بروکر دلتا اف ایکس اعلام کرد که پلتفرم معاملاتی متاتریدر ۴ (MT4) اکنون برای کاربران ایرانی از طریق اینترنت ملی قابل دسترسی است.
این تغییر مهم به کاربران امکان میدهد حتی در شرایط محدودیت اینترنت، معاملات خود را سریعتر، پایدارتر و بدون وابستگی به اینترنت بینالمللی انجام دهند. به گفتهی تیم دلتا افایکس، این بهروزرسانی گامی بزرگ در جهت افزایش راحتی و تداوم فعالیت معاملهگران ایرانی در بازارهای جهانی است.
طبق اعلام این بروکر از امروز تمام کاربران این کارگزاری میتوانند با اتصال از طریق اینترنت ملی در ایران به حسابهای خود وارد شوند و از امکانات متاتریدر ۴ برای انجام معاملات در بازار بهرهمند شوند.
علاوه بر متاتریدر ۴ روی سیستم ویندوز از دیروز متاتریدر ۵ اندروید و ویندوز هم متصل شده است. البته روی حسابهای ریل کاربران گذشته بروکر دلتا آف ایکس.
بروکر دلتا آف ایکس برای اتصال کاربران جدید به سایت و افتتاح حساب هنوز راهی را پیشنهاد نداده است که امیدوارم هرچه زودتر سایت با دامنه سازگار با اینترنت ملی برای کاربران در دسترس قرار گیرد.
جایی که سواد نداره چیزی بنام اینترنت ملی نداریم یعنی در اهداف و ماموریت های خودش در تاسیس عوام فریبی رو تعریف کرده و شرط میبندم در جایی خارج از ایران هزار تومن هم پول تبلیغ نمیده و روزی که وقتش برسه قولک رو میشکونه و بی لاخ رو تقدیم حمقایی خواهد کرد که در اون حساب باز کردند .
خنده داره کشوری که اوپک رو تاسیس کرد و امروز مردمانش رو دارن به سوی ترید در متا تریدر بدون دسترسی به تریدینگ ویو هدایت میکنند ، نیازی هم ندارند چون عشقشون چیز دیگری است . اشجارا تجری من تحت الانهار کاری به دنیا اصولا ندارند . حب دنیا جیزه . ۲۰ هزار دلار میدن بهترین ربات ترید از نظر خودشون در مارکت پلیس متا رو تهیه میکنند و والسلام .
مستندات دارم در کانال ایران بیتکوین از سال ۹۸ وقتی میگفتم کنار هم میتونیم از طریق ترید ایران رو بسازیم جوری که کسی نه تا کمر تو سطل اشعال خم باشه نه برا ماهی چند هزار دلار بره مجری من و تو بشه ، جوری که هفته ی بعدش تو منو تو میگفت سایبری ها دارن روه ۱ شبه پوالدار شدن رو ترویج میکنند . وقتی ا لین و تنها نماینده ی لایت فایننس بودم و شرط کردند که برم دفتر دبی و بلیط خریدم اما در یک قدمی فرودگاه امام به راننده گفتم برگرد و هم بلیط رو پس دادم و هم مدیریت میدل ایست و نورث افریکا ی لایت فایننس رو .
اگر به جایی رسیدید عزیزان دچار سندرم قهرمانی نشوید و فکر نکنید خدا فرصتی داده تا دنیا رو عوض کنید . چراغ خاموش فقط به فکر جیب خودتون باشین .
من چند سال است که از پشتیبانی جناب آقای قاری (مدیر صرافی اکسیر) برای خدمات چند بروکر و از جمله دلتااف ایکس استفاده میکنم و ایشان و مجموعه اکسیر را با سابقه و قابل اعتماد میدانم.
پیشنهاد میکنم از طریق لینک زیر حساب باز کنید تا از پشتیبانی و خدمات واریز و برداشت سریعتر از طریق ایشان بهرهمند شوید: