ترید در بروکر دلتا اف ایکس با نت ملی ممکن شد

درست متوجه نشدم قربان

یعنی می فرمایید که با نت ملی کماکان وصل هستید ؟

اگر اینطوره ، ممکنه لطفا آدرس سرور دلتا رو بفرمایید که ما هم با سوییچ مقطعی به نت بین الملل و برگشت به نت ملی چک اش کنیم .

آپدیت نوشته های بالا :

آیا برای اتصال به متای گوشی از اپ خودشون که در سایتشون هست استفاده فرمودین یا از اپ خودتون که احیانا بروکر های دیگه رو توش دارید استفاده کردین ؟

درود مجدد ! لینک آموزش ثبت نام با نت ملی در بروکر دلتا اف ایکس رو از ادمین ایران بروکر درخواست کنید ! اگر موفق نشدید در نهایت از طریق آیدی روبیکا به بنده پیام بدید تا راهنماییتون کنم !
forex1366@

برو بابا واسه خودش زیر مجموعه اومده بگیره

با سلام و احترام

با افتخار اعلام می‌کنیم که از تاریخ 31 مارچ، دسترسی به کلیه خدمات DELTAFX از طریق اینترنت ملی ایران نیز فراهم شده است؛ از جمله وب‌سایت، CRM و متاتریدر.
در روزهایی که بسیاری از کاربران با محدودیت‌های جدی ارتباطی روبه‌رو بودند، تلاش کردیم مسیر دسترسی به خدمات معاملاتی را برای کاربران ایرانی پایدارتر و قابل‌استفاده‌تر کنیم.

همچنین به احترام همراهی و صبوری کاربران ایرانی در این شرایط دشوار، بونوس ویژه‌ای نیز در نظر گرفته شده تا امکان استفاده از خدمات، با شرایطی بهتر فراهم باشد.

آدرس ورود و استفاده از خدمات با اینترنت داخلی ایران:

با سلام و احترام

با افتخار اعلام می‌کنیم که از تاریخ 31 مارچ، دسترسی به کلیه خدمات DELTAFX از طریق اینترنت ملی ایران نیز فراهم شده است؛ از جمله وب‌سایت، CRM و متاتریدر.
در روزهایی که بسیاری از کاربران با محدودیت‌های جدی ارتباطی روبه‌رو بودند، تلاش کردیم مسیر دسترسی به خدمات معاملاتی را برای کاربران ایرانی پایدارتر و قابل‌استفاده‌تر کنیم.

همچنین به احترام همراهی و صبوری کاربران ایرانی در این شرایط دشوار، بونوس ویژه‌ای نیز در نظر گرفته شده تا امکان استفاده از خدمات، با شرایطی بهتر فراهم باشد.

آدرس ورود و استفاده از خدمات:
DELTAFXCRM.COM

مشکل تایید ایمیل دو مرحله ای با توجه به دسترسی نداشتن به نت بین الملل رو چطور حل کردید؟
ایمیل ایرانی {داخلی} ؟

سلام دوستان

درخصوص این بروکر تحقیق کنید بنده نظرات کاربران ایران بروکر رو خوندم حتما مطالعه کنید بسیاری منفی بود و حتی این کلیپ رو هم دیدم ،مراقب باشید

به من یکی از ادمیناش زنگ زد بعد تو بله پیام داد که مدارک بفرس من برات انجامش بدم بعد متاتریدرت هم وصل شه . اما من میترسم بفرستم عکس مدارک🤣

1 لایک کرده

سلام دوستان من متوجه شدم دلتا با نت کلی کار می‌کنه کسی خبر داره متا چهارش با نت ملی کلی اوکیه؟میخام شروع کنم کسی اگه خبر داره ممنون میشم جواب بده.

درود
متا4 فقط حساب ریل کار میکنه
متا5 حساب دمو هم میتونین استفاده کنین

سلام دوستان بروکر دلتااف ایکس مثل اینکه با نت ملی بالا میاد متا و سایتش البته قبلا باهاشون کار میکردم بروکر خوبیه کسی در جریان هست که چطوری میشه رو اینترنت ملی بالا آوردش ؟

الان تو این اوضاع بروکری که با نت ملی خوب داره کار میکنه بروکر دلتا اف ایکس اسپرد و کمیسیون ام نسبت به بقیه بروکرا واقعا بهتره

دوستان من شنیدم بروکر دلتا افیکس هم با نت ملی در دسترسه،واقعیت داره یعنی با متای پنجش با نت ملی میشه ترید کرد بدون مشکل؟؟

سلام خدمت همه دوستان این کامیونیتی برای راهنمایی بروکر دلتا اف ایکس زدم
من خودم تازه ثبت نام کردم و وصل شدم هم با گوشیم هم با سیستمم
اگر سوالی دارین اینجا بپرسین راهنمایی کنم

دوستان آیا تونستین این برنامه پرتابل رو روی VPS ایران هم بالا بیارید ؟