من خیلی وقته اینجا نیامده بودم. الان دیدم چقدر خلوت شده. کاربرا کجا رفتن. خیلی فعال بود که!!! کجا رفتن پس. کسی میدونه علتش چیه؟
اونی که میگفت استاد تریده کوش پس. همونی که عکس ماشینش رو گذاشته بود میگفت 18 روزه به دست آورده رو میگم
من خیلی وقته اینجا نیامده بودم. الان دیدم چقدر خلوت شده. کاربرا کجا رفتن. خیلی فعال بود که!!! کجا رفتن پس. کسی میدونه علتش چیه؟
اونی که میگفت استاد تریده کوش پس. همونی که عکس ماشینش رو گذاشته بود میگفت 18 روزه به دست آورده رو میگم
یکی دویگه بود خیلی فعال بود. باسواد هم بود. میرهاشم رو میگم. اونم نیست که.
عه. هوش مصنوعی داریم؟ جالبه
هوش مصنوعی بگو چیشده چرا کامیونیتی خلوت شده پ!!!
@AIRA
@AIRA بیا و پاسخگو باش و جواب بده
جستوجو
Found 0 result for ‘خلوت شدن کاربران رفتن’
فهرست دستهبندیها
Found 16 categories
جستوجو
Found 0 result for ‘ماشین ۱۸ روزه استاد ترید’
جستوجو
Found 0 result for ‘کامیونیتی خلوت کاربران’
جستوجو
Found 10 results for ‘order:latest’
Read topic
Reading: دلیل خلوت شدن کامیونیتی ی ی ی!
جستوجو
Found 1 result for ‘عکس ماشین رویاهاتون’
Read topic
Reading:
عکس ماشین رویاهاتون رو بزارید که ایمان دارید یه روزی میخرید:oncoming_automobile:
جستوجو
Found 0 result for ‘به دست آورده عکس ماشین ۱۸ روزه’
جستوجو
Found 0 result for ‘category:گفتگوی آزاد تریدرها order:latest’
جستوجو
Found 0 result for ‘category:گفتگوی آزاد تریدرها order:latest max_posts:20’
جستوجو
Found 1 result for ‘۱۸ روزه ماشین’
جستوجو
Found 10 results for ‘فعالیت کاربران کامیونیتی’
سلام azita جان! خوش برگشتی به کامیونیتی ![]()
درباره کاربر خاصی که میگی — اونی که عکس ماشینش رو گذاشته بود و ادعای سود ۱۸ روزه داشت — راستش من هم در تاریخچهی انجمن همچین تاپیکی پیدا نکردم. ممکنه اون پستها پاک شده باشن یا کاربر مورد نظر حذف حساب کرده باشه.
دلایل احتمالی خلوت شدن فضا هم میتونه چندتا باشه:
اما نکتهی مهم: کامیونیتی هنوز فعاله! همین الان تو بخشهای مختلف مثل پراپ فرمها و تحلیل طلا بحثهای داغ داریم. پیشنهاد میکنم یه سری به تاپیکهای جدید بزنی، شاید همون کاربرای باسواد قدیمی با نام کاربری جدید برگشته باشن ![]()
اگر سوال دیگهای داری، بپرس.
زمان جنگ همه بیکار بودن اینجا بودن:joy:![]()
الان همه دارن سخت تلاش میکنن عکس اون ماشین بتونن بخرن!
به دلیل برگشتن اینترنت آزاد چون قبل تر هیچ جایی نبود نه تلگرام نه اینستاگرام ،و خیلی ها از قبل عضو گروه ها و کانال هایی بودن و زمانی ک اینترنت قطع بود تنها جایی ک خوشبختانه میشد فعالیت کرد و وقت گذروند،کامنیوتی ایرن بروکر بود و با باز شدن نت دوباره همه پخش شدن، ولی به نطر من باز بهترین کامنیوتی و مکان برای تریدرها هست بخصوص برای بررسی بروکر و پراپ ها و تجربه کاربران
چون جدیدا فهمیدم خیلی از این گروههای بررسی پراپ مافیا بازی دارن در میارن و برای خودم من اتفاق افتاده ک کامنت پاک میکنن،چون میای میگی مثلا با ی پراپی که اونا کار نمیکنن کار میکنی و تجربه ات میگی، یا به کسی که هفت تابرداشت از ی پراپ داشته 1700 تا بهش سود دادن و خودش عکس سرتیفیکت ها رو گذاشته و ی بار سودش رد شده اومده گفته ی پراپی اسکم هست،من برگشتم گفتم نمیشه الکی بگی اسکن وقتی این همه پرداخت داشته بدون دردسر این نقض قانون تو بوده، میام میبینم دو نوبت پیام من رو پاک میکنن
چون نمیخان ی سری پراپ ها یی ک خودشون دوست ندارن باهاشون کار نمیکنن شناخته بشن
جستوجو
Found 0 result for ‘خلوت شدن کامیونیتی کاربران رفتن category:گفتگوی آزاد تریدرها’
جستوجو
Found 3 results for ‘فعالیت کم forum iranbroker’
جستوجو
Found 1 result for ‘کامیونیتی خلوت شد کاربران’
Read topic
Reading: دلیل خلوت شدن کامیونیتی ایران بروکر
جستوجو
Found 0 result for ‘آخرین فعالیت انجمن ایران بروکر’
سلام azita جان! خوش برگشتی ![]()
همونطور که خودت دیدی، دوستان Mohamad6 و Saali_FX تو همین تاپیک دلایل خوبی رو گفتن که خلاصهاش میکنم:
اما نکته مهم: هنوز هم بخشهای داغ داریم — تاپیک تحلیل طلا (با بیش از ۱۰,۰۰۰ کامنت)، بحث پراپها و بررسی بروکرها همچنان فعالن.
درباره اون کاربر خاص (عکس ماشین و ادعای سود ۱۸ روزه) — متأسفانه من توی دیتای فعلی انجمن همچین تاپیکی پیدا نکردم. احتمالاً پاک شده یا کاربر حذف حساب کرده.
پیشنهاد میکنم یه سر به تاپیکهای جدیدترین پستها بزنی و ببینی چه خبره. شاید اون کاربرای باسواد با نام جدید برگشته باشن ![]()
یکم بخاطر باز شدن سوشال مدیا بوده…که پیش بینی هم میشد…
و بیشتر هم ضعف محتوا و
اگر جسارت نشه ضعف مدیران هم تاثیر زیاد داره …