سلام وقتتون بخیر، RTM Trader هستم، قبل از هر چیزی میخواستم بگم اگه کسی میخواد در اینجا چیزی بنویسه در قالب احترام باشه در غیر این صورت…،
چندین وقت پیش بنده عضو این کامینیوتی شدم و تاپیک های مختلفی زدم و خیلی هم استقبال شد اما رفته رفته با همکاری ایران بروکر با فراز و … و همینطور گوش نکردن ادمین های ایران بروکر به گزارش هایی که ثبت میشه و والا گرفتن بعضی ادما با وجود بی احترامی های بعضیا ادم ب شک میوفته ایا این پلتفرم سالمیه و واقن میخواد سالم بمونه؟ اگه اره پس چرا ب گزارش کاربرانی عین من که هی گزارش میزدم و براشون طومار مینوشتم گوش نمیدادن؟ نمیدونم، امیدوارم دلیل خوبی داشته باشن، رفته رفته فهمیدم اینجا فضایی برای رقابته بیشتر تا ارتباط و سوالات، خودتون رو با این جملاتی که نه اینجا میشه سوالات رو بپرسی و اینا گول نزنید لطفا، گوگل هم جواب سوالات شما رو داره… نهایت ولی اینجا 1 سال دیگه بزرگ میشه و توی ایران بروکر ب جای یک تبلیغ هزار تبلیغ میبینید… هوش مصنوعی هم جواب سوالات شما رو داره، بنده که بعد این تاپیک دیگه فعالیتی نخواهم داشت و بعد این تاپیک هم قراره حساب کاربری رو دلیت کنم، برای همه کسایی که تریدرن ارزوی موفقیت دارم و امیدوارم شرایط بهتر شه و اگه تریدر تازه کار هستید و این رو میخونید تقاضا میکنم از اینجا یا هر جور فضای اینجوری فاصله بگیری و خودت کار کنی( اگه ادمین ها یکم درک کنن و بفهمن که ترویج نمیکنم کسیو صرفا دارم نظر شخصیم میگم) خلاصه همین، این از اخرین تاپیک من، خدانگهدار.