3 هفته روی آلفا گلد ترید زدم و دیروز برداشت زدم ، یک سری قوانینش مشکل داره .
اگه میخای تو این سایت کار کنی حتما قبلش این ویدیو رو ببین آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
3 هفته روی آلفا گلد ترید زدم و دیروز برداشت زدم ، یک سری قوانینش مشکل داره .
اگه میخای تو این سایت کار کنی حتما قبلش این ویدیو رو ببین آپارات - سرویس اشتراک ویدیو
منم بررسیش کردم. زیاد جالب نیست. کلن مجوزهاش غیر شفافن و نمیدونی اصلا با کی طرفی. به نظرم ریسکش بالاس فعالیت تو این پلتفرم.
هر کی میخاد کار کنه باید خیلی حواس جمع جلو بره ، یه سری نکات ریز تو قوانینش داره که همشو تو این ویدیو گفتم ، متاسفانه اطلاعات زیادی ازش جایی نیست و تو این شرایط ممکنه خیلیا ندونسته به خودشون ضرر بزنن
این نوع پلتفرما که یهو سروکلشون پیدا شده هیچ شفافیتی ندارن و به احتمال زیاد اومدن پول بالا بکشن
سلام و احترام،
من که حقیقتا اصلا اسم این شرکت رو تا حالا نشنیده بودم ولی توصیه میکنم قبل از اینکه با هر شرکتی کار کنید و سرمایه اتون رو در اختیارش بگذارید، یکبار در مورد گزارش های عملکردیشون مثل برداشتی ها، قشنگ تحقیق کنید که خدایی نکرده اسیر این شرکت ها نشید.
شفاف سازی و ارائه عملکرد هر شرکت به صورت ماهانه، خیلی واجبه دوستان و این نشون دهنده احترام اون شرکت به شماها هستش.
موفق باشید ![]()
نه در این حد ولی خب خیلی جای بهتر شدن دارن
یوزرهای زیادی در موردش حرف نزدن ، میشه گفت جز اولین ها هستیم
ممنون از شما بابت این ویدئو
فعلا که در دوتاشون رو تخته کردن اینای دیگه هم بزودی بسته میشن بسته هم نشن عاقبتشون میشه اکسکوینو و کریپتولند پول مردم رو بالا میکشن برای خودشون اروپا کیف میکنن.
دو ماه کامل هرروز راجب مجوز، آدرس دفتر، شرکت ثبتی، پروانه و هزارتا چیز دیگه ازشون سوال پرسیدم الانم که الانه جواب ندادن
به هر حال توی هر چیزی یک سری کلاهبردار هستند ، چه پراپ چه بروکر و یا همین سایت ها ، باید زمان داد تا مشخص بشه ، البته با حواس جمع اگر کسی بی دقتی کنه و ضرر کنه مقصر خودشه ، من با این ویدیو سعی کردم یک کمکی کرده باشم تا کسی از حول حلیم خودشو تو دیگ نندازه
سلام.الان دوسه روزهست که میرم داخلش ثبت نام کنم ولی کدنمیده.
سلام با شماره دیگه تست کردید؟
سلام.یه جاخوندم که نوشته بوداحتمال داره سایتهای طلا به دلیل مدیریت سرعت سرورهاشون ثبت نام جدیدرویه مدت محدودکنن وسایتهای هیواگلدوآلفاروهم بیشترمدنظرش بود.فکرکنم دلیلش همین باشه.
اطلاعی از این مورد ندارم
خواهش میکنم ، امیدوارم کمکی کرده باشه