجیب سرمایه گذار برتر روی طلا تا ۸۲ دلار!

سرمایه گذار برتر عزیز این وضعیت خوبی نیست پیشاپیش اسکم شدنتو به تریدر های محترم این شرکت تبریک میگم تا حالا همچین واکنشی رو تو هیچ شرکت معتبری ندیدم طلا کی به محدوده ۸۲ دلار رسید ما خبردار نشدیم؟:joy:

اکانت تریدر های سود ده و کسایی که چندبار برداشت زدن رو هم که دستکاری میکنی احسنت به این شرکت😂

چرا اینجوری شد

من معامله بای داشتم

حساب بسته شد!

الان چارت درست کردن ولی حساب نه!!

متاسفم برات SGB

شما هم رفتار پراپی رو در پیش گرفتی …

کم کم از SGB بهترین پراپ ایران خدا حافظی کنید

این شروع ماجراس

شرکتی که دچار مشکل نقدینگی هست اینکار ها رومیکنه

**:bell:اطلاعیه موقت*

معامله‌گران عزیز، ​به اطلاع می‌رساند، امروز 25 ژوئن ، در ساعت 12:55 (به وقت بروکر)، یک شدو غیرواقعی (Price Spike) در نمودار طلا (XAUUSD) کندل (1دقیقه) مشاهده شد.

:up_right_arrow:​این رخداد، ناشی از یک اختلال لحظه‌ای ناخواسته در فید قیمتی (Price Feed) دریافتی از سوی ارائه‌دهنده نقدینگی بوده و ارتباطی با عملکرد داخلی پلتفرم «سرمایه‌گذار برتر» ندارد.

:six_o_clock:​متخصصین ما در حال پیگیری این مورد از ارائه‌دهنده مربوطه می‌باشد.

:star:نیازی به ثبت تیکت نیست.

:e_mail:معامله‌گرانی که دقیقاً در زمان وقوع این رخداد، معامله باز روی نماد XAUUSD داشته‌اند، یا در اثر این شدوی غیرواقعی متضرر شده‌اند، نیازی به ثبت تیکت ندارند.**

**:check_mark: تمام حساب‌های مشمول به‌صورت خودکار بررسی می‌شوند و در صورت اثر مستقیم این رخداد، اصلاحات لازم به صورت اتوماتیک بر روی حساب انجام شده و بالانس حساب اصلاح خواهد شد.

:desktop_computer:در صورت نیاز احتمالی به ثبت تیکت از سوی معامله‌گران، اطلاع‌رسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.
**

با احترام
:bar_chart:سرمایه‌گذار برتر

من دو تا اکانت ازشون داشتم رو یکی پوزیشن خرید باز بود بسته شده بعد رفته رو اون یکی اکانت که هیچ پوزیشنی باز نبوده اینو باز کرده خلاصه که یکی از اکانت ها 80 درصد رفته تو ضرر یکی 400 درصد رفته تو سود !!

اینم از شرکتی که این همه ازش تبلیغ و تمجید میشد

بفرمایید

قطعی ها کم بود، کندل سازی هم اضافه شد

ایرانی ها نمیدونی چه اخلاقی دارن واسه سمند هم میرن صف میکشن ثبت نام کنن میگن چ ماشین خوبی

من یه احتمالی میدم و اونم اینکه به واسطه این نوسان های طلا شاید خیلی ها سود عجیبی میگرفتن

ایناهم موقعیت رو خوب دیدن واسه اینکه کندل سازی کنند

بعدشم بگن تمام پوزیشن ها مشکلش حل میشه و تمام

این وسط تکلیف سود اونایی که میتونستن از این نوسان استفاده بکنند هم هیچی به هیچی

ترفند خوبیه به نظرم

**:bell:اطلاعیه موقت*

معامله‌گران عزیز، ​به اطلاع می‌رساند، امروز 25 ژوئن ، در ساعت 12:55 (به وقت بروکر)، یک شدو غیرواقعی (Price Spike) در نمودار طلا (XAUUSD) کندل (1دقیقه) مشاهده شد.

:up_right_arrow:​این رخداد، ناشی از یک اختلال لحظه‌ای ناخواسته در فید قیمتی (Price Feed) دریافتی از سوی ارائه‌دهنده نقدینگی بوده و ارتباطی با عملکرد داخلی پلتفرم «سرمایه‌گذار برتر» ندارد.

:six_o_clock:​متخصصین ما در حال پیگیری این مورد از ارائه‌دهنده مربوطه می‌باشد.

:star:نیازی به ثبت تیکت نیست.

:e_mail:معامله‌گرانی که دقیقاً در زمان وقوع این رخداد، معامله باز روی نماد XAUUSD داشته‌اند، یا در اثر این شدوی غیرواقعی متضرر شده‌اند، نیازی به ثبت تیکت ندارند.**

**:check_mark: تمام حساب‌های مشمول به‌صورت خودکار بررسی می‌شوند و در صورت اثر مستقیم این رخداد، اصلاحات لازم به صورت اتوماتیک بر روی حساب انجام شده و بالانس حساب اصلاح خواهد شد.

:desktop_computer:در صورت نیاز احتمالی به ثبت تیکت از سوی معامله‌گران، اطلاع‌رسانی لازم از طریق همین کانال رسمی انجام خواهد شد.
**

**با احترام
:bar_chart:سرمایه‌گذار برتر

دیدی گفتم؟**:rofl:

درستش اینه پوزیشن هایی باز بوده حداکثر سودی که میتونستن بکنن رو بهشون بدن که خب خیلی بعیده لابد 4-5 روز هم اکانت ها رو میبندن که بررسی کنن

با سلام نمودار من که اینجور میفرمایید نیست :anguished_face:

احتمالش هست برای بعضیها اینجور شده ؟؟
یا اینکه من دیر رسیدم و اصلاح کردن نمودار رو

متوجه شدم .دمت گرم❤️

عمرا همچین اتفاقی بیوفته

مگه دیوانن این همه سود بدن؟:rofl:

3980 پوزیشن باز کردم 4040 tp بود که tp هم تاچ شده . نزدیک به سیصد دلار سود .اگه ندن من دیگه بشخصه ازش استفاده نمیکنم چون مشخصه اگه بخوان این سیستم رو برن جلو تهش به اسکم شدن میرسه پس همین الان خدافظی کنی باهاشون حداقل وقت کمتری تلف میشه

این چ وضعشه!! خوب شد حساب نگرفتم

امروز طلای جهانی بعد از خبر ساعت 16 امریکا روندش صعودی شد اما حدود 35 دقیقه بعد یک کندل با نزولی تشکیل شد که قیمت طلارو حدود 80 دلار نشون میداد و خیلیا حساباشون فیل شد حتی با وجود ریسک فیری بودن آیا این مشکل باگ سیستمی بود که سرمایه کذار برتر جوابگو هست یا کندل سازی عمدی بوده ؟