درود مجدد ! لینک آموزش ثبت نام با نت ملی در بروکر دلتا اف ایکس رو از ادمین ایران بروکر درخواست کنید ! اگر موفق نشدید در نهایت از طریق آیدی روبیکا به بنده پیام بدید تا راهنماییتون کنم !
forex1366@
با افتخار اعلام میکنیم که از تاریخ 31 مارچ، دسترسی به کلیه خدمات DELTAFX از طریق اینترنت ملی ایران نیز فراهم شده است؛ از جمله وبسایت، CRM و متاتریدر.
در روزهایی که بسیاری از کاربران با محدودیتهای جدی ارتباطی روبهرو بودند، تلاش کردیم مسیر دسترسی به خدمات معاملاتی را برای کاربران ایرانی پایدارتر و قابلاستفادهتر کنیم.
همچنین به احترام همراهی و صبوری کاربران ایرانی در این شرایط دشوار، بونوس ویژهای نیز در نظر گرفته شده تا امکان استفاده از خدمات، با شرایطی بهتر فراهم باشد.
آدرس ورود و استفاده از خدمات با اینترنت داخلی ایران:
با افتخار اعلام میکنیم که از تاریخ 31 مارچ، دسترسی به کلیه خدمات DELTAFX از طریق اینترنت ملی ایران نیز فراهم شده است؛ از جمله وبسایت، CRM و متاتریدر.
در روزهایی که بسیاری از کاربران با محدودیتهای جدی ارتباطی روبهرو بودند، تلاش کردیم مسیر دسترسی به خدمات معاملاتی را برای کاربران ایرانی پایدارتر و قابلاستفادهتر کنیم.
همچنین به احترام همراهی و صبوری کاربران ایرانی در این شرایط دشوار، بونوس ویژهای نیز در نظر گرفته شده تا امکان استفاده از خدمات، با شرایطی بهتر فراهم باشد.
سلام دوستان بروکر دلتااف ایکس مثل اینکه با نت ملی بالا میاد متا و سایتش البته قبلا باهاشون کار میکردم بروکر خوبیه کسی در جریان هست که چطوری میشه رو اینترنت ملی بالا آوردش ؟
سلام خدمت همه دوستان این کامیونیتی برای راهنمایی بروکر دلتا اف ایکس زدم
من خودم تازه ثبت نام کردم و وصل شدم هم با گوشیم هم با سیستمم
اگر سوالی دارین اینجا بپرسین راهنمایی کنم