توی این مدت قطعی نت بخش قابل توجهی از وقتمون رو صرف خوندن نظرات و دیدگاههای همکاران کردیم.
چه دیدگاهها و تکنینکهای جدیدی رو بدست آوردید ؟
امیدوارم که این گفتگو ما رو آمادهتر و ذهنامون رو تیزتر بکنه برای شروع کار
![]()
توی این مدت قطعی نت بخش قابل توجهی از وقتمون رو صرف خوندن نظرات و دیدگاههای همکاران کردیم.
چه دیدگاهها و تکنینکهای جدیدی رو بدست آوردید ؟
امیدوارم که این گفتگو ما رو آمادهتر و ذهنامون رو تیزتر بکنه برای شروع کار
![]()
هیچ مثل تمام کامیونیتی های فارسی ترید اینجا هم جایی برای رشد نیست فقط منم منم متأسفانه
به خاطر اینه که کسی که واقعا پول در بیاره میره یه گوشه پولشو در میاره به هیچکسیم نمیگه اینا که اینجان میخوان پکیج بفروشن بیشتر میخوان رویا فروشی کنن
با نظر ایشون موافق هستم دقیقا همینطوره
متاسفانه فضای کلی مسموم و بدون مطلب مفید.فقط برای سرگرمی و خواندن دعواها و یادگرفتن تیکه و.. خوبه.کلا یک تاپیک مفید من دیدم که اون مقاله های علمی راجع به پراپها بود.
هیچ و هیچ و هیچ….
فقط یه جنبه خوبی داره اینکه با دید اکثریت آشنا میشی.همین
اوایل راه اندازی خیلی خوب بود و دوستان درباره مطالب مفیدی صحبت میکردن ولی احساس میکنم کم کم داره با موضوعات حاشیه ای از کیفیتش کم میشه و باید ی فکری بکنن واقعا حیفِ!
مطالب روانشناسی خیلی خوبی توی تاپیک های روانشناسی مطرح شد و کمک کننده بود.
یسری تاپیک درمورد مهاجرت بود که اونم مفید بود.
با یسری کتابای خوب روانشناسی خوب آشنا شدم که تو تاپیک های معرفی کتاب گفتن.
همه شیاد و پکیج فروش نبودن و یسری از دوستان اشتراتژی های خوبی رو زحمت کشیدن توضیح دادن که مفید بود.
در کل خیلی خوب بود و با یکسری دیدگاه ها و افکار مختلف آشنا شدم و به نظرم اتفاق خوبی بود.
کامیونیتی خیلی بهتر از کانال و گروه تو شبکه های اجتماعی هست و فضای عمومی بهتری داره. ما تریدرا خیلی تنهاییم(که طبیعت این کار هست) و باید قدر این فضاها رو بدونیم چون خیلی راحت میتونیم اینجا باهم صحبت کنیم و تبادل اطلاعات داشته باشیم.
من که بعد از برقراری اینترنت اینجا رو فراموش نمیکنم و حتما دنبالش میکنم
سلام دوستان
برای بهتر شدن کامیونیتی پیشنهاد بدید.
یک ماه گذشت! برای بهتر شدن کامیونیتی ایرانبروکر پیشنهاد بدید
اگر پیشنهادی دارید بفرمایید مشتاق شنیدنش هستیم
دانشی بهم اضافه نشد. ولی تونستم با افراد مثل خودم صحبت کنم.
شما هر کاری بکنید یه سری منتقد همیشه وجود داره
افراد سودده هم هر چقدر اینجا فعالیت کنن و معاملات شون رو اینجا برای بقیه به اشتراک بزارن بازم یه سریا هستند که بی هیچ دلیلی به اونا میگن پکیج فروش (پکیج فروشای بدون پیج و دوره البته)
خلاصه که ممنون از کامینیوتی تون، دمتون گرم ![]()
ممنونم. قصد نداشتیم خیلی محدودیت ایجاد کنیم اما برای حفظ این فضا و بالا بردن کیفیت بحثها مجبور هستیم یک سری پیام و تاپیک رو حذف کنیم و افرادی رو تعلیق کنیم.
بدون تعارف یک تعدادی رو باید بن کنید.یک گروه داریم که دنبال فروش رویا به مردمند یک سری قوانین به نظرم باید بگذارید برای فعالیت تبلیغی اینها و محدود کردنش.مدیر هم میتونه زیر پستها یا تاپیکهاشون یک اخطار ریسکی به خوانندگان بده.طرف اگر ادعا داره خب یک تاپیک بزنه مدتی سیگنال بده یا سیستمش رو ارائه بده با رعایت قوانین نه اینکه کل انجمن رو خراب کنه .کسی هم توی کارش اخلال کرد محدود بشه.
از اون طرف یک گروه داریم تخریب چی که توی همه تاپیکها میپرن با بی احترامی و مسخره کردن و… میخوان اثبات کنند که اصلا پول دراوردن در این بازار غیرممکنه.من از این جهت که پول دراوردن در این بازار بسیار بسیار سخته و باید تا جای ممکن جلوی ورورد مبتدیان رو گرفت موافقم اما روششون باعث بی نظمی شده باید هدایت بشن که اونها هم مثل آدم تاپیک بزنند همین بحثهای غیرممکن بودن سوددهی یا مشکل بودنش یا در کمین بودن شیادان رو برای بقیه توضیح بدن با فکت و درست.اگر قابل هدایت نیستند اخراج بشن.
یادش بخیر یک زمان در فروم سرمایه ، اوایل ورود فارکس به ایران اعضا با هم کتاب تقسیم میکردیم ترجمه می کردیم (تقریبا کتاب فارسی در مورد فارکس نبود) سیستم هر کی داشت به اشتراک میگذاشت و بررسی می کردیم.بررسی بروکرها این قدر مغرضانه نبود چون ذینفعی نداشتیم.ولی باید پذیرفت که دوره زمانه و نسل تغییر کرده و کارهای اون دوره و با اون نسل ، امروز و با نسل بعدی ممکن نیست
درسته. این سیاست رو داریم. بله فروم سرمایه تجربه خیلی خوبی بود و از اون زمان خیلی گذشته. خیلی از یوزرها هم این مدت به بحثهای بی نظم و چتهای تلگرامی عادت کردند. یک مقدار زمان میبره تا با فضای فروم آشنا بشن.
سعی میکنیم این جا رو به فضایی تبدیل کنیم که فقط مطالب با کیفیت و مفید قرار بگیره. به ناچار عدهای محدود و تعلیق میشن و مطالب اسپم پاک میشن.
هر پیشنهادی داشتید برای انجام این امر بفرمایید.
با نظر دوستان موافقم بجز چند روز اول بعد از اون عملا کانال افتاده دست چند نفر و فقط دورهای خودشون را میفروشن تا الان هم شاهد اون نبودیم که ایران بروکر جلوی این افراد را بگیره.فکر میکنم حداقل بهتره ایران بروکر مبلغی را از اینها بابت تبلیغشون بگیره. فکر نمیکنم برای کسانی که مدعی سودهای نجومی بالا هستند مثلا پرداخت حداقل ۳۰ میلیون هزینه تبلیغ مبلغ زیادی باشه. هر چند فکر میکنم بعضی هاشون توانایی پرداخت ماهیانه ۵ میلیون هم ندارند.اینطوری بسیاری از این افراد فیلتر میشن خود بخود .