کدام یک بهتره؟ فیبوناچی یا اف وی جی یا خطوط مایل روند یا خطوط افقی یا پیوت یا میانگینهای متحرک

با توجه به تحقیقات بنده اینطور که پیداست ابزارهای زیر برای استراتژی ها بهترین ها هستند. درصورتی که بخواهم دو ابزار از ابزارهای زیر را انتخاب کنم برای یادگیری حرفه ای کدام ها را انتخاب کنم؟ (ممنون میشم نظر خود را بیان کنید)

فیبوناچی یا اف وی جی یا خطوط مایل روند یا خطوط افقی یا پیوت یا میانگینهای متحرک

1 لایک کرده

همه این ابزارها هم خوب هستن و هم بد

وقتی بد هستن که به تنهایی و به عنوان ستون اصلی علت ورود به معامله استفاده بشن

اگر از هر کدام به عنوان یک تاییدیه در یک استراتژی یا روش ترید استفاده بشن بهتر هست

2 لایک کرده

فیبوناچی. !)

بستگی داره من باشم جفت شو یاد میگرم!)

2 لایک کرده

سلام، بستگی داره کدومش برای تو جواب بده

کدومش بخشی از استراتژی تو باشه

با کدومش مغزت حال کنه

ببین کدومش رو راحت تر درک می‌کنی اون برای تو بهترینه.

2 لایک کرده

پیشنهاد من اینه که همه رو باید بلد باشید و توانایی بکارگیری همه رو بطور هم زمان داشته باشید.هر چیزی در مارکت میتونه ی سرنخ باشه

2 لایک کرده

فیبوناچی و دومی چی؟

پیوت همون فیبو هستش . بستگی داره رو کدوم چرا بخوای استفاده کنید اینا ابزارهای هستن جفت شوند لازم آف وی جی معتبر تأیید فیبو هستش و بلعکس خود فیبو هم برای درک بهتر باید چارت شو پیدا کنی هر چارت بهش واکنش نشون نمی‌ده !

1 لایک کرده

اول بیس کارو یاد بگیر.

فیبو،خطوط روند،پیوت و حتی مووینگ اورج ها همگی جزو مواردی هستش که تو تحلیل تکنیکال بیسیک آموزش داده میشن معمولا

بعد از اون میتونی بری سمت تحلیل تکنیکال پیشرفته تر مثل اسمارت مانی و ict که بحث fvg هم تو این سبک ها مطرح میشه

بعد از کلی تمرین و مسلط شدن رو حداقل یه کدومشون وقت ریختن پلن معاملاتی(شامل ستاپ،مدیریت سرمایه و‌…) و کار اصلی ومهم بک تست گرفتنشون تو گذشته ی مارکته.

اکثر اساتید و حرفه ای ها توصیشون اینه تو هر تایم فریم و تو هر نماد حداقل ۱۰۰معامله باید بک تست بگیری و برآیند،وین ریت،ریسک به ریوارد و… رو یادداشت کنی این آمار خیلی مهمه.

درنهایت در صورت سود ده بودن پلن معاملاتی(سود معقول) حالا کم کم میتونی با سرمایه ی کم بیای شروع کنی کارو

3 لایک کرده

۲تا استراتژی کاستومایز شده با فیبوناچی دارم.میخواستم یه تاپیک باز کنم و بصورت رایگان از صفر تحلیل تا نقاط خروج تی پی و اس ال توضیح بدم

اما در جامعه ترید ۲دسته آدم خیلی زیادن.اول افرادی که استادان ترید رو به چشم پیامبر و سبک های معاملاتی رو ادیان مقدس میبینن و اگر خارج از اونها بحث باز کنی میان و ایراد میگیرن.دسته بعدی هم میگن اگر سودده بود رایگان نمیگفتی،یا دنبال ریت معامله و آر به آر های نجومی میگردن

بر همین حساب پشیمون شدم

2 لایک کرده

متاسفانه جامعه فالور زیاد دارم نه تنها بحث ترید بلک اکثر زمینه ها .

شما اینکاور‌بکن این انجمن برای همینه.

هرکس با منطق عقل خویش و بک تست و فرانت تست میتونی ارزیابی کنه بدردش میخوره یا نمیخوره .

موفق باشید :high_voltage:

1 لایک کرده

همه اینها بی فایده میشن اگر به دو پارامتر کانتکس و چگونگی رفتار قیمت توجه نکنید

کمی بیشتر در مورد اینها توضیح میدید لطفا

ببینید وقتی که شما یک لبه معاملاتی دارید چه میخواد حاصل از فیبوناچی باشه چه ترند لاین باشه چه ناحیه عرضه و تقاضا و… تا زمانی که به جایگاه آن ناحیه در کانتکس ( گذشته مارکت ) و به چگونگی رفتار قیمت هنگام تشکیل آن ناحیه و زمان رسیدن به آن ناحیه توجه نشه این مدل معامله کردن هیچ فرقی با اندیکاتور معامله کردن ندارع

به عنوان مثال معامله گر دو دره رو بهم وصل می‌کند و یک ترند لاین به دست می‌آورد و زمان رسیدن به آن ترند لاین با دیدن کندل تاییدیه یا گرفتن تاییدیه در تایم پایین وارد معامله می‌شود بدون اینکه توجه بکند روند اصلی صعودی هست یا نزولی ، ضعف مومنتوم وجود داره یا خیر ، اصلاح هنگام بازگشت به ترند لاین قوی هست یا ضعیف و… و همه این موارد مهم هست در نتیجه ترید و نه صرفا تاییدیه گرفتن !

1 لایک کرده

دقیقا اول باید مسیر حرکت قیمت بررسی بشه که بفهمیم احتمالا قیمت کجا میخواد بره تا در یک لبه مناسب وارد شیم

سلام جناب توضیح بیشتری بدید هرکی ایراد بگیره جوابشو ندید یا لااقل نکات مهم استراتژیتونو تو چندسطر بیان کنید ممنون میشم

1 لایک کرده

چشم.حتمی.در حال آماده سازی هستم

1 لایک کرده