معایب و مزیای سرمایه گذار برتر
کندل سازی خبر امروز 4 تیر
روی طلا
کندل طلا تا 300 دلار کاهش پیاد کرد
بعد چند دقیقه کندل رو درست کرد
sgb هم به دنبال پراپی . بقیه که اسکم شدن در حال حرکت هست .
به شدت اخیرا گزارش قطعی زیاد شده در صورتی که نت خب اوکیه فعلا و ملی نیست
به نظرم سرورهاشون مشکل داره و نمیشه اسکلپ کار کرد اصلا
چالش مرحله اول هستم تازه فهمیدم بخاطر تغییر ایپی گیر میدن و حساب رو میگیرن
اونم به دلیل استفاده از وی پی ان که وقتی سایت بالا نمیاد با اینترنت عادی و توانایی خرید وی پی ان ثابت رو نداری باید از وی پی ان رایگان استفاده کنی چه فایده!!!
و بدترین موضوعش اینجاست که موقع برداشت این مورد رو بررسی میکنن یعنی کل وقت و زمان هرچیزی که داری از بین میره و عصابت بهم میریزه
چرا نباید این وضعیت رو همون لحظه بعد از این اتفاق گزارش ندن به کاربر؟؟؟؟؟؟ و بزارن برای اخرین لحظه؟؟؟
شاید بخاطر اینکه که بتونی واسشون سود جمع کنی!!! و شایدم اگه سودت کمتر باشه ۳۰ دلار اینا سودتو بدن! چمیدونم پلی این گزینش خیلی بیخوده
به وی پی ان کاری ندارند به ای پی کار دارن
حتی برا سایت هم باید با گوشی جدید نری
رفتی خودت موقع برداشت گیر ندادن؟؟؟؟
سلام وقتتون بخیر. ببخشید تغییر آی پی در چه صورت انجام میشه؟ منم چالش دارم ازشون
متاسفانه یا خوشبختانه یکی از خوش نام ترین پراپ های موجود قابل استفاده برای ایرانیان این پراپ هست و معمولا اگر اختلال جدی مانند کندلی که اخیرا روی طلا زده شد پیش بیاید به شکل قابل قبولی جبران می کنند.
اما به شخصه چیزی که باعث شک و تردید من شده افزایش اسپرد روی طلا به میزان تقریبا دو برابر است. اسپرد 5 ماه پیش حدود 18 بود و الان حدود 38. این اسپرد تنها در بدترین بروکرهای ECN و یا حساب های standard (با کمیسیون صفر) دیده می شود.
به نظر من یعنی معامله گران این پراپ روی طلا سوددهی قابل توجهی دارند و شرکت با این کار سعی در کم کردن سود این معامله گران دارد.
به امید این که تنوع شرکت های ارائه دهندی پراپ معتبر برای ما ایرانیان بیشتر شود و رقابت کیفی بین آنها را شاهد باشیم.
توی تاپیک
نقض حساب پراپ به دلیل استفاده از وی پی ان(سرمایه گذاربرتر)
من همه رو یکی یکی دارم میزنم و پر میکنم بهش سر بزن
درود متاسفانه خیلی وقته استاپ ها رو کیلومتری به عنوان اسپرد میزنند
فعلا سر ناچاری با این پراپ هستیم تا ببینیم کجا اینا وا میدن بریم سراغ بد بختی بعدی
نظرات دوستانو خوندم.اس جی بی رو به قبل و بعد جنگ اخیر بخای مقایسه کنی که بعد جنگ افتضاحه.اولین مشکلش اسپرد و اسلییج زیاد رو طلا هست که با ثبت تیکتم به هیچ جایی نمی رسی.دومی اینکه من بعد جنگ اکانت۱۰kگرفتم پاس کردن چالش اول و دادن اکانت چالش ۲ زیر۲۴ ساعت انجام شد اما ارسال رییل بیش از ۷۲ساعت طول کشید که قبلا اصلا اینجوری نبود.در مورد برداشت رییل هم مثل قبل نیست قبلنا نهایتا زیر۴۸ ساعت هم واریز میکردن هم اکانت جدید میدادن ولی الان ۴۸ساعت از ثبت تیکت برداشت میگذره هنوز جواب تیکتو ندادن چه برسه به اینکه پرداخت کنن.همه اینا نشون دهنده سقوط اس جی بی هستش.خیلی ضعیف شده واقعا
پشتیبانی مزخرف پنل مزخرف و یخ . کلا بیخوده
سرمایه گذار برتر تا این لحظه همه خدماتش عالی وبی نقص بوده
موافقم باهات بنظره کاربران ضعف زیادی پیدا کرده
سرمایه گذار برتر عالیه. تنها شرکتی که دلم قرص بوده داخلش که قوانینش رو کم و زیاد نمیکنه.
این شرکت جزو قدیمی هاست و این خوبه ولی برای جنگ خیلی بد همکاری کرد با کابرا رسما همکاری نکرد