سلام وقت همه بخیر
ایا با داشتن دو سیستم مکانیکال میتوان پراپ پاس کرد و تریدر خوبی شد؟!
اغلب تریدر ها سیستم سایکل محور دارن و اغلب تریدر ها در عرض یک،دو ،سه روز پراپ پاس میکنن ولی مکانیکال زمان بره
ایا مشکلی داره؟!
باید دنبال سیستم سایکل محور باشم یا به سیستم های مکانیکال خودم بسنده کنم؟
هوش مصنوعی هر قدر دانش داشته باشه تحربه نداره خوشحال میشم راهنمایی کنین
اغلب تریدرا توی دو سه روز حسابو فیل میکنن ![]()
خب چی بگم اینم هست ![]()
کاری که من میگم بکنید پاس میکنید بنظرم دوس داشتین ریسک نیم درصد بکنید موجودی حساب کلا نبینید تا 2 هفته یا 3 هفته دلیل دارم که میگم روزی هم 2 یا نهایت 3 ترید انجام بدین فارق از اینکه بدونید سود شده یا ضرر چرا؟؟؟ چون سود بشه طمع میگیره شمارو و میگین قلق بازار دستتون اومده قراره بازار زانو بزنه در برابر شما :))) ضرر هم که شد خودتون میدونید میرین تو فاز انتقام و میدونید بعدش قراره چی بشه
خب شما روزی 3 یا 2 ترید انجام میدین باید واقعا طبق ستاپ تریدتون باشه نبود نزنید خواهشا موجودی حسابتون هم نبینید تا 2 هفته حداقل یا 3 هفته همچی طبق پلن بزنید اینجوری اصولی ترید کنید اون 3 هفته نگاه موجودی کنید به احتمال زیاد سود کردین اگه نکردین هم کال نکردین و ضرر کمی کردین میتونید رو حساب دمو تست کنید 1 ماه خودتون از نتیجش شگفت زده میشین کاری که من همیشه میکنم چرا چون موجودی پول ببینم استرس منو میگیره ولی اینجوری خبر ندارم تو سودم یا ضرر پس طبق پلنم میرم جلو این سبک مدیریت سرمایه منه بقیه نمدونم
خیلی ممنون از کمکتون اتفاقا دقیقا همین کارو میکنم بنده دو سیستم مکانیکال متناسب اوپن دارم در سشن نیویورک ریوارد سه ثابت روزانه فقط یکی و توکیو ریوارد دو ثابت روزی فقط یکی اگه استاپ شه دومی داره که بازم ریوارد ۲ ثابت
ریسکم هم نیم درصده
شما تونستین پراپ پاس کنین؟!
تنها دغدغه من اینشده تو کامیونیتی ترید یا گروه ها فقط میبینم تو چند روز مختصر پراپ پاس میکنن در حالی که با این سیستم نمیشه و زمان بره
چون سبک منم همینه قبول دارم خبری از مرگ حساب نیست
من خودم اسمارت مانی کامل چند سال فول شدن ولی ترید هایی که میزنم بر اساس سیستم های کامل مکانیکی هست، چون راحتترم ،چون میدونم سر ی تایم خاص تریدم است و خب اینکه برای تریدر تازه کار اینجور سیستم های مکانیکی خیلی بهتر و راحتتره
خودم چندتا بکتست گرفته شده دارم و همین الان، سه تا مدل رو میزنم که دوتاش هر کدومش دو مدل ورود جدا داره
رو نماد های مختلف هم دارم
و اینجوره برا تریدر تازه کار خیلی بهتره، راحت یه سیستم مکانیکی ساده یاد میگیره، و اگر بتونه خودش کنترل کنه و یه تایم طولانی بتونه روی ترید پلن همین ستاپ مکانیکی باشه و خارج نشه تو روانشناسی ترید هم خیلی بهش کمک میکنه و اینکه
الان یکم مارکت بخاطر جنگ و و این اتفاقات ک تکلیف ما و دنیا و مارکت مشخص نبود، یکم سخت بود بازار، با این حال ورودت کم میشد مگر ن عملکرد ستاپ های مکانیکی ،همه شون بین وین ریت 40 تا 60 هست نهایتا که همین خودش خیلی عالیه،اگر بازم سوالی داشتی کمکی خواستی من در خدمتم عزیز
ممنون بایت راهنمایی دمت گرم