درود
دیدن ژورنال های قدیمی
درود
دیدن ژورنال های قدیمی
درود
چه توضیحات کاملی!
عالی ![]()
![]()
درود
عالی عالی ![]()
![]()
برای اینکه رو فرم باشی
سعی کن تغذیه سالمی داشته باشی
ورزش کن
به موقع بخواب
و از فکر ترید کردن بیا بیرون چون فرم خودت و حسابت را بهم میریزه!
روزهای شنبه و یکشنبه مجموع عملکرد هفتگی و ژورنال هفتگیم رو میخونم و مواردی رو که لازم هست مینویسم و یه آمار خلاصه از هفته ی معاملاتی در بخش جداگانه ای مینویسم.
توی این روزها هر چیزی که روش کنترل نداری رو از ذهنت بذار کنار و فقط روی چیزایی متمرکز باش که میتونی روشون کنترل یا تاثیر قابل توجهی داشته باشی.
انرژیمون رو باید حفظ کنیم.
طولانی و کپی متن صرف نظر از خواند
تمرکزمون توی این روزها به عنوان تریدر باید بر بقا در بازار باشه نه بر رشد حساب. گاهی کاری نکردن بهترین استراتژی هست.
اگر هم کسانی از دوستان مثل خودم در پلتفرمهای نت ملی معامله میزنن باید با احتیاط و مدیریت ریسک سفت و سخت عمل کنیم.
سوال امروز : وقتی می خواهید وارد معامله بشید، اولین فکری که به نظرتون می رسه چیه؟!
خب دوستان سوال دیروز این بود که وقتی وارد معامله میشید اولین سوالی که به نظرتون میرسه چیه؟
معمولا اکثر تریدرها بی اختیار توی دلشون میپرسون آیا این معامله جواب میده یا نه؟ نکته اینجاست که چنین سوالی یا داشتن حسی شبیه به حس این سوال خودش تریدر رو در یک تله گرفتار میکنه در تله ی دوگانه ی شکست/ پیروزی و سود/ ضرر وقتی قضیه ی معمله تون رو با سود و ضرر برآورد کردید از لحاظ احساسی وابسته به اون میشین و احساساتتون شروع میکنه بخش منطقی مغزتون رو دستکار ی کردن راه حل چیه؟
با شروع هر معامله باید بگید من اینجا با برد و یاختم کاری ندارم من فقط متکرکزم روی اجرای دقیق و مداوم استراتژیم.
به همین سادگی. شما دیگه اجازه نمیدید از همون لحظه ی اول احساسات شروع کنه به نفوذ به استراتژیتون.
تکرار سوال مهم دیروز: وقتی می خواهی وارد معامله بشی اولین فکر یا سوالی که به نظرت می رسه چیه؟
راجع به این موضوع اگه فکر کنید و بشکافیدش یه ایراد روانشناسی رو (اگه داشته باشیدش) پیدا میکنید
یکی از طنزای تلخ این روزهام این هست که به چارت فراز نگا میکنم و روی یکی از پلتفرمهای ملی ترید میزنم با این همه همی که هر روز تمرینای روانشناسی و معاملاتیم رو انجام میدم خوشحالم. چاره ای نیست.
پیروی از برنامه قبل از تریدم که در تایپیک روانشناسی نوشتم به طرز واقعا محسوسی موضوع ضرر کردن رو از نظر احساسی برام داره حل میکنه. حتی با چند ضرر پشت سر هم باز تا حد زیاید آرمشم سر جاش هست.
وضعیت روانتون چطوره تریدرها؟ چه می کنید در این تعطیلات؟
مهارت ضروری برای سال ۱۴۰۵
شاید ما به عنوان تریدر زیر فشار روانی شدیدی قرار داشته باشیم به خاطر این که به حسااب های پراپ یا بروکرهامون دسترسی نداریم و از پراپ ها و بروکرهای مختلف هر روز یک وعده یا یک اقدام متفاوت می بینیم که اکثرا هم چنانچه باید و شاید مشکلمون رو حل نمی کنن. این فشار روانی می تونه هر تریدری رو فرسوده کنه بنابراین بیایید از امروز توانایی سورپرایز نشدن برای هر اتفاقی رو در خودمون پرورش بدیم.
اینجا هیچ اتفاقی نباید من رو به عنوان تریدر شوکه کنه و گرنه یه جایی کم میارم.
دو ماه و نیم هست استرس و بلاتکلیفی جزوی جدایی ناپذیر از هر تریدری شده. مراقب باشید استرس شما رو به پرخوری یا عادتهای بد غذایی و سبک زندگی غلط نکشه
به نظرم
اموزش ببینین
بکتست بگیرین
ازش به عنوان یه فرصت استفاده کنین