بررسی اعتبار و خدمات سایت آلفا گلد

برداشت هم شما از آلفا داشتین؟

امشب برداشت میزنم ، ببینم چیکارس ، حرف پشت سرش زیاده ولی اگه بخاد نده من به نوبه خودم همه جا میگم ، پراپ آریا اینوستور هم کلاهبرداره و پرداختی به من نداشت ، ویدیو کاملشو با مستندات تو آپارات گزاشتم.

1 لایک کرده

الان سایت واریز الفا گلد به مشکل خورده احتمال کلاهبرداری زیاد شده من برداشت زدم ببینم پولم پس میده

1 لایک کرده

برا من که داد ، خبر بدید

من برداشت زدم واریز شد مشکلی نداشت

پرداخت کرد فقط هنوز درگاه ریالی بسته است

1 لایک کرده

برای چی درگاه واریز رو بستن؟من میخواستم یه مبلغ کمی بریزم ترید کنم ببینم چه جوریه ولی الآن بستن

1 لایک کرده

حدس میزنم احتمالا پلیس فتا درگاه ریالی بسته چون برای هیوا گلد هم اتفاق افتاد به خاطر همین فعلا من ترید نمی‌زنم و سرمایم خارج کردم ممکنه هر آن سایت کامل بسته بشه ممکنه هم تا مدت ها ادامه بده و مشکل حل بشه

2 لایک کرده

سلام و درود عزیزان پلتفرم های ایرانی الفا گلد چطوره کسی داخل هست خوبه کندل ها مناسبه بالا وپایین باز نمی کنه

1 لایک کرده

به هیچ عنوان سمتش نرو و حتما نقدوبررسی آلفاگلد رو داخل ایران بروکر بخون

سلام وقت بخیر دوست عزیز بنظرم اگه آبشده میتونی کار کنی بیا سارین گلد چارت ساده ای داره و علاوه بر اون دمو هم میتونی تمرین کنی حداقل ۱۰ سال سابقه داره مطمعن

1 لایک کرده

سلام من توی این پلتفورم کار کردم هر موقع معامله سریع بازمی کنم از اول توی ضرر هستم و موقع بستن سریع معامله اگر توی سود باشه با سود کمتر ودر صورت ضرر ،با ضرر بیشتر بسته میشه.که این اختلاف همیشه بالا تر از حد معقول و همیشه به ضرر تریدر است.اگر معامله با تعیین قیمت باز و بسته شود درست عمل می کند.همانطور که یکی از عزیزان نوشته پلتفورم الفا در بررسی بروکر هیچ مجوز و ادرس تلفنی اعللم نکرده.خلاصه کار با پلتفورم های داخلی که نظارتی روی آنها نیست ریسک بالای دارند.

واقعا میگید کار کردید ببینید داخل هیوا گلد خیلی بالاوپایین باز میکنه بعد کندلها عقب وجلو میشه سارین گلد اینطور نیست

سارین گلد خیلی تلورانس در بازوبسته کردن معاملات داره. مخصوصا در روزهای اخیر تا ۲۵ الی۵۰ خط هم تو بعضی معاملات شده که اختلاف میندازه.

الان بهترین کار رفتن به سمت بروکراسی فارکس معتبر هست که با نت ملی سازگارند.

معاملات سریع نباید انجام داد

دموی سارین

تمرین کن بدک نیست

دوستان آلفا گلد یک هفته هست چارتشو بسته اگه سرمایه دارین داخلش خارج کنید یدونه اطلاعیه ۱۸ و۲۱ام اردیبهشت داده همونو بری پشتیبان کپی میکنه واست میفرسته.بنظرم از وقتی درگاه ریالشون برای واریز بسته شده بویه اسکمشون میاد

سلام دوستان آلفا گلد دوباره فعال شده اگر قبلا باهاش کار نکردی پیشنهاد میکنم ویدیوی زیر رو ببینی و با دید باز تصمیم بگیری.

https://www.aparat.com/v/przn319

مثکه قراره باز بشه